Witam:) tak sobie siedzę na necie i przeglądam na YouTube odcinki eLek, wpadłam na pomysł, może dobry a może nie aby zrobić zestawienie piosenek z filmu które pojawiają się w tle. W ten sposób powstała by taka mega składanka, co Wy na to?
Jeśli pomysł się podoba to zapraszam do zabawy a jeśli nie to trudno może to bez sensu, ale chciałam się z Wami tym podzielić ;)
no właśnie mi też , ale jakoś daje radę . :P
miło, że nadal umiem Cie zaskoczyć xD haha .
no właśnie . Bardzo ważne jest to żeby dalej byc zaskakującym dla osoby , którą się tak długo zna . Bo przecież bez tego nie jest już tak fajnie :P
oczywiście że tak . :P wiadomo że osoba , którą znałaś od dziecka może Cię negatywnie zaskoczyć, ale tak pozytywnie to już trudniej , ale zarazem zabawa wtedy 1000 razy fajniejsza :P :)
Nie wiem czy w tym momencie Twoje ego znowu nie bedzie w niebie.Ale no jak sie tu z Toba nie zgadzac :P
hahha , no weź . :P ono na prawdę jest tycie :PP
no szkoda , ale skoro kiepsko to lepiej nie psuć sobie humoru :P
nawzajem :))
Nona Hendryx, Pam Grier & BETTY – Transformation
betty - The L word theme .
no to by było na tyle jeśli chodzi o najlepsze piosenki z L worda , jak dla mnie :)
no ja kiedyś jeszcze jej słuchałam , ale potem obejrzałam 6 sezon i już mi się tak smutno jakoś kojarzy , że nie mogę już .. a to dziwne bo nigdy tak nie miałam. ;o
no tak. ale ja zazwyczaj mam miłe wspomnienia , pierwszy raz mam tak że jest to coś nie miłego . zazwyczaj takie rzeczy zakopuje gdzieś głęboko w moim bałaganie :)
no jest to jakieś rozwiązanie . ale tak na prawdę na dłuższą mete nie bardzo :)
Wiadomo kazdego czaem nachodza te trudniejsze chwile i raczej jest to nieunknione.Najwazniejsze aby sie zbyt dlugo im nie poddawac a wszystko bedzie dobrze :)
pozytywne nastawienie najważniejsze .. :P
miałam siedziec cały dzień w domu i się kurować ale chyba nie dam rady :( xD
no ale jak się załatwie troszkę bardziej to będę leżeć i spać cały czas i zostanę w domu . haha :) no a ja mam jeszcze mokrą główkę i musze czekać aż wyschnie .. ;( haha .
no najwidoczniej obie nie umiemy wysiedzieć w jednym miejscu zbyt długo :P
Wiesz jest cos takiego jak suszaraka do wlosow :P Widocznie ta ceche tez mamy wspolna :) Ejjjj a ja myslalam ze orginal ze mnie xD
tak wiem , ale moja aktualnie jest martwa :(
przecież jest z Ciebie oryginał , wiadomo że nie ma drugiej takiej samej jak Ty ;o :P hahah , no to jest jakiś plan . może nie mądry ale sprytny ! xD
aaa . ! wcale że nie :P gdybym była winna to bym się przyznała . tak sądze xD
mh , jesteś przebiegła muszę uważać . ;D hahah xD
haha , ostrożność to nie moje klimaty ;)
w Wołowie bodajże . xD
a to że nie jesteś niebezpieczna to zauważyłam już wcześniej ;)
hahha , no to nieźle . :D
oglądam właśnie L word na foxlife i z lektorem nie jest takie fajne :P xD
ejj ! jesteśmy kumate jesteśmy :P
ooo , no to źle . a ja mam 4,5,6 sezon na komputerku :D
haha , to Ty pierwsza użyłaś tego słowa xD
ale tak jesteśmy :)
Teraz to ty wzbudzasz moja zazdrosc :P No wiesz choc bysmy sie staraly pewnych rzeczy po prostu nie da sie ukryc :)