PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684871}

Santa Diabla

2013 - 2014
7,3 312  ocen
7,3 10 1 312
Santa Diabla
powrót do forum serialu Santa Diabla

8 lipca TV Puls rozpocznie premierową emisję amerykańskiej telenoweli „Santa Diabla”.Emisja od środy 8 lipca w dni powszednie o godz. 13:00 w TV Puls. Telenowela zastąpi emitowaną w tym paśmie „Królową serc”.

olga_skubana

Nawet tytułu nie zmienili. Zaskoczona jestem ;)

jagodajulia

A ja już obejrzałam pierwszy odcinek w internecie po polsku :) tutaj: chomiki kropka ga / santadiabla1

użytkownik usunięty
olga_skubana

Jakoś za bardzo nie przekonuje mnie ta telenowela, ale zobaczymy może jednak nie będzie taka zła.
Ja osobiście wolałbym Los Miserables, La Patrone, Pasion Prohibida lub Rosa Diamante. Ale oczywiście cieszy że Plus nie rezygnuje z telenowel Telemundo.

Mi się bardzo spodobała piosenka z entrady ;) Ja się cieszę, fajna telka, ale bardziej kryminał niż telka ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Też się cieszę, chętnie obejrzeć jeszcze raz :)

Niunia_33

Ja drugi raz już nie oglądam. Poza tym wciąż pamiętam dużo wątków.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Frances Ondiviela dobrze wygląda lepiej niż w Osaczonej. Taki kolor włosów i spouszczone włosy dobrze jej robią. W Osaczonej wygląda tak jakby miała zaraz się rozpaść. A od którego odcinka gra Roberto Mateos ?

Ja się cieszę, że emitują właśnie SD. Jakoś bardziej mniej zachęca niż wszystkie podane przez xyx_fw. Co prawda w LP też jest motyw zemsty, ale bardziej przekonuje mnir Gaby Espino niż Aracely Arambula

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

Czekałem na nią, bo tam gra Roberto Mateos i Virna Flores. Będę oglądał, bo te dzikie serce mnie nudzi. Tylko zastanawiam się czy dwie oglądać czy jedną odpuścić . Mam zasadę, że zawsze oglądam jedną, ale Roberto Mateos to mój ulubiony aktor, więc nie mogę przepuścić tej telki. Grał w mojej pierwszej telenoweli, którą oglądałem od początku do końca Cud miłości, która urzekła mnie już w 1 odcinku :D:D

dominik1989

Kolejny gniot dla upośledzonych

ocenił(a) serial na 7
giovanni50

a to pewnie Seagal tam będzie grał :D:D

dominik1989

Seagal gra w poważnych produkcjach gimbusie

ocenił(a) serial na 7
giovanni50

jasne w poważnych:D:D

giovanni50

i jeszcze w wielkich hitach :D

JLaw

powiedziałabym raczej że tańczy jak mu Putin zagra ;) BFF

olga_skubana

Nie będę oglądać bo oglądam ,,Za głosem serca'' :D
Nie lubię dwóch jednocześnie.

pati1109

gdzie obejrze poczatkoe 4 odcinki bo nie bylam dostepna w polsce do pulsu a wrocilam juz do domu

Darysiaczek

Nie mam pojęcia.jak napisałam wyżej..nie oglądam tego :)
ale może są na anyfiles :)

Darysiaczek

Na anyfiles