PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93643}

Słoneczny patrol

Baywatch
1989 - 2001
5,7 22 tys. ocen
5,7 10 1 22037
5,4 10 krytyków
Słoneczny patrol
powrót do forum serialu Słoneczny patrol

Wszyscy piszą, ze kiedys im się podobał a teraz juz nie...To dlatego, ze obecnei w Tv lecą odcinki z sezonu 9- najgorszego! Te odcinki są nudne i badziewiaste!!! Natomiast stare odcinki (tak gdzies do ok. 1998 roku) były bardzo fajne i dobre. Byli lepsi aktorzy (moze nie fenomenalni ale lepsi). Poza tym stare odcinki były bardziej realistyczne. W tym sezonie, co obecnie jest, wkółko świeci słoneczko na tej ich durnej plaży. A to razi. W pierwszych sezonach były burze i takie tam inne rzeczy. Poprostu za długo ciągnęli ten serial. Stracili poczucie kiedy zaczyna sie on psuc. Słonecnzy patrol był jednym z najlepszych seriali. Chciałbym aby tv puściła go odpoczątku żeby wszyscy zobaczyli te pierwsze- super odc.!

pawelluci

Raczej się nie zgodzę. "Baywatch" był z założenia badziewiasty od początku. Tyle że aktorki miały naturalne biusty no i jeszcze sam serial miał powiew świeżości. Jednak jeśli spojrzeć na fabułę - to taka sama siara jak zawsze. Dla mnie jeden z najgorszych seriali jakie kręcono ponad 10 sezonów - po prostu z podziwu wyjść nie mogę, jak to się im udało.

Jorjan

No, ale to był badziew wyjątkowy :-) czasem się oglądało.
Starsze serie były lepsze(jak na swoja miarę).

Samsung

...co do tego zgodzić się mogę: mega-badziew...

:)

pawelluci

buuahahahahahahhahahhhaahhahahahahhahhahahahahaahhahahahahha:D:D:D:D:D:D:D

pawelluci

Racja te pierwsze odcinki byly naprawde super, poniewaz bylo wiecej akcji ratowniczych niz w pozniejszycch odcinkach. Na przyklad jak Hoobie wpadl do jakiejs dziury z kolegami czy nawet byli uwiezieni w tunelu pelnym wody. Pozdrawiam. Nawet sciezka intro byla swietna spiewana przez Petera Cetera- Save Me. Pozdro :-)

użytkownik usunięty
Darude1983

E tam, mówcie co chcecie - ale Baywatch to po prostu klasyk ;) Oczywiście, w pewnym sensie jest to badziew, przerysowanie itd ale każdy to kiedyś oglądał i lubił. Jak miałam ok 10 lat "Słonezny patrol" był moim ulubionym serialem, szalałam za tym ;) Oczywiście początkowe sezony były lepsze niż te ostatnie - jak to zwykle, ale mimo ten serial coś w sobie miał.
Przyznam szczerze, że chetnie zrobiłabym sobie mały powrót do przeszłości i obejrzała kilka odcinków. Co prawda pewnie śmiałabym się z tego ale co jak co - to zajebiste wspomnienie z dzieciństwa :)

ocenił(a) serial na 7

Podpisuje się pod tym. Co jak co ale to już legenda. Jak by nie patrzeć to właśnie ten serial wypromował Pamele... ;]

ocenił(a) serial na 5
Shape

Oglądałem dla Ericy Eleniak (ideał dziewczęcego piękna to był dla mnie), hehehe... Jak dorwałem Playboye z nią to przestałem, hehe...

pawelluci

Ja tam lubiłam pooglądać... One były tak przekomiczne. Jeszcze lepsze od komedii! Każdy z bohaterów zginął już tam z 3 razy albo i więcej! xD