Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

to byl zwid mamy hanny czy jakies glebsze znaczenie? moze nawiazanie i wyrzuty sumienia ze ona
byla kiedys zla dla swojej siostry czy jak? czy poporstu wprowadzenie w klimat? nei skumalam.

użytkownik usunięty
sugarffree

Ashley jako jedyna z rodzicielek kłamczuch od samego początku martwiła się o losy Hanny. Jest w stanie zrobić dla swojej jedynej córki wszystko. Jako rodzic zajarzyła,że w życiu córki dzieją się niepokojące sprawy (i robi coś w tym kierunku. Na swój własny sposób), Zawsze stara być oparciem dla naszej queen bee. Moim zdaniem scena z duchem tylko podkreśliła zażyłość Hanny-Ashley oraz jaką jest opiekuńczą osobą. Za pewne za czasów, gdy Alison jeszcze biło serce między przedstawicielkami płci pięknej pojawiła się więź przywiązania oraz sympatii. Nie mogłem pozbyć się odczucia,że ta scena z duchem bliźniaczki z minionego odc. Halloweenowego miała podkreślić właśnie to co wyżej napisałem.

ocenił(a) serial na 8

Ja też tak sądzę jak ty matero1114, jednakże Ella przez jakiś czas też widziała że coś się z Arią dzieje .

użytkownik usunięty
Wikaa_161

Jednak Ella zamiast wspierać swoją córkę poddała ją ocenie, krytykowała każde postępowanie-nie zauważając własnej hipokryzji. Natomiast Ashley nie osądzała własnej pociechy tylko próbowała znaleźć jakieś wyjście z tej pogmatwanej sytuacji. (Nawet przespała się z policjantem aby zatuszować kradzież okularów), jak usłyszała o nakazie pobrania próbki krwi natychmiast bez zastanowienia załatwiła dobrego adwokata nie oczekując żadnych wyjaśnień. Tym się ogólnie różni Ashley od Elli.

ocenił(a) serial na 6

Kurcze, bo chyba się trochę pogubiłam... Możecie mi dokładnie, jak krowie na granicy hehe, wytłumaczyć o co chodzi z tą dziewczynką i czemu myślicie, że to ma coś wspólnego z kwestią bliźniaczek?

użytkownik usunięty
Klaudia_12

SPOILER ZWIĄZANY Z KSIĄŻKĄ PLL
Dużo osób doszukuję się w opowieści z (odcinka halloweenowego z II sezonu) ukrytego przekazu. W tym epizodzie na początku Alison opowiadała o bliźniaczce, która podczas kłótni o lalkę dźgnęła swoją siostrę bodajże nożem. Rodzice widząc tą scenę odesłali "psychiczną" na oddział zamknięty. Jednak zdołała ona wymknąć się ochronie i jest teraz na wolności. Fani książek sądzą,że jest to w jakiś sposób metafora ze strony scenarzystów. W książce to nie Alison została zamordowana a Courtney (bliźniaczka) właśnie przez Alison-była ona drugim A. Teraz (w 13 odcinku III sezonu) Ashley objawił się duch tej dziewczynki.
Moim zdaniem jest to tylko jak wyżej napisałem podkreślenie empatycznej postawy Ashley nie mająca nic wspólnego z rzekomym bliźniaczą siostrą Alison w serialu.

ocenił(a) serial na 6

Dzięki za wyjaśnienie :)

użytkownik usunięty
Klaudia_12

Nie ma sprawy;)
Serdecznie witam (wcześniej Ciebie nie zauważyłem) w tym zacnym gronie interpretatorów serialu.;)

ocenił(a) serial na 8

Aktorka odgrywająca rolę ducha, napisała na twitterze, że gra zabitą bliźniaczkę z odcinka s02e13 :)

użytkownik usunięty
georgiascool

Bliźniaczka-to nic konkretnego. Nie możemy jednocześnie stwierdzić,że historia z bliźniaczkami z odcinka 13 sezonu II była metaforą ze strony scenarzystów czy jest to ugruntowana "realistyczna" historia w świecie Pretty Little Liars.

ocenił(a) serial na 6

Witam, witam :) jestem tu od dawna, co prawda rzadko się udzielam, ale forum śledzę na bieżąco, podobnie jak PLL :)