PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862320}

Sandman

The Sandman
2022 - 2025
7,1 27 tys. ocen
7,1 10 1 27076
6,5 21 krytyków
Sandman
powrót do forum serialu Sandman

Sam serial wypadł według mnie średnio. Szczególnie część kostiumów i animowane koszmary. Sam serial jest bardzo nietypowy, z pewnością  jest inny od większości produkcji fantasy.
Nie podoba mi się też, że w zasadzie prawie wszystkie pary w serialu są homoseksualne. I żeby nie było nie przszkadza mi jak się w serialu pojawiają takie wątki. Ale zrobienie by w zasadzie wszystkie były homoseksualne wydaje mi się na siłe mocno. Jak coś wprowadzamy to wprowadzajmy po coś, a nie sceny minutowe nie mającego żadnego znaczenia na fabułę. I tu już mówię o wszystkim, bo serial ma złą manierę skakania z miejsca na miejsce. 
Mimo wszystko niech będzie 6/10 ale naprawdę coś tu jest mocno nie tak

ocenił(a) serial na 8
grzech124

Akurat w tym serialu wątki LGBT są naturalne i kompletnie nie mieszają się z zasadniczą fabułą. Właśnie nie ma tego wrażenia, że coś tu jest na siłę. Poza tym serial bazuje na komiksie, gdzie też to było i też w dużej ilości. Wyjątkiem Constantine, gdzie w serialu nie mogli dać faceta przez względy licencyjne, więc zamienili na babkę, ale tylko tym było to podyktowane.

ocenił(a) serial na 6
mike__25

Ja akurat mam takie wrażenie, że czasem jest to tylko po to by koniecznie zaznaczyć. Być może wynika to z ograniczonego czasu odcinka i potrzeby skracania względem komiksu