Obejrzała jeden odcinek,ponieważ pomyslałam-może to rzeczywiście jest coś swietnego...,a gdzie tam...słaby,idiotyczne dialogi i drewniana gra aktorska.Obejrzałam,bo kiedyś od razu skresliłam "Gotowe na wszystko" i "Przyjaciół",ale po jednym odcinku zmieniłam zdanie .Jedank w przypadku SWM pewna jestem ,że to dno..
A moźe jednak daj szansę temu serialowi? I obejrzyj jeszcze jeden/dwa odcinek/odcinki? :)
Żeby SATC się komuś spodobał, ten ktoś musi lubić tego typu filmy. Ja przyznaję, że pomimo, że teraz jest to jeden z moich ulubionych seriali, po obejrzeniu kilku pierwszych odcinków też mi się kiedyś nie podobał. Dlatego trzeba się po prostu do niego przekonać i zrozumieć sposób, w jaki przedstawiane sa tam wydarzenia. Z "Przyjaciółmi" może być podobnie...
I na tej podstawie wystawiasz ocenę? To film też pewnie już po 5 minutach oceniasz? Ja zanim kliknę w gwiazdki na Filmwebie oglądam całość - od pierwszego do ostatniego odcinka (lub w przypadku filmu - od pierwszej do ostatniej minuty), bo zawsze coś może zmienić in plus, albo wręcz przeciwnie... A tak wprowadzasz ludzi w błąd.