Sandman
powrót do forum 1 sezonu

Serial ogólnie całkiem spoko alee nie rozumiem jednego, co do poprawności politycznej jasne spoko nie przeszkadza mi budowanie nowych postaci jasne ale ku… gdzie jakaś ogłada, constantie komiksowa męska postać ogólnie mój ulubiony bohater komiksowy uwielbiałem czytać z nim komiksy a coooo zrobili twórcy? Z constantina zrobili kobietę!!! Kobietę i do tego les !!!!! Żenada jedna wielka żenada jeszcze jakoś sobie próbowałem to tłumaczyć nie znając dokładnych dat ze to może jakiś potomek czy coś alee nie bo musieli tutaj wrzucić wątek z astrą i wszystko mi popsuć. Byłem ciekawy tego serialu czekałem na niego ale za tą co dla niektórych głupią błahostkę a dla mnie poważna rzecz daje 4 /10

ocenił(a) serial na 8
Martyrs1906

Zamiast się naburmuszać, może najpierw warto weryfikować informacje? Żadna poprawność, nie mogli dać męskiego Constantina ze względu na licencje nie mieli praw na wykorzystanie tej postaci, więc stworzyli damską.

ocenił(a) serial na 4
Martyrs1906

kobietą, lesbijką i w związku z czarnoskórą xD. Jestem na 4 odcinku ale powoli ten cringe mnie przerasta...

ocenił(a) serial na 8
Martyrs1906

Biseksualną, nie les. Jak oryginalny John Constantine - on też jest biseksualny, orientacja postaci zachowana.
Oraz tak - zwyczajnie nie mogli wykorzystać postaci Johna Constantine'a z powodu praw autorskich do tej postaci.