Hej, słyszałam, że Polacy stworzą polską wersję tego (super) serialu. Co o tym sądzicie? Bo ja myślę, że nigdy nie dorówna oryginałowi, chociaż nie wiem jakibyłby dobry. A Wy jak sądzicie?
P.S.:Jakie byście dały imiona głównym bohaterkom (i ok, bohaterom :))
I kogo widziałybyście w głównych rolach?
Pozdroos. dla fanów!
dla mnie wersja polska była istnym dramatem... jeśliby skopiowali dosłownie calą treść serialu, to byśmy znali zakończenie każdego sezonu i odcinka. Na pewno nie dorówna oryginałowi, bo nie ma żadnych szans w Polsce na to by powstał serial o mówiący o seksie i zawierający zarazem czasem pikantne sceny ;) głównie z Samanthą...
Nie widzę, żadnej polskiej aktorki która nadawałaby się, ale gdybym miał wybierać tak na serio, to powiem:
Joanna Liszowska - Samantha
Iza Kuna - Miranda
w roli Charlotte i Carrie nie widze nikogo, natomiast jeśli chodzi o obsadę męską... to.:
Big - Artur Zmijewski / Szymon Bobrowski
Steve - brak :D
Smith - Andrzej młynarczyk , tlyko by musiałby się ufarbować :D:D
Trey - brak :D:D
Harry - Krzysztof Skiba <lol2>
po prostu napisałem nazwiska które pasowałyby mi częściowo wizualnie do aktorów grających w oryginale ;) jednak nie chcę polskiej wersji :d
Czy w Polsce musimy wszystko przerabiać na "swoje"?
Nie podoba mi się ten pomysł...Przerabialiśmy to już z "Nianią","Brzydulą" teraz to..?
Jeden z nielicznych polskich seriali jakie mi się podobały to [ochhh polecą gromy xD] Magda M. :)
dlaczego maja polecieć gromy? Magda M. to był bardzo dobry serial. Zwłaszcza od strony aktorskiej ;)
Oooch czytam sobie WPROST LIGHT artykuł o Annie Przybylskiej i,uwaga:
"Lada chwila wróci na ekrany w serialowym hicie TVN "Klub szalonych dziewic" (!!!!!!!!!!!!!!), który ma być polską wersją "Seksu w wielkim mieście."
KLUB SZALONYCH DZIEWIC?!?!?! o.O
ŻARTUJECIE?????! Proszę powiedzcie, że się nie mylę... Polski "Seks..."? Zaraz chyba zwrócę... już widzę sceny seksu i dialogi na temat niego pomiędzy bohaterkami. Niestety, to dalej jest nasza biedna Polska, nie ma szans u nas przetrwać coś takiego.
Aż ciarki mi po plecach przechodzą na samą myśl, że w roli jednej z bohaterek miałabym widzieć Przybylską. Z całym szacunkiem dla jej fanów, nie znoszę jej. Nie widzę tego zupełnie, byłoby to dla mnie jakieś takie... niesmaczne.
Natomiast warto zwrócić uwagę, że cała ekipa Ladys, zwłaszcza Kuna, mogłyby utrzymać poziom w takiej produkcji. Niestety, powtórzę się, jesteśmy w Polsce ;)
btw oryginału nic nie jest wstanie naśladować.
Pozdrawiam :)
Niestety, prawda jest brutalna.
Jest MAŁA szansa, że wyjdzie COŚ ciekawego z tego projektu ale...to i tak nie będzie to.
Pozatym zyjemy,co tu kryć, w dość pruderyjnym kraju...Dodatkowa rzecz,jakiej się obawiam to to, że pewnie w serialu bedziemy oglądać te same twarze, co przez ostatni rok. Ciągle Ci sami aktorzy -.-'.
ALe ten tytuł...ehhh :/
Moim zdaniem jednym z bohaterów tego filmu jest Nowy Jork - więc chociażby dlatego polska wersja nie bardzo ma sens. Warszawka nie zastąpi Nowego Jorku. No i problem z obsadą moim zdaniem ogromny w jednym przypadku: Mr. Big. Kto z polskich aktorów mógłby zagrać Biga??? Ja jakoś nikogo nie widzę....
" Klub szalonych dziewic " już sam tytuł to porażka :D ciekawe kto by zagrał Stanford'a :p poza tym jest już przecież "Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście" który był moim skromnym zdaniem wielkim niewypałem ;) eh.. no cóż zamiast zrobić coś nowego znowu zaserwują nam odgrzewane kotlety ;)
Do roli Stanforda idealnie pasuje Bartłomiej Topa. Trzeba by mu tylko łysinkę zrobić:)
A Biga - chyba tylko Chris Noth :)