8 lipca TV Puls rozpocznie premierową emisję amerykańskiej telenoweli „Santa Diabla”.Emisja od środy 8 lipca w dni powszednie o godz. 13:00 w TV Puls. Telenowela zastąpi emitowaną w tym paśmie „Królową serc”.
A ja już obejrzałam pierwszy odcinek w internecie po polsku :) tutaj: chomiki kropka ga / santadiabla1
Jakoś za bardzo nie przekonuje mnie ta telenowela, ale zobaczymy może jednak nie będzie taka zła.
Ja osobiście wolałbym Los Miserables, La Patrone, Pasion Prohibida lub Rosa Diamante. Ale oczywiście cieszy że Plus nie rezygnuje z telenowel Telemundo.
Mi się bardzo spodobała piosenka z entrady ;) Ja się cieszę, fajna telka, ale bardziej kryminał niż telka ;)
Frances Ondiviela dobrze wygląda lepiej niż w Osaczonej. Taki kolor włosów i spouszczone włosy dobrze jej robią. W Osaczonej wygląda tak jakby miała zaraz się rozpaść. A od którego odcinka gra Roberto Mateos ?
Ja się cieszę, że emitują właśnie SD. Jakoś bardziej mniej zachęca niż wszystkie podane przez xyx_fw. Co prawda w LP też jest motyw zemsty, ale bardziej przekonuje mnir Gaby Espino niż Aracely Arambula
Czekałem na nią, bo tam gra Roberto Mateos i Virna Flores. Będę oglądał, bo te dzikie serce mnie nudzi. Tylko zastanawiam się czy dwie oglądać czy jedną odpuścić . Mam zasadę, że zawsze oglądam jedną, ale Roberto Mateos to mój ulubiony aktor, więc nie mogę przepuścić tej telki. Grał w mojej pierwszej telenoweli, którą oglądałem od początku do końca Cud miłości, która urzekła mnie już w 1 odcinku :D:D