Przed chwilą obejrzałam pierwszy odcinek tego serialu i już teraz stwierdzam że jest beznadziejny.Zawiodłam się.Film był świetny i miałam nadzieje że serial też taki będzie lecz no cóż spotkało mnie roszczarowanie.Będe oglądała dalej gdyż mam szczerą nadzieje na jakąkolwiek poprawe( chociaż szczesze w nią wątpie)
przed chwilą przeczytałem twój komentarz i już stwierdzam że jesteś beznadziejna
kiedyś widziałem ten film ale chyba obejrze jeszcze raz żeby z serialem porównać
Obejrzałem właśnie 2 odcinki. Na ten moment ten serial jest niesamowicie irytujący, głupie wstawki wyjaśniające proste słowa. Hrabia Olaf tylko dobrze wygląda, bo praktycznie jest kompletnie nie śmieszny. Oglądam dalej, bo chcę wiedzieć jak się prezentują kolejne przygody dzieciaków.
"głupie wstawki wyjaśniające proste słowa" to jest wzięte prosto z książek ;) Dorośli w książkach traktowali sieroty Baudelaire jak zwykłe dzieci i tłumaczyli im trudne słowa nie wiedząc że są inteligentne i oczytane i znają ich znaczenie :P polecam przeczytać całą serię a odbiór serialu na pewno się zmieni!
Normalnie, zwyczajnie, a czemu niby nie można ocenić tego serialu po jednym odcinku? Cały sezon trzyma ten sam średni poziom, nie wybija się niczym w dalszych odcinkach.
Ty go nie masz skoro nie rozumiesz że komuś może się ten serial nie podobać. Dla mnie to gniot a ty jedyne co potrafisz napisać to wyzwiska.