PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695610}

Salem

2014 - 2017
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12008
6,5 2 krytyków
Salem
powrót do forum serialu Salem

Właśnie jestem po 5 odcinku jestem ciekaw jak spodobała się wam końcówka ?
Szczerze liczyłem, że pod kapturem będzie Tituba albo Sędzia a nie jakaś drugoplanowa wiedźma.
Mimo wszystko odcinek bardzo mi się podobał i serial coraz bardziej mnie wciąga.

PS. Polecam serial Penny Dreadful jeśli ktoś lubi dreszczowe klimaty.

xxforumowiczxx

Też spodziewałem się po końcówce jakiejś ważniejsze postaci ale w sumie zbytnio mnie to nie zaskoczyło. Mają 13 odcinków, a to dopiero 5 także nie muszą wszystkiego już teraz tak odsłaniać w sprawie czarownic.

ocenił(a) serial na 7
RoHunter

W sumie to jest ważna wiedźma, Mary liczy się z nią. Potrzebuje jej wsparcia.
Ja bardziej myślałam, że na końcu przyszła Anne Hale, do Johna. Bo jest w nim zakochana. A tu wiedźma :D też ciekawe. Zobaczymy co teraz zrobi Alden. Odcinek niezły.

Co do Penny Dreadful to oglądam i przyznaje że serial zapowiada się wyśmienicie. Drugi odcinek rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 7
xxforumowiczxx

Nie ma szału, ale przynajmniej schwytali prawdziwą wiedźmę, i będą mieli możliwość wyciągnięcia od niej informacji, z tym, że zapewne nie powie nic konkretnego, tudzież nie zdąży, chociaż kto wie, może zostaniemy zaskoczeni a całość sprowadzać się będzie do potwierdzenia tożsamości wskazanych wiedźm

Herushingu

Co do tajemnicy Aldena, to przyszło mi do głowy, że fajny mógłby być twist, że w niewoli zakumplował się z jakimś szamanem i sam się "zwiedźmił" na indiańską modłę. Ale to chyba mało prawdopodobne.