Zastanawiam się czy ktoś ogląda ten serial? ;) Póki co napisów brak, oglądam ze słuchu - nie jest tak źle ;> ale po braku tłumaczeń tak sobie myślę, że albo mało osób ogląda albo mało wie o tym serialu :))
No serial jak już pisałam wcześniej, jest bardzo przyjemny :) I dzisiejszy odc, który obejrzałam, odc 4 - dalej utwierdza meni w tym przekonaniu a nawet (!) pozwala wysunąć wnioski, ze już z tego miejsca nei spadnie ;)
Dlaczego tak sądzę? Otóż - klimat serialu, lekkość, humor (aczkolwiek komedia to to nie jest) wciąż się utrzymuje na takim samym poziomie :))
w tym odc, najbardziej podobała mi się akcja jak Heather (rewelacyjna jest) manipulowała Russelem ;D hehe i bójka między braćmi - loganem a calem ( taka dygresja - oglądam "lie to me" i jak słyszę "cal" to od razu mam w głowie głos Foster :/ )
ZASKOCZONA jestem decyzją pani West -> zatkało mnie troszkę (choc nei powiem troche słuszności w tym co mówi jest) ale ogólnie szok. Widać, ze naprawdę zachodzi w neij zmiana - qrcze, w ogóle fajna babeczka z niej jest :)) ma kobieta CHARAKTER ;) wiecie o co mi chodzi.
a jej mąż no działa mi na nerwy - cwaniaczek.
Z postaci najbarzdeij lubię Heather, Logana i Cala ;] no i oczywiście panią West !
:))
na zakończenie - odc. bardzo mi sie podobał i nei moge sie doczekac 5-go.
a gdyby ktoś się zastanawiał czy warto obejrzeć to polecam ;)
pozdrawiam :))
Siema (nie chcę sobie robić spojlera dlatego przeczytałam tylko początek Twojej wypowiedzi)
Bardzo chciałabym oglądać ten serial ale właśnie ubolewam, że wszędzie są dodane odc bez napisów a ze słuchu...szkoda mi trochę czasu a i tak wszystkiego bym nie zrozumiała :D
Co do serialu jestem po 2 pierwszych odcinkach i powiem, że dawno mi się serial tak od początku nie spodobał..(ostatnio chyba Dex, i Californication) dlatego czekam z niecierpliwością, aż będę mogła obejrzeć kolejne odcinki bo serial ma potencjał :)
A zaczęłam go oglądać bo chciałam załatać wakacyjną luke..Jak większość pewno "serialomaniaków" czekam aż zaczną się nowe sezony moich ulubionych seriali :)