że to trochę nie w porządku, że największą gażę za odcinek otrzymywała sarah Jessica Parker? No dobra, fajnie grała itp., ale najtrudniejszą rolę miała Kim Cattrall?Ona w sumie w każdym odcinku imitowała stosunek, a Sarah tylko czasem. Według mnie to trochę nie w porządku.
jeżeli twierdzisz, że Parker dostała niesprawiedliwie większą gaże tylko dlatego bo nie bzykała się każdym odcinku to trochę powiedzenie rzucone na wyrost. Wcale się nie dziwie, że Parker dostawała największą gażę z całej czwórki, bo grała na prawdę najlepiej i bez niej serial nie byłby taki fascynujący i ciekawy. W końcu nikt jak Parker potrafi mówić te myśli do felietonów ;). Cała czwórka ma trudne role, jednak to rola Parker mimo wszystko jest najbardziej wymagająca...
Gdybym miał ocenić, która/e aktorki mają najtrudniejsze role to bym powiedział, że Carrie i Miranda to najtrudniejsze role do odegrania... ;];]
Każda dała w serialu coś od siebie, każda jest wyjątkowa :)
a może największą gażę dostała Parker bo gra w sumie rolę "główną główną"?
Jest na wstępie do serialu, jest narratorem itp...
PS. Ciekawe jak kręcą te sceny seksu kiedy widać że ludzie sa nadzy :> np. scena kiedy Sam bzykała się w jakiejś szopie z farmerem [?] gdy przyjechała do Carrie na wieś, gdzie (Carrie) przebywała z Aidanem.
Tez mnie właśnie zastanawiają te sceny. Albo jak Samantha poznała Smith'a i były te sceny jak oni uprawiali seks w kilku pozycjach, wtedy w mieszkaniu Sam. A Carrie dlatego miała tak mało scen łóżkowych, bo miała w kontrakcie, ze nie będzie pokazywać nagości, tak gdzieś czytałam. No i Carrie była główną bohaterką, więc dlatego te największe gaże.
Ale scena jak Miranda uprawiała "ostatni seks" bo już była w całkiem zaawansowanej ciąży - był to ostry seks, jak sama wrzeszczała "Pieprz mnie jakby miał być koniec świata!" ;] a miała na sobie stanik xDDDD
Może przypadek ale... no same chyba rozumiecie xD
nie dziwne że zarabiała najwiecej, przecie,z oprócz tego, że jest główna bohaterką, narratorką to jest też co-producentką :D