Sandokan

1976 -
7,6 390  ocen
7,6 10 1 390
Sandokan
powrót do forum serialu Sandokan

Ech,oglądało się

ocenił(a) serial na 10

Jako dzieciak pamiętam doskonale ten serial.Na drugi dzień cała szkoła na przerwie emocjonowała się co się wydarzyło w kolejnym odcinku.Dobre kino włoskie.Szkoda,że zostały tylko wspomnienia...

thanau

Oj tak, tak dokładnie było - w poniedziałek było komentowanie co też się wydarzyło w Sandokanie, gdzie wylądowała załoga kapitana Koeniga, kogo postrzelił Curro Jimenez albo jak szybko uciekał Michał Strogoff (włącznie z upadkami na wysmarowane śmierdzącą pastą, klepki podłogi)
Próbowałem sobie odświerzyć stare seriale na YT, niestety nie dałem rady wytrzymać 10 minut, ale wtedy to było COŚ... ;)

Zakeri

Jestem ciekaw jak obecnie serial by wyglądał, gdyby powstał remake no i oczywiście kto zagrałby główną rolę :) .

Zakeri

Ja obejrzałem film bo lubię takie kilmaty, jedynie co mnie irytowało to dialogi lektora ;)

ocenił(a) serial na 10
Zakeri

Ja jak najbardziej dałem radę wytrzymać dłużej niż dziesięć minut, za to zdecydowanie odpadam przy tureckich serialach, które rządzą na TVP od 2014 roku.

thanau

Hmm, ja mam jeden odcinek na DVD i z chęcią oglądnę. Ciekawe czy mnie zainteresuje na tyle, by chcieć oglądać kolejne.

thanau

piosenka z czołówki https://www.youtube.com/watch?v=XE-f-Ng_cUA

thanau

Kiedy to było ??

ocenił(a) serial na 7
giovanni50

Ponad 40 lat temu :) Ja pamiętam tylko jedną scenę, gdy Sandokan rozpłatał w locie skaczącego tygrysa :)

thanau

Tak, tak ja też jako dziecko pamiętam Sandokana:)

ocenił(a) serial na 10
sylsob1

Ja odkryłem Sandokana za sprawą taty i zaprzyjaźnionego sąsiada.