PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9235
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L
MCoOo

a skąd ta inforacja że to pewne??? ja czekam z utęsknieniem :)

tygrysek4854

Informacja z plejady. Fox Life to ogłosił, więc to już pewne. Ja niesyty nie mam tego kanału, ale mam nadzieje, że ktoś udostępni odcinki :)

MCoOo

Świetna wiadomość. Mam nadzieje, że się ziści. To bardzo ważne :D

MCoOo

ja nie wytrzymałam i obejrzałam bez lektora:P właśnie skonczyłam 6 sezon :)

rose2311

jeśli możecie to wrzućcie linki z jakimiś porządnymi wersjami :P z góry wielkie dzięki :P a jeśli to prawda, to już nie mogę się doczekać 12 lutego :D

ocenił(a) serial na 10
MCoOo

Nie, ponieważ mam wszystkie 6 sezonów na kompie <kozak> xD

MCoOo

Ja również mam wszystkie sezony na kompie, także mogę oglądać w każdej chwili;). A na Fox Life wkurza mnie ten lektor, zdecydowanie wolę wersję z napisami:)). A tak na marginesie to piąty sezon zdecydowanie najlepszy:))

ocenił(a) serial na 10
GreHrab87

Tylko powiedzcie mi kto zabił Jenny ?? Ja nie mam koncepcji ... chociaż podejrzewam delikatnie Bet ?? A wy co myślicie ?;>

ocenił(a) serial na 6
Nicia1994

Alice.
moim zdaniem.
i mam dowody ;D

ocenił(a) serial na 9
MCoOo

tak, tylko dlaczego po sezonie 2 nadawany bedzie 5? a co z 3 i 4? gdzie mozna je sciagnac? na EZTV juz te sezony sa nie aktywne, czy mozna je znalezc gdzies indziej?

SYL_fw

no i jak wrażenia po pierwszym odcinku 5 sezonu??? dla mnie zapowiada się fajnie, tym bardziej ze nie oglądałam nigdzie i nie wiem dokładnie co będzie. Mam nadzieję, że Tina i Bett będą razem w końcu, a związek Alice i Tashy będzie też ciekawy ;) no i w ogóle będzie fajnie. A Jenny to mnie wkurza, ze nie mogę na nią patrzeć, rozkapryszona dziewucha. A może oświeci mnie ktoś co się stało z zakładem Shane??? Czy będzie to wyjaśnione w późniejszych odcinkach ??:)

ocenił(a) serial na 9
tygrysek4854

tez oglądam z zaciekawieniem, choć nadrabiam sezon 3 i 4 :) trochę dużo tego, fajnie :)

ocenił(a) serial na 9
tygrysek4854

Z tego co pamiętam to nie będzie wyjaśnione. Wiadomo, że został podpalony, no i można się domyślać, że zrobiła to Paige.
Do tych co oglądali w oryginale -> czy mi się wydaje czy ostatnia scena 1 odcinka 5 sezonu na FoxLife została skrócona (żeby nie powiedzieć ocenzurowana) ;/

willa

dzięki willa za info ;) a znacie może tytuł i wykonawcę piosenki jaka leci w lokalu do którego przychodzi Max z Jenny ( niedźwiedzia noc) i zaczynają tańczyć.

ocenił(a) serial na 10
willa

Tak, ona była ucięta. Wydaje mi się , że oni w ogóle ucinają sceny .. te bardziej odważne to już na pewno.. ale żeby wyciąć rozmowe Bette i Tiny z tą parą facetów przed przedszkolem ? albo rozmowe alice z phylis na ourchart ? bez przesady ! ;/ Dlatego nie lubie oglądać seriali w tv.

siersciuch

Kurcze coraz bardziej podoba mi się ten 5 sezon, tym bardziej, że wcześniej nie oglądałam odcinków i mam większa frajdę ;) Mam nadzieję, że się nie mylę.... Szkoda tylko, że w sobotę można oglądać, ale za to w tygodniu powtórki poprzedniego sezonu :):):)

tygrysek4854

Czy ktoś z Was wie jak nazywa się piosenka z ostatniego odcinka 5. sezonu? Ta która leci w czasie napisów końcowych?

MCoOo

"Walk On By" - Dionne Warwick ;)

All_around_me

dziękuję :)

MCoOo

nmzc ;)