Turysta Russell Peterson wybrał się kajakiem na zwiedzanie okolicy Kauai. Niestety, uległ wypadkowi i został uwięziony na półce skalnej. Jessie zaprosiła Kekoę na wspólny trening triatlonu i spływ pobliską rzeką. Przy okazji dziewczyny wyjaśniły sobie wszelkie uprzedzenia. W pobliżu wodospadu zauważyły porzucony kajak oraz kamerę wideo i z zapisanego w niej filmu domyśliły się, że ktoś potrzebuje pomocy. Udało im się wyłowić turystę i dostarczyć go do szpitala. Allie i Sean wyruszyli do jaskini na poszukiwanie skarbu.
NO WŁASNIE !!!!!
PODCZAS NURKOWANIA ALLIE I SEANA LECIAŁA SUPER ROMANTYCZNA, WOLNA PIOSENKA. CZY KTOKOLIWIEK WIE KTO JĄ SPIEWA LUB GDZIE MOGE JEJ SZUKAĆ ???
WIELKIE DZIEKI ZA POMOC ... :-)
Faktycznie super piosenka, jakbyś dowiedziała się jaki ma tytuł i kto ją wykonuje, daj proszę znać. A może już ją zdobyłaś, jeśli tak to może przesłałabyś mi ją (arcia@o2.pl). Z góry wieeelkie dzięki.
Sorrki ale z góry założyłam, że jesteś dziewczyną. Tak więc jeśli dowiedziałEŚ się kto ją wykonuje daj znać. Pzdr.
Hej :-)
Czasem pozory mylą i nawet facetowi podobaja sie rtakie piosenki.
Jak widzisz niestety nikt nie wie co to za piosenka, ale jeśli Ty sie dowiesz pierwsza to liczę na kontakt. Dzięki, pozdr.
Nniestety nioe znalazłem jeszcze nic, ale szukam. Na razie tylko podam link: http://video.aol.com/video-detail/baywatch-hawaii--s1--e6--sunday-in-kauai-5-of- 5/437697734
może Ty coś znajdziesz :-)