Ludzie z normalnymi poglądami nie mają po co nawet tego włączać.
Wytrzymałem 23 minuty i dłużej już nie dam rady oglądać. Po opisach odcinków widzę, że im dalej, tym gorzej.
Każda kolejna część Smaku życia była gorsza, ale poziom tego serialu to już przegięcie.
odwrotnie. Serial nie dla prawaków z wypranym mózgiem. Dla normalnych ludzi bez pogladów fajny miły ciepły serial. Jeśli ktoś ma problem z każdą sferą życia to tak, wtedy zostaje tylko incelowanie w netku
Obrażanie ludzi i wrzucanie do jednego wora - to takie światłe i wyedukowane, prawda? Może kolega MikeParcero nie jest hardkorowym lewakiem, tylko takim zwykłym i boli go krytyka kolonializmu kulturowego za pieniądze korporacji? Albo obnażanie "światłego" zachodu narzucającego swoją wizję funkcjonowania społeczeństw, który głosząc postęp zwalcza bezrefleksyjnie lokalne tradycje i kulturę, może kolega dostrzega rysy na nowym, wspaniały świecie, którego wypada mu pragnąć? A ty go zaraz wyzywasz od prawaków, wstyd.
Hej, mam dokładnie takie same przemyślenia. Wyłączyłem po spotkaniu z Afgańczykiem na schodach, ale już wcześniej miałem takie WTF? Serio? Francuski serial, gloryfikujący uchodźców i pokazujący, jak im to źle w Europie. Tak nachalnego przekazu dawno nie widziałem. Matko — pierwsza scena pokazuje, jak imigranci są pałowani przez policję i jak im to źle. Polityczna poprawność doprowadzona do absurdu. Ale sprawdźcie sami, czy uda Wam się obejrzeć do końca choć pierwszy odcinek. Mnie się nie chciało. Ale przyznam, że rozmowa poseansowa z żoną trwała dłużej niż seans. Wnioski wyciągnijcie sami.