choć nie uważam, że Aria jest ''A'', ale ten post dał mi dużo do myślenia.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=139594109516820&set=a.125032860972945.252 97.125025934306971&type=1&permPage=1
może i naciągane, jednak zdjęcia 'główne' są podejrzane. kajdanki na nogach tylko u Arii? Nic się nie dzieje Ezrze, a partnerzy innych bohaterek nie są/byli zranieni delikatnie.
szczerze...obawiam się co raz bardziej,że to Aria jest 'A' ;(( chociaż z drugiej strony wmawiam sobie 'scenarzyści by na to nie wpadli',ale właśnie może Aria już od samego początku miała być głównym 'A',a teraz dobierają jej cały 'A'team ;D
Aria mogła dołączyc dopiero później do A team'u. może to w jakiś sposób wciąga? mina Toby'iego wyglądała na bardzo skupioną, ambitną, gdy wykonywał swoją fuchę. W ogóle na końcu odcinka Toby odbiega od psychiatryka. przyjrzałam się jego bieganiu, które BARDZO, BARDZO przypominało mi bieg 'A' lub jednej osoby z A team'u. mieliśmy już niejedną okazję, żeby obserwować uciekającego 'A' (np wtedy jak dziewczyny wydały się przebiegłe, chyba pierwszy raz i mu/ jej wypadł telefon), a przecież domyślamy się, że Toby dołaczył do A teamu niedawno w celu pomocy Spence i jej przyjaciółką, jeżeli robi oczywiście to w dobrej woli. Jeżeli nie, to działa on niestety negatywnie na korzyść w odszyfrowaniu 'A' i uciekinierem,któremu wypadł telefon, który biegał bardzo podobnie okazał się Toby.
Podobno Toby jest w A teamie od dluzszego czasu. A poza tym w liczbie mnogiej piszemy -om a nie -ą.
chyba nie zrozumiałeś co napisałam... moja wypowiedź odnosi się do tego, że Toby mógł być w A team'ie od dawna.
ps. bardzo nie lubię jak ktoś mnie poprawia, więc z góry daruj sobie na przyszłość.
jednak dzięki, pisałam szybko. poprawię.
zastanawiajace.......a pamietacie motyw z tymi kolczykami Ali- to przeciez Aria i Ali w gabinecie Arii ojca je mialy jako pierwsze!!!moze faktycznie Aria to A????
ktoś też napisał w komentarzu,że A wiele razy wywoływało samo zdjęcia, jak dobrze wiemy fotografia to pasja Arii (miała też praktyki u tej pani fotograf)
Ost. z sis rozmawiałyśmy ,że może jedna z głównych bohaterek jest chora psychicznie.. Nie wie co robi.. Moze ma np. rozdwojenie jaźni itd..;d
W końcu SK. to thriller- a tu zazwyczaj głowny bohater,którego nikt nie podejrzewa okazuje się zdrajcą :d
hmmm, możesz mieć rację z tą chorobą psychiczną... Bo jeśli Aria byłaby poczytalna i byłaby to bez sensu byłoby z jej wysłanie anonimu do matki, w treści którego ujawnia nie tylko niewierność Byrona ale i fakt, że córka o wszystkim wiedziała i zataiła przed matką... No bo gdyby chciała tylko wysłac anonima po to by zrzucic z siebie ciężar informowania matki to nie pisałaby by w liście, że wie (tzn. żę Aria wie) i tai to przed matką, bo w ten sposób by się wkopała sama...
a poza tym w którymś odcinku (gdy Ella kłóciła się Byronem o Mike'a) było powiedziane, że chyba brat Byrona jest chory psychicznie, więc możliwe że wadliwe geny dostała też Aria