PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568589}
6,6 99  ocen
6,6 10 1 99
Scoundrels
powrót do forum serialu Scoundrels

odc4. - SPOILER

ocenił(a) serial na 8

Zastanawiam się czy ktoś ogląda ten serial? ;) Póki co napisów brak, oglądam ze słuchu - nie jest tak źle ;> ale po braku tłumaczeń tak sobie myślę, że albo mało osób ogląda albo mało wie o tym serialu :))

No serial jak już pisałam wcześniej, jest bardzo przyjemny :) I dzisiejszy odc, który obejrzałam, odc 4 - dalej utwierdza meni w tym przekonaniu a nawet (!) pozwala wysunąć wnioski, ze już z tego miejsca nei spadnie ;)

Dlaczego tak sądzę? Otóż - klimat serialu, lekkość, humor (aczkolwiek komedia to to nie jest) wciąż się utrzymuje na takim samym poziomie :))

w tym odc, najbardziej podobała mi się akcja jak Heather (rewelacyjna jest) manipulowała Russelem ;D hehe i bójka między braćmi - loganem a calem ( taka dygresja - oglądam "lie to me" i jak słyszę "cal" to od razu mam w głowie głos Foster :/ )

ZASKOCZONA jestem decyzją pani West -> zatkało mnie troszkę (choc nei powiem troche słuszności w tym co mówi jest) ale ogólnie szok. Widać, ze naprawdę zachodzi w neij zmiana - qrcze, w ogóle fajna babeczka z niej jest :)) ma kobieta CHARAKTER ;) wiecie o co mi chodzi.

a jej mąż no działa mi na nerwy - cwaniaczek.

Z postaci najbarzdeij lubię Heather, Logana i Cala ;] no i oczywiście panią West !

:))

na zakończenie - odc. bardzo mi sie podobał i nei moge sie doczekac 5-go.

a gdyby ktoś się zastanawiał czy warto obejrzeć to polecam ;)

pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 10
onlylove

Siema (nie chcę sobie robić spojlera dlatego przeczytałam tylko początek Twojej wypowiedzi)
Bardzo chciałabym oglądać ten serial ale właśnie ubolewam, że wszędzie są dodane odc bez napisów a ze słuchu...szkoda mi trochę czasu a i tak wszystkiego bym nie zrozumiała :D
Co do serialu jestem po 2 pierwszych odcinkach i powiem, że dawno mi się serial tak od początku nie spodobał..(ostatnio chyba Dex, i Californication) dlatego czekam z niecierpliwością, aż będę mogła obejrzeć kolejne odcinki bo serial ma potencjał :)
A zaczęłam go oglądać bo chciałam załatać wakacyjną luke..Jak większość pewno "serialomaniaków" czekam aż zaczną się nowe sezony moich ulubionych seriali :)