kiedys wszyscy lubili oglądać ten serial...przygody grupy ratowników na słonecznej plaży...hmm no i te piękne skąpo ubrane kobiety.....
nie lubię
Nie lubię tego filmu. Faktycznie sceneria jest piękna, a kobiety? Zbyt ordynarnie starają się pokazywać swoją "seksowność". KOBIETA POWINNA BYĆ SUBTELNA, TAKIE, OGLĄDAM CHĘTNIE.
hihihi
o.k....ale ja oglądam ich przygody i zdarzenia...i sposób w jaki sobie z nimi radzą...i zawsze się zastanawiam i mówię...no cóż ale to jest proste....i marzę, że chciałabym tam byc, na plaży, słoneczku i wykąpać się w tym wspaniałym morzu....
re.: Beta
Masz rację. Podchodzisz do tego filmu rozrywkowo i bawisz się nim Tak powinno być. Ja natomiast przedstawiłem swój pogląd starając się ocenić wartość tego filmu jako sztuki, Nie przeczę natomiast że jest lekki, łatwy i przyjemny.
tu przyznaję rację
serial jako sztuka...jest żałosny...chyba nie ma ani odrobiny czegos wartościowego..no za wyjątkiem widoków..
widoki
Tak, tak, widoki są . Przyroda piękna , a i aktorki do podziwiania, z uwagą jaką dałem w którymś z poprzednich komentarzy.
i chyba
na tym główna rola serialu się kończy...hm szkoda, ale jest wiele bardziej kiepskich seriali, których nie da się wcale oglądać...ten przynajmniej cos wartoścoiwego posiada...widoki..hmmm