http://abcfamily.go.com/shows/pretty-little-liars/the-betrayal?cid=adsales_q4fy1 2_possession_tracker_redirect
Suspect tracker z ABC family. Nie wiem czy ktoś to już wstawiał ale może się przyda nowy temat :D myślicie, że będzie tak jak wychodzi w sondzie?
Hej, myślicie że ta sonda ma wpływ na to kto okaże sie zdrajcą ? Bo przecież nakręcili kilka wersji z różnymi osobami i może zdecydują sie na tą sobe którą najmniej obstawiamy (czyli która ma mało głosów w sondzie)
Skąd wiadomość, że nakręcili kilka różnych wersji, przecież to byłoby nieopłacalne, straciliby dużo pieniędzy na produkcje.
Podobno sfilmowali kilka alternatywnych zakończeń aby uniknąć przecieku. Dawna metoda Wes Cravena. W serii slasherów: Scream pomimo,że aktorzy otrzymali scenariusz na szarym papierze (aby nie można było go skserować) to jeszcze nagrywał kilka różnych zakończeń,aby nie został przed premierą zdemaskowany zabójca.;)
Ale oni już nakręcili dalsze odcinki i zmontowali 3x12, więc musieli wybrać zdrajcę dużo wcześniej :)
Możliwe,że mają również zmontowany odcinek w kilku wersjach. Tego nikt nie wie ;)
Amerykanie są tak naiwni,że typują Paige? Przez ostatnie odcinki chamsko ją podsuwają to moim zdaniem fałszywy trop. ;)
Dla mnie też to troche dziwne no bo nawet skoro mają kilka wersji 3x12 to przecież dalsze odcinki mają w jednej. Czyli mamy rozumieć że zdrajca nie wpłynie na następne odcinki czy jak ?
Dobre spostrzeżenie;) Idąc tym tropem zdrajca ma mało wspólnego z prześladowczą organizacją-A albo zginie w finałowym odcinku.
Wątpię. Nakręcili po prostu kilka różnych zakończeń, jedno np. z Ezrą, drugie z Paige, trzecie z Lucasem (przykładowo), i wyjdzie na to, że tylko widzowie dowiedzą się, kim jest pomocnik A, a dziewczyny nie. Teoria Request_ jest dla mnie niemożliwa dlatego, że producenci nie mogą kilka dni przed odcinkiem wejść na suspect trackera i powiedzieć "o, on ma najmniej głosów, musimy szybko przerobić odcinek" bo z tego co wiem, odcinka nie montuje się w 2 minuty.
A moim zdaniem nie należy nastawiać się na nic więcej. Naiwnymi nazywaliśmy też tych, którzy ciągle pisali "MONA JEST A!!!!!!!!!!" a jednak mieli rację.
Zawsze mogli wcześniej zmontować kilka alternatywnych wersji odcinków z różnymi zakończeniami. Teraz dzień przed zdecydują,która wersje wyemitują. Już dawno miała miejsce postprodukcja finału, zatem mieli wystarczająco czasu na montaż. Choć pewnie twórcy na taki pomysł nie wpadli. Wszystko okaże się na premierze;)
Właśnie o to mi chodziło że skoro mówili że nakręcili kilka wersji więc pewnie też je wszystkie zmontowali. ; D Przecież było powiedziane że robią tak żeby nikt z aktorów itp sie nie dowiedział. Do tej teorii nie pasuje mi tylko to że są już nakręcone następne odcinki.
To jest potwierdzona informacji o tych alternatywnych zakończeniach ?
odcinek jest już jutro ;)) myśle,że twórcy nie będą się bawić w jakieś wybieranie wersji ;))
teraz próbują nam czas uprzymilić bo jak wiadomo-takie głosowanie jest bardzo ciekawe i potem zobaczyć czy ma się racje ;D ja osobiście głosuje na Melisse ;)) gdzieś kiedyś ktoś pisał,że Paige wybawi Emily z opresji,ale czy to prawda? tego nie wiem..to tylko jeden dzień więc trzeba poczekać ;)) ja osobiście nie moge się doczekać całego odcinka i potem tej dyskusji na forum..uwielbiam to <3 jedyne co mnie martwi to to,że Aria znowu będzie gdzieś na boku z Ezrą i znowu ją cała akcja ominie ;(
Miałem taką teorię,że Paige uratowała z opresji Emily. W samoobronie wykończyły po prostu Nate, który wyszedł nogami do przodu w plastikowym worku. Taka była moja hipoteza na podstawie bodajże ośmiu odcinków PLL;)
To tylko jeden dzień (jak zauważyłaś). Czas pokaże ;) Tylko,żeby nie okazało się,że kanadyjskie promo wypadło lepiej od finału;)
jestem Dawid ;p chłopak ;))
aaa no to czytałem twoją teorie,która moi zdaniem jest trafiona .. ;D
ja nie oglądam żadnych prom tylko zawsze jak jest przerwa to oglądam ogólnie promo sezonu,ale z odcinka na odcinek-nigdy ;D przestałem w połowie 2 sezonu oglądać bo potem jak tam jest pokazana jakaś akcja to w serialu okazuje się,że to nic takiego ;/ a ty oglądasz ? bo chyba gdzieś czytałem twój wpis,że nie oglądasz ;p
Wybacz, mam tendencję wstawianiu na tym forum formy żeńskiej ;)
Akurat byłem ciekawy finału i nie mogłem się powstrzymać od podejrzenia tego promo. Wcześniej nie oglądałem promo z tych samych powodów. W trailerach zawsze podpicowują akcję a odcinek pozostawia wiele do życzenia ;)
też chciałbym obstawić Nate,ale czy to nie za proste ;/ ?
