Witam:) tak sobie siedzę na necie i przeglądam na YouTube odcinki eLek, wpadłam na pomysł, może dobry a może nie aby zrobić zestawienie piosenek z filmu które pojawiają się w tle. W ten sposób powstała by taka mega składanka, co Wy na to?
Jeśli pomysł się podoba to zapraszam do zabawy a jeśli nie to trudno może to bez sensu, ale chciałam się z Wami tym podzielić ;)
Nawet niezły pomysł ; d .
Powinno sie tam znaleść na pewno ; Shirrley Bassel - where do i begin (piosenka z drugiego sezonu, gdy Alice i Dana tańczą w planecie)
Luz Cassal - Un ano de amor (Marina w 1 sezonie, śpiewała ją przed lustrem) .
I jest jeszcze jedna piosenka , która jest świetna . Mianowicie z 3 sezonu, pierwszego odcinka gdy Alice wchodzi do domu i zapala świeczki przed zdjęciami Dany . Jak ktoś zna tytuł to będę wdzięczna ;* .
Niestety , dopiero jestem na 1 odcinku 3 sezonu więc nie wiem jakie tam jeszcze są pisoenki ;) . Ale mam nadzieje, ze w najbliższym czasie obejrzę resztę ;) . Chociaż po dzisiejszym odcinku (pierwszym sezonu trzeciego) , mam ochote przestań oglądać , przez to że Dana nie jest z Alice . Popłakałam się własnie na momencie gdy Alice wróciła do domu i zapaliła te świeczki . Uwielbiałam je oglądać w 2 sezonie, zawsze się śmiałam ;D . A teraz jedynie co mi sie podoba, to to, ze Shane jest z Carmen .
Znowu mnie trochę rozczarował . Jestem teraz chyba na 7 czy 8 odcinku , gdy Dana jest w szpitalu i umiera na raka ;/ .
Mam nadzieje, ze następny sezon nie będzie aż tak tragiczny ...
Cieszy mnie , ze chociaż jednej osobie ten pomysł się podoba ;)
Anna, miałam tak samo jak Shane rozstała się z Carmen, jednak ogląda m dalej bo film jest naprawdę super, a żeby powspominać to na youtube przeglądam wszystkie sceny z ich udziałem :) jak będzie więcej tytułów piosenek to zrobimy jedną wielką listę :)
a co to twojego pomyslu tygrysek.. jak dla mnie mega :] jest duzo piosenek, ktore mi sie podobaja w tym serialu a nie zawsze chce mi sie szukac coz to za tytul... chyba, ze jest oczywisty po refrenie, czasami sie tak zdarza :)
chyba ze tytul jest oczywisty po refrenie* mialo byc bo np w kolko spiewaja to samo :D
W takim więc razie zapraszam do wpisywania tytułów piosenek, ja za wiele nie znam, ale wspólnie myślę że damy radę: )
okej zaczynamy:
1.Leonard Cohen - " I am your man"
2.De Ville - "Savoire Faire"
3.Indigo Girls - "Closer To Fine"
4.D'Angelo - "Feel like Makin'Love"
10. The Pipettes - Pull Shapes.
11. Betty - It Girl .
12. Betty - Jesus .
13. Peaches - I U She .
14. Ping Pong Bitches - Rock Ya Body .
uh, ogólnie to strasznie tego jest dużo . Później dopisze więcej . ;)
15.The thing thing's - shut up and let me go.
16.Sade - Buy your side
17. Gabriella Cilmi - Awkward Game
18. Heart - Creazy On You .
19 . the Dity Boops - Sister Kate .
20. Lita Ford- Kiss Me Deadly .
21 . Pat Benatar- Hit Me With Your Best Shot .
22. Ohm- Spoon Me.
23. Standfast- Love For Life.
24. Toshi Reagon and BIGLovely- How Long ,
cece peniston - finally jak dla mnie rewelacyjna piosenka. Tylko pozazdroscic takiego uczucia o ktorym spiewa ta pani :)
Betty - kissing you .
