PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126209}

Saga rodu Forsyte'ów

The Forsyte Saga
1967
7,8 603  oceny
7,8 10 1 603
Saga rodu Forsyte'ów
powrót do forum serialu Saga rodu Forsyte'ów

Uwielbiam "Sagę rodu Forsyte'ów" i będę dozgonnie wdzięczna za jakikolwiek cynk gdzie można dostać ten serial!

bezzebny_joe

Oj, a mi się marzy, żeby ktoś nakręcił serial na podstawie "Cukierni pod amorem" Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk. Nawet "dom nad rozlewiskiem" doczekał się swojej ekranizacji

bobiko

"Sagę rodu Forsyte'ów" do tego porownujesz jakis debilny dom nad smietniskiem czy inną durna cukiernie????????!!!!!!!!! czlowieku potrzebujesz tylko gumowego mlotka, zazywaj 3 razy dziennie , acha w biedronce potaniał olej....

ocenił(a) serial na 10
bezzebny_joe

Na merlin.pl kosztuje prawie 100zł.

bezzebny_joe

wlasnie koncze ksiazke.... znakomita, po prostu coś pięknego...

ocenił(a) serial na 8
bezzebny_joe

Kupić można w Saturnie za 99,90, 1300 minut oglądania

kinolwow

Kupiłam na angielskim amazonie, co prawda bez polskich napisów, ale zapłaciłam tylko 17 funtów. Piękne wydanie, bogate w dodatki, polecam :) Samego serialu nie trzeba nawet recenzować, zdecydowanie słusznie uważany jest za jedną z najznakomitszych produkcji w historii TV.

ocenił(a) serial na 9
kinolwow

Szukałam w Saturnie i nie znalazłam, w Merlinie tez nie. Szkoda.

ocenił(a) serial na 10
IrenaSz

Zobacz jeszcze w MediaMarkt

ocenił(a) serial na 9
my_dear_bette

Dzięki za podpowiedź, tam tez szukam. Ale uważam, że kto szuka, ten kiedyś wreszcie znajdzie, więc... nie tracę nadziei. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
bezzebny_joe

Wybacz, że piszę po latach, ale ma ten serial, z lektorem. Niestety, to stare przegranie z kaset wideo i są usterki - scena zatrzymuje się na chwilę, ale słychać lektora, więc wiadomo, o co chodzi. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
bezzebny_joe

Jest taka magiczna strona: www.freedisc.pl i tam jest :)