serial rewelacyjny, miło było patrzeć jak wszystkie bohaterki przeszły metamorfozę i tą fizyczną jak i psychiczną psychiczną. Szczególnie zachwyciła mnie ostatnia seria, teraz pozostaje tylko czekać na drugą część kinowej wersji serialu :)
Rzeczywiście, serial jest genialny i te przemiany. :D Uwielbiałam przez wszystkie odcinki patrzeć, jakie ubrania ma na sobie Carrie, czasem aż zazdrościłam (na przykład ta suknia, co Aleksander powiedział, że jak deser wygląda, albo ta, w której Carrie miała iść na spotkanie z fanami w Paryżu, ale poszła do galerii). Niestety, muszę powiedzieć, że nie przepadam za filmami. Uważam, że powinno się zostawić sam serial, nie kontynuować, bo boję się, że producenci zniszczą znaczenie tego serialu i zrobią szmatławiec współczesny. ):
Tą piekną sukienkę Versace w której leżałam na łóżku kosztowała 79000 $ ;) ... to prawda stroje miała piękne :)
A co do filmu pierwsza część mi się bardzo podobała teraz robią drugą i mam nadzieję że jej nie zniszczą choć słyszałam że mają cofać się w niej do przeszłości i pokazywać sceny w których dziewczyny się poznały, w każdym razie pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję że już nie będzie trzeciej części, bo co za dużo to nie zdrowo ;)