PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747565}

Seria niefortunnych zdarzeń

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
2017 - 2019
7,4 34 tys. ocen
7,4 10 1 34310
6,8 20 krytyków
Seria niefortunnych zdarzeń
powrót do forum serialu Seria niefortunnych zdarzeń

Przed chwilą obejrzałam pierwszy odcinek tego serialu i już teraz stwierdzam że jest beznadziejny.Zawiodłam się.Film był świetny i miałam nadzieje że serial też taki będzie lecz no cóż spotkało mnie roszczarowanie.Będe oglądała dalej gdyż mam szczerą nadzieje na jakąkolwiek poprawe( chociaż szczesze w nią wątpie)

ocenił(a) serial na 7
milciaemilcia

przed chwilą przeczytałem twój komentarz i już stwierdzam że jesteś beznadziejna

marcin_lendzion

True, można to wnieść już po tym, że komuś podobał się ten beznadziejnie zrobiony film

ocenił(a) serial na 7
kelle

kiedyś widziałem ten film ale chyba obejrze jeszcze raz żeby z serialem porównać

ocenił(a) serial na 9
marcin_lendzion

Film to dno

ocenił(a) serial na 6
milciaemilcia

Jak można oceniać serial po jednym odcinku?

Indy_6

Obejrzałem właśnie 2 odcinki. Na ten moment ten serial jest niesamowicie irytujący, głupie wstawki wyjaśniające proste słowa. Hrabia Olaf tylko dobrze wygląda, bo praktycznie jest kompletnie nie śmieszny. Oglądam dalej, bo chcę wiedzieć jak się prezentują kolejne przygody dzieciaków.

ocenił(a) serial na 7
Grzyma97

Mi się osobiście podoba, ot fajne kino przygodowe. Ale każdy ma swój gust.

ocenił(a) serial na 6
GryzekPL

Mi się zaczął podobać od trzeciego odcinka :)

ocenił(a) serial na 9
Indy_6

Mi od drugiego :) drugi sezon to miazga

Grzyma97

"głupie wstawki wyjaśniające proste słowa" to jest wzięte prosto z książek ;) Dorośli w książkach traktowali sieroty Baudelaire jak zwykłe dzieci i tłumaczyli im trudne słowa nie wiedząc że są inteligentne i oczytane i znają ich znaczenie :P polecam przeczytać całą serię a odbiór serialu na pewno się zmieni!

niemawolnegonickues

dzięki, więc już wiem skąd to się bierze ;)
raczej nie będę tego czytał :D

ocenił(a) serial na 9
Grzyma97

Bo Hrabia nie ma być śmieszny

ocenił(a) serial na 1
Indy_6

Normalnie, zwyczajnie, a czemu niby nie można ocenić tego serialu po jednym odcinku? Cały sezon trzyma ten sam średni poziom, nie wybija się niczym w dalszych odcinkach.

ocenił(a) serial na 9
Ergath

Żałosne...

ocenił(a) serial na 1
Yoda_MistrzJedi

Prawdziwe...

ocenił(a) serial na 9
Ergath

Twój mózg nie

ocenił(a) serial na 1
Yoda_MistrzJedi

Ty go nie masz skoro nie rozumiesz że komuś może się ten serial nie podobać. Dla mnie to gniot a ty jedyne co potrafisz napisać to wyzwiska.

ocenił(a) serial na 9
Ergath

Ostatni Jedi oceniłeś na 10 xdd

ocenił(a) serial na 1
Yoda_MistrzJedi

Bo na to zasługuje, twoje oceny nie lepsze. Skończ już spamować i odczep się bo nie mam zamiaru tracić na ciebie czasu.