Witam:) tak sobie siedzę na necie i przeglądam na YouTube odcinki eLek, wpadłam na pomysł, może dobry a może nie aby zrobić zestawienie piosenek z filmu które pojawiają się w tle. W ten sposób powstała by taka mega składanka, co Wy na to?
Jeśli pomysł się podoba to zapraszam do zabawy a jeśli nie to trudno może to bez sensu, ale chciałam się z Wami tym podzielić ;)
diagnoze jak najbardziej..jedno slowo i jestem:P
heh i niech juz tak zostanie z ta nuda.. :) pamieta obce pojecie to ma byc..
no to teraz już Cię mam ! hah, trzeba było tak nie mówić , bo będzie mi się kiedyś nudzić ( tfu! ) i powiem że potrzebuje diagnozy i będziesz musiała przybyć , a to wcale tak blisko nie jest :P
hihi, postaram się unikać kontaktów z nudą jak długo będę potrafiła . :)
heh masz mowisz :) To nie takie proste :P Oj tam oj tam.. Blisko czy daleko bede :P Ale skoro tylko wtedy gdy bedzie Ci nudno to chyba zapowiada sie ze bardzo rzadko..
no nie mam Cię dosłownie, ale w jakimś sensie jesteś związana umową .xD taaa , to jest słabsza strona mojego planu , ale zawsze może się okazać , że na prawdę będzie mi potrzebna diagnoza . :P
taa , w mojej głowie zawsze rodzą sie dzikie i niezrównoważone plany .. no może nie zawsze ale całkiem często . :P więc tak jakiś już tam jest w zarodku ale tak !
heh i bardzo dobrze :P jak to pisal cohelo 'zawsze trzeba miec jakis plan'. Swoja droga dobrze by bylo aby zarodek po pewnym czasie przestal nim byc :)
Wiesz dzikie i niezrownowazone to pojecie wzgledne :P
Czy Ty mnie zachęcasz do dalszych insynuacji ?
Zapewniam , że te zarodki dosyć szybko dorastają , albo zostają zduszone przez osoby , które sie dowiadują i im nie odpowiadają moje zamiary , ale zazwyczaj jest wtedy fajniee . :D
dokładnie .
ale czasami właściwe dla mnie jest niewłaściwe dla innych, a to już nie jest okej ...
Ale to jest zawsze kwestia dogadania i zrozumienia przez obie strony.. Wiekszosc rzeczy mozna sobie wyjasnic.Zreszta jesli nie jest dla innych wlasciwe moze po prostu nie poznali Cie a tyle dobrze..
no to też jest jakaś myśl .
albo można pójść na kompromis , chociaż nawet z tego , któraś ze stron wyjdzie mniej zadowolona od drugiej .. :P
wiesz nie zawsze trzeba stawiac na swoim..chociaby z tego wzgledu aby ta "ktoras ze stron" wyszla z usmiechem na twarzy.. :)
czyli poświęcenie .. tak czasami warto ... dobra częściej niż czasami , ale to tez zależy . :)
chociaż nie , sprawianie radości innym jest fajne i nawet jeżeli trzeba się bardzo poświęcić to warto .. :P
no wiadomo przecież , ale to chyba zależy od osoby , która się poświęca bo, niektórzy mają gdzieś komu pomagają tylko liczy się to że pomagają .. :D
zaraz umrę .. :( xD
uwierz mi że ja też się nie zgadam ...
poszłam spać o 6 , co nowością nie jest .. ale jakoś dzisiaj wyjątkowo źle to znoszę...
hmmm , to pewnie dlatego że jestem przeziębiona , ale i tak jest do dupy . ;D
Ejjjj sa wakacje w miare ladna pogoda i do dupy?W dodatku katar:P Heh to trzeba byc zdolnym :) Nawet nie wiesz jak bardzo znam te uczucie gdy chodzi sie standardowo spac nad ranem.. :)
no bo ja jestem zdolna , hahah xD
oj nie w tym sensie do dupy . Tylko w tym że wstałam o 15 a o 18 jestem umówiona z koleżanką i za cholerkę nie wiem jak się wyrobie .. hah , wole robić to na wakacjach , bo chodzenie do szkoły bez ani jednej godzinki snu nie jest dobre. . uwierz . ;D xD
Wierze cos jeszcze pamietam z tamtych czasow.. No to do roboty.. Albo przekladaj na pozniej spotkanie:P O i proponuje kawe wypic :)
haha , za dużo już tej kawy i nie działa tak jak powinna . :)
no właśnie chyba będę zmuszona tak zrobić , to straszne . :D
ale mi się nie chce nic robić , a taki mam bajzel w domu .. :|
Leniuch ;p Na mnie kawa tez juz nie dziala:( MOge rownie dobrze isc po niej spac xD Narazie lece do pozniej :) Udanego spotkania
dokładnie mam to samo .. U mnie muzyka leci 24h/dobę . za co moi sąsiedzi są gotowi mnie zabić.. xD
no ja idę coś tam posprzątać żeby to " Później " doszło do skutku . haha .
dziękuję :)
miłego dnia .
haha , i te przeprosiny właśnie nastąpiły ? :P
uprzedzam moje ego trudno połechtać xD
Heh oczekiwalam cos w stylu i "przeprosiny wlasnie przyjete" :P E tam trudno znaczy lepsze:P A napewno ciekawsze :P
nie no weź to byłoby nudne :P
z tym ciekawszym się zgadzam , ale co do lepszego.. to czy ja wiem ?
