Na koncu odcinka 3 widzimy jak Spencer przypadkowo spotyka Jenne siedzaca na lawce mowiaca do loki toki 'wyslij teraz'... czyli wychodziloby, ze ona jest 'A' ... Po czym w kolejnych 3 odcinkach Spencer NIC nie powiedziala dziewczynom o zaistnialej sytuacji i nic juz nie bylo na ten temat... Czy ja cos przegapilem? ;>
też o tym zauważyłem tak jakby wiadomo już było że to Jenna i potem liczyłem żew w 4 odc. ten temat będezie ciągnięty a tu nic !!!!!!!!!!
Tak właściwie to nic nie przegapiłeś , tylko że spencer jest idiotką i nie skumała o co chodzi , albo druga możliwość że one wszystko przed sobą kryją jak to bywa w takich serialach , a potem A je wyręcza i mówi wszystkim za nie .
to w takim razie durnota... zastanawiaja sie kto jest A (nie dziwie sie) a po takim niezbitym dowodzie Spencer nic nie mowi?? bezsens razacy w oczy!
no czasem . Zależy jakie oglądasz , ale czasem wydaje się jakby ktoś z ulicy je pisał .. tak wstał obudził się i powiedział będę pisać seriale . :D
moje ulubione seriale to gotowe na wszystko, prison break, friends, little britain, i jeszcze troche :D. te pierwsze 2 mialy kilka wpadek, ale nie , ze cos bylo na koncu odcinka po czym juz w nastepnym o tym 'zapomnieli' ;.>
ten serial niejest za bardzo wysublimowany !! jest raczej przeciętny i do tego raczej dużo myśleć tu nietrzeba więc niema co się za dużo po nim spodziewać i tyle zwykły lekki serial na letnie cieple wieczory 1!!
nie no ja go z checia ogladam... Wczoraj zobaczylem 4 odcinki , a dzisiaj 2 i mam niedosyt - to oznacza , ze serial wciaga. Narazie ocena waha sie pomiedzy 7-8... Ocene wystawie jak sie skonczy calutki sezon ;)