Uwielbiam "Sagę rodu Forsyte'ów" i będę dozgonnie wdzięczna za jakikolwiek cynk gdzie można dostać ten serial!
Oj, a mi się marzy, żeby ktoś nakręcił serial na podstawie "Cukierni pod amorem" Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk. Nawet "dom nad rozlewiskiem" doczekał się swojej ekranizacji
"Sagę rodu Forsyte'ów" do tego porownujesz jakis debilny dom nad smietniskiem czy inną durna cukiernie????????!!!!!!!!! czlowieku potrzebujesz tylko gumowego mlotka, zazywaj 3 razy dziennie , acha w biedronce potaniał olej....
Kupiłam na angielskim amazonie, co prawda bez polskich napisów, ale zapłaciłam tylko 17 funtów. Piękne wydanie, bogate w dodatki, polecam :) Samego serialu nie trzeba nawet recenzować, zdecydowanie słusznie uważany jest za jedną z najznakomitszych produkcji w historii TV.
Dzięki za podpowiedź, tam tez szukam. Ale uważam, że kto szuka, ten kiedyś wreszcie znajdzie, więc... nie tracę nadziei. Pozdrawiam.
Wybacz, że piszę po latach, ale ma ten serial, z lektorem. Niestety, to stare przegranie z kaset wideo i są usterki - scena zatrzymuje się na chwilę, ale słychać lektora, więc wiadomo, o co chodzi. Pozdrawiam.