Bo to zalezy :) Wiesz wszystko zalezy od tego jacy jestesmy :) A mi sie wydaje ze w tym przypadku lepsze ...
hmm .. ciekawe bo trzeba się natrudzić żeby w końcu dana osoba przestała się fochac czy coś , jak i z setki innych powodów. Ale dlaczego lepsze?
trudniej jest Ci kogoś przeprosić w końcu dajesz sobie spokój i już z nią nie rozmawiasz , z drugiej str po dłuższych próbach będziesz mieć większą satysfakcje i bardziej docenisz koniec focha . tak ?
Ale wiesz to nie o to chodzi aby tu komus cos udowodnic.. Trudno jest kogos przeprosic jesli ktos ciagle stawia przed Toba sciane.. Danie sobie spokoju jest najprostsza forma.Ale masz racje rezultaty tych wszystkich staran na sam koniec sa najwazniejsze.I nie wazne kto,kiedy,pierwszy..:)
no chyba jednak coś trzeba udowodnić , skruchę czy coś .. Większość woli tą najprostszą formę , dlatego to nie jest lepsze .
Chociaż z drugiej strony wtedy ta druga strona może wyciągnąc ręke i wszyscy są zadowoleni . :)
Jasne duma jest fajna owszem.Ale wszystko ma tez swoje granice.Czasem nie warto jej dawac zbytnio za wygrana..
duma nie jest fajna ..
szczególnie dumni ludzie nie są fajni , nie da się z nimi praktycznie rozmawiać ...
wiem że nie warto , przechodziłam przez coś takiego całkiem niedawno i łatwo nie było .. Ale w końcu jest ddobrze :))
Chociaż nie . Po dłuższym zastanowieniu .. To zależy od wszystkiego. nie da się tak określić czy to dobrze czy źle . Bo to jest dla każdego inaczej . Ważne żeby się dogadać i żeby było słodko . :D
przepraszam , że tak długo to trwało ale mój mózg podczas choroby pracuje baaaaardzooo wolno , albo wręcz wcale . xD :)
No i choc tego nie lubie robic :p To musze przyznac racje :P
Heh chyba jednak jaies tam obroty sa skoro i zdania ladnie budowac potrafisz.. Nawet wiecej powiem madrze napisac czasem :P Nie jest tak zle z tym Twoim mozgiem :)
Aaaaa i zdrowiej szybciutko :)
hiihh , moje ego jest w niebie . :P wiesz ile się namęczyłam nad tym komentarzem, żeby wszystko było ładnie i w ogóle ? no obroty są ale bardzo powolne , moje zdanie wypracowywało się prawie 24 h , to okropnie długo przecież . xD
Dziękuje , ale nie wiem czy jest to możliwe skoro nie mogę usiedzieć w domu.. :(
No i pomysl ... Ale takie szybkie :p myslenie ma swoje zalety.Mozna gadac, gadac,gadac.. Tak jedno zdanie na jeden dzien:) Akurat.Wcale sie nie dziwie ze ego w niebie bo w koncu komplement nie od byle kogo xD Widze nie typ ktory siedzi w domu?Bardzo dobrze ale nie w chorobie!:P
a co nie jest słodko ? :) no wiadomo , że nie . no może w skrajnych przypadkach , bo zazwyczaj mi się buzia nie zamyka.. No i własnie dlatego w niebie , a po za tym komplementy w tak dużej dawce mogą mi poprzewracać w głowie , nie żeby już nie było tam poprzewracane xD no to zależy , ale zazwyczaj nie lubię siedzieć w domu . hmm , chyba muszę rozważyć pozostanie w domu na kilka dni. :(
Skoro poprzewracane to potem bedzie co ukladac xD No to mamy podobnie bo ja tez mam to do siebie ciagle cos tam gadam :P Ale ja natomiast nie lubie komplementow xD
Niewazne chyba mnie na jakies przemyslenia naszlo,stad tamten post i brak odpowiedzi na wczesniejsze pytanie.
oj będzie , będzie .. haha , najgorsze jest jak ja mam słowotok a tu nie ma z kim rozmawiać xD
to dobrze , przemyślenia są potrzebne . :)