PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438773}

Sanktuarium

Sanctuary
2008 - 2011
7,0 3,3 tys. ocen
7,0 10 1 3323
Sanktuarium
powrót do forum serialu Sanktuarium

Zauważyliście, że w 3 sezonie jest mniej anormalnych? Główne wątki mówią właśnie o
nich, ale za mało ich pokazują. Przynajmniej ja tak uważam.

Jakie macie pomysły na anormalnych? Wymyślicie nazwy, ich charaktery, moce itd.
Zobaczymy co nam wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 9
CamilloIpla

Czy w trzecim sezonie jest mniej anormalnych to raczej ciężko stwierdzić po trzech odcinkach, ale pomysł na wymyślanie bardzo fajny. Od razu przypomniał mi się potworek którego kiedyś stworzyłam na potrzebę jednego z moich opowiadań fantasy.
Takie jak by to opisać.... Weźmy taką jaszczureczkę: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdpr92mAL8pTunObGQvrbQOYYPDIV42hYUiE-Ue WWicOV5TXE&t=1&usg=__5VABSWu9kkdXrB4ftUh9nPJxqhE= To jest Smok z Komodo (albo jak kto woli Waran z Komodo) Teraz dorabiamy dodatkową parę łap, fioletowe futerko, rozdwajamy ogon i na koniec zmieniamy na ssaka, wielkość zostawiamy oryginalną czyli jak podaje Wikipedia "Długość do 2,5-3 m" Do tego jadzik w ząbkach i gotowe. tylko jak ja to nazwałam nie pamiętam.... :P

ocenił(a) serial na 10
CamilloIpla

Dzięki Bogu, że tak właśnie się dzieje! Moim zdaniem ciągłe polowania na anormalnych strasznie ich (anormalnych) upodlało - a nie oto chyba tu chodzi? ;-)
Watki o zagadkach - coś a'la Indiana Jones lub Lara Croft bardziej mi się podobają.
3 sezon zapowiada się na przebój - jestem już po 6 odcinku.