chociaż-jak Mona to i Nate może być też ;D
Nie wydaje mi się. Po prostu nakręcili kilka zakończeń a zmontowali odcinek z tym prawidłowym. Nie mogą sobie wybierać kilka dni przed emisją jaką wersję wybrać, bo przecież tożsamość pomocnika A musi mieć jakiś wpływ na dalsze wydarzenia, a wszystkich odcinków też raczej nie mogą kręcić kilka razy :)
Od kiedy jakiekolwiek wątki w tym serialu miały chociażby minimalne reperkusje w dalszych losach bohaterów? Pewnie dziewczyny nie będą mieli tej "przyjemności" poznać na we własnej osobie pomocnika A. Nikt jeszcze nie powiedział,że zdrajca powinien być utożsamiany z pomocnikiem A.
Nie chcę się z Tobą spierać. Żadna stron nie przekona drugiej.;)
Możliwe, że tak będzie, że dziewczyny się o niczym nie dowiedzą, ale montowanie kilka razy tego samego odcinka i dopiero kilka dni przed finałem wybieranie, który puścić, nie miałoby sensu.
Poza tym zdrajca jest pomocnikiem A :D
W zupełności rozumiem Twoje zdanie,że taki zabieg z alternatywnymi zakończeniami był profilaktyczny przed ujawnieniem głównego zdrajcy przez aktorów odgrywające główne role w PLL. Choć wg mnie podejmowanie decyzji jeden dzień przed emisją (którą wersje zostanie wybrana) nie mija się z celem,sensem.
Mogłabyś podać źródła, w których mowa,ze zdrajca jest pomocnikiem A?;)
ja właśnie przed chwilką znowy na facebooku przeczytałem z oficjalniej strony PLL po ang. to "The Betrayer and Maya's killer are revealed tomorrow during the PLL summer finale at 8pm/7c!
The Betrayer is on the A-team. Who do you think it is? Vote here(podana strona do głosowania)"
więc teraz jak to zinterpretować mamy ? bo pisze,że morderca Mayi i zdrajca,a potem pisze,że zdrajca jest w 'A'teamie ;)) więc można pomyśleć,że to chodzi wszystko o jedna osobe,że Maye zabił zdrajca czyli członek 'A'team..albo,że właśnie poznamy morderce Mayi i zdracje i potem nam uświadamiają,że tym zdrajcą jest członek 'A'team ?
Wydaję mi się,że trzeba to rozpatrywać oddzielnie. W finale poznamy tożsamość zdrajcy oraz (drugiej osoby) mordercy Mayi. Tylko,że zdrajca jest nieodłączną częścią A teamu. W ten stronę poszedłbym z interpretacją.
no ja też tak sądze ;)) więc te wszystkie głosowania tyczą się zdrajcy czyli członka 'A'teamu ?
jeżeli tak to zmienia te wszystkie nasze rozkminania bo ja np. osądzam kogoś zupełnie innego o być w 'A'teamie oraz zabicie Mayi ;]
Chodzi o to, że dowiemy się, kto zabił Mayę ale dowiemy się też, kto jest zdrajcą (i zarazem członkiem A-Teamu). Zabójca i zdrajca nie muszą być tą samą osobą, ale zdrajca na pewno jest w A-Teamie. Głosowanie dotyczy zdrajcy, nie zabójcy :)
no no;D tak też myślimy z mateo1114 ;)) dzisiaj już premiera..ty pewnie obejrzysz odcinek wcześnie bo tłumaczysz prawda ?
Ja zostaję w nocy, bo nie mogę się doczekać, chcę już zobaczyć tego "zdrajcę" :D A rano wstanę tak gdzieś o 8, żeby wcześniej zrobić swoją część :)
Jak nam z equinoxem17 pójdzie szybko, to będą jutro popołudniu.
a kontaktowałeś się z equinoxem17 już w tej sprawie ;) ?
będzie on robił swoją część ;D ?
Poczekamy z tym do jutra?;d Na spokojnie sobie obejrzymy odcinek bez reklam bądź przycinającego się obrazu ;) Przyznam się,że mnie ciekawość zżera;)
"myślicie że ta sonda ma wpływ na to kto okaże sie zdrajcą ?"
Jak co to nie sugerowałam tego :D chodziło mi o to czy macie podobne zdanie do glosujących na stronce ABC, może dziwnie sformułowałam