ABC Family is launching a new weekly spin-off web series Pretty Dirty Secrets,
TVGuide.com has learned exclusively. The eight episodes will begin immediately following
the Aug. 28th finale and continue to take place in Rosewood until the show's Halloween
episode in October.
Starring cast members Brant Daugherty (Noel), Yani Gellman (Garrett), Vanessa Ray
(CeCe), Brendan Robinson (Lucas) and Drew Van Acker (Jason), the series will take place
in the local Halloween store where the town is preparing for the big festivities. A new
character, played by Aerial Miranda, will also be introduced.
Co o tym myślicie?
Mini-serial internetowy nawiązujący do "Pretty Little Liars", składający się z 8 epizodów, którego akcja będzie rozgrywała się w sklepiku z kostiumami z odcinka 13. sezonu 2. ("The First Secret"). Wystąpią: Brant Daugherty (Noel), Yani Gellman (Garrett), Vanessa Ray (CeCe), Brendan Robinson (Lucas) i Drew Van Acker (Jason) oraz nowa postać grana przez Aerial Miranda. Webisody będą nawiązywały do wydarzeń z letniego finału sezonu 3. i przygotowań mieszkańców Rosewood do Halloween. Ma być to prawdziwa gratka dla fanów serialu, gdyż producenci zapowiadają, iż w każdym epizodzie pojawią się wskazówki co do fabuły nowych odcinków PLL powracających w styczniu 2013.
Postanowiłem, że będę tłumaczył ten mini-serialik ze względu na wskazówki, które zapowiadają producenci. Osobiście średnio to widzę, ale zobaczymy jak to wszystko im wyjdzie...
Mi też się tak wydaje, że mogą wymyślić coś ciekawego:P
A wiadomo kiedy się zacznie ten serial cały??
Ktoś wie ile będzie trwał jeden odcinek ?
Myśle że to może być ciekawy zapychacz czasu w oczekiwaniu na nowe odcinki PLL.
Chociaż jakoś nie moge sobie tego wyobrazić bez głównych bohaterek..
Na fb napisali, że to po to, aby umilić czas oczekiwania na ten halloweenowy odcinek ;]
ma być osiem odcinków zaczynając od 28.08 więc wychodzi na to, że epizod Halloween'owy będzie miał premierę 16.10 albo 23.10 (zależy od tego, czy zrobią tydzień przerwy po ostatnim webisodzie) :D
Podobno pierwszy odcinek tego miniserialu ma być wyemitowany zaraz po summer finale ;]
tak, pierwszy epizod ma być po finale. znając życie to jakiś rip do pobrania będzie na pewno :D
a czy wiadomo,że serial będzie możliwy do pobrań tak jak to jest z tymi odcinkami;/
bo on chyba będzie puszczany tam za granicą tylko w necie prawda;/?
będzie jakaś możliwość pobierania go z torrentów czy coś ;(?
w necie pojawił się już pierwszy odcinek...wiem,że dzisiaj będziecie pracować nad odcinkiem finałowym i wgl.ale czy wiadomo kiedy właśnie będziesz zaczynał tłumaczyć Pretty Dirty Secret's ? bo na stronie ABCfamily już jest pierwszy odcinek i dlatego pytam czy wiadomo tak mniej więcej na kiedy on będzie ; ) ? dziękuje.
No właśnie a oglądałaś juz pierwszy odcinek Pretty Dirty Secrets?? Bo z tego co wiem i próbowałam nie da się go oglądnąć jeśli sie nie jest z USA.
Wie ktoś jak inaczej można oglądnąć ten serial??
nie,nie oglądałem ;/ jestem chlopakiem ;))
no niestety ABCfamily ma taką wade ;(( tam nic oglądać nie idzie..
czekam na tłumaczenie i jakąś wiadomość gdzie to może idzie pobrać bo na yt jest tylko urywek gdzie 'A' nagrywa się na sekretarke czy coś...trwa to 1 minute ;p jedni myślą,że to własnie tyle będzie trwał odcinek,ale ja sądzę,że nie zrobią nam tego i spokojnie odcinki będą około 10 minutowe ;))
Sorki wielkie nie wiedziałam:P
No ja też widziałam ten urywek i będę wielce zawiedziona jeśli sie okaże to całym odcinkiem;/
no właśnie najprędzej pewnie będą na YT dostępne.
tłumaczenie pojawi się dzisiaj. odcinek ma tylko 1.5 minuty i padają w nim 3-4 zdania :)
To to będzie miało taką długość odcinków, jak te filmiki z "A", które były na początku 2 sezonu?
nie rozumiem jak w tak krotki czasie można będzie nam pokazać jaką kolwiek ludzką rozmowe ;// jakby ktoś miał jakieś info co do tego to dajcie znać...chociaż sądzę,że właśnie odcinki będą jednominutowe ;(
Na początku 2 sezonu po każdym odcinku dodawali na stronę ABC takie interaktywne krótkie 2-minutowe filmiki z "A", które miały być podpowiedzią do następnego odcinka :)
Zbyt dużych wskazówek tam nie było :) Pamiętam, że w jednym filmiku "A" szukało informacji o Jackie ;]
To było na stronie ABC Family i o dziwo można było to wtedy obejrzeć :) Ale w sumie, żadnych wskazówek typu "Mona jest "A"" tam nie było :)
To były wskazówki do następnego odcinka :) Gdzieś tutaj na forum był temat o tych filmikach, więc jeśli chcesz, to możesz poszukać ;]
co tydzień,aż do 23 października(czyli specjalnego odcinka Halloween)będzie taki internetowy serial 'Pretty Dirty Secrets'..nawiązuje on do PLL i mają w nim być umieszczone wskazówki do kolejnych odcinków PLL,które będą w styczniu ;))
To pewnie będą shity 'nie wliczone do kanonu serialu' typu lost missing pieces :<
pytam od paru dni o to samo,ale jak na razie nikt nie zna chyba odpowiedzi ;/ trzeba poczekać ;)
Noel i Jason są, to i ja się przed ekranem komputera zamelduję :)
Cieszy mnie też obecność Lucasa, bardzo zaniedbują tę postać.