Betty - jungle jane
Pam Gier & Betty - some kind of wonderful
Goldfrapp - ride a white horse.
Goldfrapp - You never know.
tak , tak . wiem . strasznie dużo Betty , ale one są po prostu GENIALNE !
o , miło że ktoś myśli tak samo jak ja . Strasznie żałuje że nie widziałam ich w Warszawie. ... :(
Milo mi rowniez :) Jak to mmowia nie mozna miec wszystkiego kochanienka.. :) (z gory przepraszam za spoufalanie)
ale to jest złe i straszne .. Zanim znowu przyjadą do Polski to ja tu umrę , a za bardzo nie mam co liczyć na koncert gdzieś za granicą .
hihi , nie szkodzi :)
a Ty byłaś/ byłeś w Warszawie? ( przepraszam, ale za bardzo nie wiem jakiej formy mam używać .. :D )
no i właśnie teraz cholernie Ci zazdroszczę .. Kurczę na żywo to musiało być coś ! Mam nadzieję że całkiem niedługo do tego dojdzie . :D
tak wiem , muszę ją zdusić w zarodku .. :D
nie wime , nie miałam okazji sprawdzić . Ale wieżę Ci na słowo .
tak nawiasem mówiąc to w ogóle mi nie ułatwiasz zaduszenia mojej zazdrości , a to to dopiero jest złe ! xD
haha , żeby nie było , że od tematu odbiegamy xD
Betty - Barnyard
Peaches - Boys wanna be her
Betty- Back it up
The Pipettes- Why did You stay ?
ha , czyli że nie będzie nudno - słodko ! xD
hmm , no nie wiem .
chyba mało kto lubi nude .
a komplikacje też coś w sobie mają . :p
no nie , ja je jednak trochę poznałam , ale polubić nie polubiłam . po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosku że się nie opłaca z nią zapoznawać, bo nie przynosi to żadnych korzyści xD
masz racje nie każdy lubi taki typ, ale większość owszem :P
Wiesz czasem jest nieunikniona niezaleznie jak sie staramy.Ale grunt to pozytywne myslenie:)
Mowisz wiekszosc? A ja myslalam ze choc troszke jestem orginalna :( xD
oj no ... to było z nogą w gipsie , więc wszystkie szalone pomysły odpadały .. :)
jesteś , jesteś . chyba jeszcze nikt nie cieszył się z tego że dużo osób lubi osoby z jego charakterem, a to dowodzi że jesteś oryginalna . xD
oj troszkę mi się tam zamotało, ale mam nadzieję że się jednak połapiesz :))
Ejjj.. A teraz co sugerujesz?? :P Z moim iQ wszystko wporzadku. Przynajmniej mi sie tak wydaje xD .Noga mowisz.A widzisz co nieco znam sie a takich rzeczach i w zupelnosci rozumiem :D A nawet wybaczam ta nude co Cie tam ogarnela kiedys.. :)
jaaa? nic , nic . :) Myślę że z twoim IQ jest wszystko w jak najlepszym porządku ..
Ja niestety też się na tym znam , ciągle jakieś kontuzje , hihih :O
ooo , dziękuję za wybaczenie , tak sądze .. xD
hmmm , co mam rozumieć przez " Do housa to mi jeszcze wiele brakuje " ? ;>
Chyba profesje w dalekiej przyszlosci :P Wiec ja w tym znaczeniu rozumiem :)
Nie ma za co.. Kazdy na nie zasluguje :)
ahaa , to jak kiedyś będę potrzebowała konsultacji to się zgłosze :PP
tak , tak . Ale ja dziękowałam w imieniu nudy , która mnie dopadła . Bo w końcu to ona się wprosiła i nie chciała sobie iść . xD
Konsultacje to tak brzydko brzmi..ale dobra rada zawsze sluze:) Wiesz czasem trzeba kogos zaangazowac w jej wygnanie.A skoro poszla to mniejmy nadzieje ze juz nie wroci :P