Albo Taylor ,choc aktorka ,ktora za nia gra strasznie sie oszpeciła.A taka fajna była.
Nie idzie dzis za Nami nadażyc.Tyle postów i przeskakiwanie z jednego watku do drugiego.
Jak tak dalej pójdzie to musze sobie kupic przewodnika,zeby sie nie zgubic ha ha
Brooke (wiecznie młoda i wiecznie płodna) zaszła w ciążę z Mehmetem
Oyku w ciąży z Ayazem
Burcu w ciąży z Emre
Sibel w drugiej ciąży z Ilkerem
Seyma w ciąży z jej nowym facetem (przystojnym i inteligentnym - miła odmiana od Metego)
Isik w ciąży z Mete
Olcay (który okazał się gejem) też oczekuje dziecka razem ze swym chłopakiem (wynajęli surogatkę)
nalot bocianów, sezon na bociany hahahahaha ;)
hahahahahahahah :D
Bulent i Meral z racji wieku adoptują dziecko
a potem wszyscy zakładają wspólne przedszkole :ddd
życie mnie dobija, zdrowie podupada, internet prawie nie działa, ale niedługo święta, pojadę do rodziny i trochę odetchnę ;>
Oj Mistrzyni trzymaj się Kobieto.... przesyłam Ci pozytywną energię i mam nadzieję, że w końcu poukłada się u Ciebie.....
Tak wyjazd na łono rodziny to dobry pomysł ;)
Przenosimy się tutaj, bo wykończyłyśmy kolejny wątek :D
Tu jest jeszcze troszkę miejsca do pisania :D
chyba chcesz powiedzieć ociupinka miejsca co to jest niecałe 200 postów;))) o serialu który się już skończył ;))) hahaha
:D
Z teleforum - "z cyklu: krzaki fanom nie straszne :D"
http://images78.fotosik.pl/152/ca3b7002a9250fccgen.png
A to akurat chyba wczoraj widziałam.... trzeba przyznać fanom tureckim, że są zakręceni nieźle na punkcie seriali ;)))
Pytaj Vanessę ona tutaj robi za eksperta;)) ale chyba jak dotąd się nie ujawnili, chociaż w jakimś wywiadzie Serkan wspomniał, że ktoś jest w jego życiu ;)
Czyli kolejny wątek do wykończenia.
My to dobre jesteśmy.
Serial dawno skończony a my wszystkie wątki wykanczamy na amen.
Brawo My :-D
Jest juz podobno 2 cześć 55 odcinka.
Ja będę musiała jeszcze raz zobaczyć 1 cześć, bo już nie pamiętam co się tam wydarzyło.
Co do wątków.... nazywamy się Siostry powtórzę Siostry i dla nas nie ma rzeczy niemożliwych, bo te załatwiamy od razu ;))) na cuda trzeba trochę poczekać ;))) hahahah
Ja też może w końcu zasiądę do tych przetłumaczonych odcinków KM , ale moja wena do obejrzenia KM się fochnęła i gdzieś poszła.... nie wiem kiedy wróci;))))) hahaha nie widziałaś jej w swoich stronach;))) jakby co to skieruj ją spowrotem do mnie.... no chyba, że poszła do Mistrzyni...... to szybko nie wróci ;))) hahaha sorry głupaki mnie dopadły ;)))
Nie widziałam jej.
Bardzo mi przykro.
Jak ja spotkam to jej powiem,zeby do Ciebie wróciła ha ha
Ja tez sobie jutro zobacze na spokojnie,bo akurat do tego odcinka moj zapał tez gdzies uciekł ha ha
Popatrz a do przetłumaczonych odcinków kiralika przebieramy nóżkami jak młode kozice.... no przynajmniej ja ;)))
"Co do wątków.... nazywamy się Siostry powtórzę Siostry i dla nas nie ma rzeczy niemożliwych, bo te załatwiamy od razu ;))) na cuda trzeba trochę poczekać ;))) hahahah "
:D:D Nazywamy się Siostry. Przed duże "S" ;)
Tak dokładnie SIOSTRY ;))) przez bardzo duże S ;)))
I ten wątek też wykończymy takie agentki z nas ;)))
Bardzo mi miło :-D
Założyłam tam , bo tu jest dużo tematów i może się nam zgubić.
Nasze forum kształci.
Czego myśmy tu juz nie pisały.