PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685069}

Sense8

2015 - 2018
7,9 37 tys. ocen
7,9 10 1 37378
7,5 10 krytyków
Sense8
powrót do forum serialu Sense8

Ok jestem po 12 odc. Serial jest naprawde świetny, kilka elementów kuleje ale to drobnostki. Ogólnie jest super.

Ale co dalej? Wiadomo coś?

Swoją drogą dlaczego wszystkie odc. są już dostępne? Czy nie powinno być tak że co tydzień oglądamy kolejny?

ocenił(a) serial na 8
Oldi

Nie wiem co dalej, ale już się nie mogę doczekać! Ostatni odcinek mistrzowskie kadry, wartka akcja i emocje! Cały sezon oglądało się jednym tchem niczym pełnometrażówkę.

ocenił(a) serial na 10
mike__25

Zgadzam się. Obejrzałam cały serial w zaledwie trzy dni (z przerwami na uczelnię, jedzenie, spanie i tym podobne małostkowe sprawy). I teraz tylko czekać na kolejny sezon!

ocenił(a) serial na 10
madciak

Ja tak samo. Aż sam jestem w szoku, że znalazłem czas na te 12 odcinków w przeciągu chyba nawet niecałych 3 dni. Od połowy sezonu to już naprawdę nie mogłem oczu od ekranu oderwać. Mam nadzieję, że powstanie 2 sezon...

użytkownik usunięty
madciak

Ja właśnie obejrzałem całość jednego dnia. ;)

ocenił(a) serial na 8

Niezły maratończyk ;)

ocenił(a) serial na 10
mike__25

Genialny !

marian009

Oczywiście że genialny, tylko patrząc jak duży wpływ ma kościoł dla większość pewnie ten serial nie powinien być dopuszczony do emisji i pewnie u nas nigdy nie będzie :-( jak mi szkoda ludzi którzy uczą jak żyć w rodzinie a nigdy jej mieli...

ocenił(a) serial na 10
infern0_o

Właśnie obejrzałem finał. Powiem tak dawno żaden serial nie wywołał we mnie tylu emocji. Jednym słowem czad! A to jak się połączyli to majstersztyk! Każdy pokazał co potrafi!

polak17

Czekamy na ciąg dalszy :-) muszą gdzieś dopłynąć i obudzić Willa

ocenił(a) serial na 10
infern0_o

Akurat dla mnie te sceny były mocno przesadzone. Ok rozumiem homoseksualne pary, ale sceny jakiś tranzoli udających motylki czy co to było zdecydowanie mnie odpychały. Genialny - chodziło mi tutaj o sam sposób połączenia tych osób.

ocenił(a) serial na 9
mike__25

A nawet, bym powiedziała, kilka pelnometrażówek :-) Niemiecki kryminał, koreanski film kung-fu, paradokument o walkach gangow w Trzecim Swiecie, bollywoodzkie love story, meksykanska telenowele...