Co oni zrobli z obsadą aktorską?
Tylko ja uważam że Violet to porażka, promowanie aktorskiego beztaleńcia i pedofili, Malina Weissman ma raptem 13 lat jest po 3 średnich filmach , co by nie mowić że tragicznych bo nie oglądałem, i do tego to jeszcze dziecko które wygląda dość przeciętnie, ni jak się to ma do Inteligentnej Violet która była głową wszystkich operacji w książce.
A myślałem że Netflix nie może niczego śpierdzielić, a jednak udało im się.
Może filmy były słabe, ale jak gra nie wiadomo, sam powiedziałeś, że ich nie oglądałeś(ja też). A przeciętny wygląd to wcale nie wada, wygląda nawet uroczo.
Z tymi wargami to troche wygląda nienaturlanie, i ta pusta czystą twarzą , charakteryzacja brud i blizny tego nie załatwią ona jest jak pusta skorupka , lalka, bez charakteru.
Będzie to samo co z Coinstantine gdzie wymienili charakterystczną skromną odpowiednią aktorke na jakaś ładna laseczke która się nadawała raczej do filmów dla dorosłych.
Mówisz o Rachel Weisz? Czy o kim? Bo jeśli o niej to chyba się nie dogadamy(choć nie wiem jak się przedstawiała w tym konkretnym filmie).
A serialowej Violet myślę, że można dać szansę, na zwiastunie wypada nieźle.
Mówie o tej co grała w 1 odcinku Serialowego Constatine - ten co wyciekł na 3 miesiące przed premierą miała dobre oceny wśród krytyków ale uznali że jest za mało seksowna i producenci na premire ją zmienili na tą czarnulke.
Wybacz, ale Twój komentarz jest absurdalny. Co ma wspólnego pedofilia z obsadzeniem w roli Wioletki 13-letniej dziewczynki? Przypominam, że ta postać w książce ma 14 lat. Co, znowu licealistkę ma grać 30-letnia baba? Może Kevina też miał grać Cage, żeby było wiarygodnie? A poza tym, jak sam zauważyłeś, Wioletka jest inteligentna, kreatywna, jest świetną wynalazczynią...i co to ma do wyglądu? Co z tego, że aktorka wygląda "przeciętnie"? Twoją ocenę filmów, których nawet nie widziałeś, pominę milczeniem.
Racja 100%, natomiast dawbra ło boż co za brednie, masakra jak niektórzy ludzie wszędzie widzą pedofilię... W ilu to już filmach widziałem podobne bzdury w komentarzach, od "Piotrusia Pana" po "Pożegnanie z niewinnością", nawet "Roman barbarzyńca", a pewnie pod "Inside out" czy "Merida waleczna" znalazłyby się takie uwagi. Swoją drogą Malina pasuje idealnie do roli Violet.