PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=253914}
8,2 22 tys. ocen
8,2 10 1 22001
8,3 3 krytyków
Sensacje XX wieku
powrót do forum serialu Sensacje XX wieku

szok Powrót do TVP1

ocenił(a) serial na 10

NIE WIERZĘ !!!! TVP1 wznawia sensacje XX wieku. Jak rozumiem będą to nowe odcinki. SZOK!!! tak ambitny program w telewizji dla debili. Czyżby TVP odkryła w sobie misję ??

ocenił(a) serial na 10
magik30

Chyba, bo ostatnich produkcja TVP w stylu Rolnika szukającego żony, czy innych badziewi nie spodziewałem się po TVP niczego dobrego, ale poczekajmy o której godzinie TVP puści Sensacje, bo jest ryzyko że debile zmienią kanał na TVN.

ocenił(a) serial na 10
maciekd_filmweb

Debile nie oglądają tak ambitnych programów, oni śledzą sensacje Ewy Drzyzgi.

ocenił(a) serial na 10
magik30

Rolnik szuka żony i inne to programy debili.

ocenił(a) serial na 6
maciekd_filmweb

Niestety rolnik szuka żony też wraca.

chemas

Myślałem, że wreszcie ten rolnik znalazł żonę.

ocenił(a) serial na 6
Wydmin

Niestety nie

chemas

Był Żyd Wieczny Tułacz, a dziś... Rolnik Wieczny Tułacz.

ocenił(a) serial na 10
magik30

Z pewnością puszczą o jakiejś nienormalnej godzinie, gdzie człowiek śpi, albo jest w pracy. Zawsze tak jest, jak Pitbulla albo Glinę puszczać to zawsze po północy gdzie nikt nie ogląda. Tak samo z jakimiś koncertami, filmami, albo dobrymi reportażami. Nie mnie jednak dobrze, że coś robią to może oglądnę

ocenił(a) serial na 10
Slayer_6

Tak samo jak Walking dead godzina 0.00.... że już nie wspomnę że 2 sezon 3 raz leci:)

ocenił(a) serial na 10
Slayer_6

Oni w TVP myślą że każdy ma taką robotę jak prezes Braun, wstaje o 12 do roboty, jedzie na 30 minut do gmachu TVP, podpisze parę świstków i do widzenia. Niestety TVP ma fatalną politykę w czasie największej oglądalności puszcza gnioty dla debili pokroju Rolnika szukającego żony, czy Rozlewiska, a normalne filmy puszczają o fatalnej porze. Pamiętam że po 2000r. Sensacje leciały w paśmie teatru telewizji, więc mam nadzieje że też tak zrobią, jeszcze wcześniej tj. przed 2000r. Sensacje leciały tuż przed Teleexpressem, więc pora też niebyła znowu taka zła.

ocenił(a) serial na 6
magik30

Zgadzam się, również jestem w szoku, mam jednak obawy, jak wielu tutaj, że pora będzie późna.

ocenił(a) serial na 10
chemas

Trafiłam ostatnio na info ze 13 kwietnia ma być na TVP po wieczornych wiadomosciach ok 20:20 a dzień wcześniej na National Geographic o 22

ocenił(a) serial na 9
magik30

Prawda jest taka że serial doczekał się kontynuacji tylko i wyłącznie dzięki zainteresowaniu sprawą przez National Geographic, który kupił prawa do emisji odcinków i zanotował dzięki temu spory wzrost oglądalności, a następnie zwrócił się do TVP w sprawie współpracy przy nakręceniu kolejnej serii.

Szkoda niestety że teraz zostaną wyemitowane tylko 4 odcinki a na następnych 6 przyjdzie nam poczekać do listopada.
Oby serial przebił się przez barwy szczescia i inne bzdety emitowane przez TVP2 w tym samym czasie i doczekał się swojej kontynuacji.

dekiro

Niestety tylko TVP stać na puszczanie takiego ambitnego programu bo nie pierze mózgu jak POLSAT czy TVN co kończy się debilizmem.

ocenił(a) serial na 10
dekiro

Oby bo pan Bogusław powrócił w wielkim stylu, odcinek naprawdę bardzo ciekawy, i postać bohatera odcinka naprawdę ciężko jednoznacznie ocenić.

magik30

Mam pytanie, ten odcinek co wczoraj leciał o Sosnowskim to jest nowy teraz nakręcony czy TVP puszcza stare odcinki od początku ?

Ktoś wie jak to jest z tym ?

ocenił(a) serial na 10
Damian56

To jest nowy odcinek, premiery masz dzień przed emisją na National Geographic ok 22. Powtórki starych odcinków masz na TVP Historia ok 21:30

maciekd_filmweb

Dzięki o taką odpowiedź mi chodziło.

ocenił(a) serial na 10
Damian56

Nie ma za co ;-)