PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684871}

Santa Diabla

2013 - 2014
7,3 312  ocen
7,3 10 1 312
Santa Diabla
powrót do forum serialu Santa Diabla

Może porozmawiamy o tym kogo darzycie sympatią a na kogo nie możecie patrzeć :)

Niunia_33

Hmm kiedyś napisałabym Santa i Santiago jako ulubioną postać, a teraz to chyba nie mam. Aaa już sobie przypomniałam kogo ja jeszcze lubiłam i wciąż lubię, tą osobą jest Ivan.
A ostatnio bardzo mnie wkurza Ines (Humberto też, ale on mnie zawsze wkurzał i czasem przerażał) oraz Alicia. I Ines mogłaby zostać wysłana na Marsa i nie wracać, bo mam jej dość.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Pisząc temat nie sądziłam że tak wszystko się pogmatwa... Ciężko jest mi wskazać kogo lubię, moją sympatię wzbudza Rene, czyli klon Franko i Ivan. Ivan to dobry chłopak, ale życie nie jest dla niego łaskawe. Wybór nie lubianej postaci jest proste, nie znoszę sióstr Cano czyli Barbi i Alicii. Barbara jest typowym narcyzem, świata nie widzi poza sobą, najważniejsza jest jest uroda. Szkoda mi Danieli, los pokarał ją taką matką, na wieść że Daniela została zgwałcona i jest w ciąży obeszło ją tylko to co ludzie powiedzą i że jest za młoda na bycie babcią. Ja bym jej w twarz plaskacza strzeliła za takie coś... No i Ala, patrzeć na nią nie mogę. Zemsty jej się zachciało. Willy ją kocha to mogłaby z nim sobie życie ułożyć i być szczęśliwa, tak to się zapowiada że znów w więzieniu może wylądować