PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

on kocha ja ona jego nic więcej , jeszcze ten koszmarny język uszy zgrzytają

darjaa

Wystarczy że zakneblował im usta i mogli sobie krzyczeć do woli.

To że tego nie pokazano nie znaczy, ze tak nie mogło być wystarczy trochę pomyśleć .

Co niby było takiego masakrycznego w zachowaniu Oyku ?

ocenił(a) serial na 1
buterfly

no wiem, że Ty jej będziesz bronić więc nawet w dyskusję nie wchodzę z takimi fanatycznymi wielbicielkami, ale jest głupia jak but i dzisiejszy odcinek to pokazał

darjaa

Nie jestem żadnym fanatykiem po prostu zapytałem cie dlaczego twierdzisz że zachowanie głównej bohaterki było masakryczne , ale ty nie potrafisz mi najwidoczniej na to pytanie odpowiedzieć i hejtujesz serial bez podania argumentacji .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

nie przesadzaj, nie hejtuje, tylko widzę, że w każdym wątku jej bronisz itd, Twoje prawo..
dla mnie ten serial był fajny do 13 odcinka, a teraz to już będzie ciągnięcie na siłę beznadziejnych wątków ( z ojcem i dziadkami), zachowanie Oyku jest nie do zniesienia, bo zachowuje się jak rozkapryszony bachor i matka jej to powie, szkoda, że na samym końcu... wyobraź sobie tylko ją w realnym świecie, wszyscy muszą być na jej zawołanie...

darjaa

Trzeba odróżnić serial od rzeczywistości ty masz jednak z tym najwidoczniej problem, co do głównej bohaterki uważam ją za osobę z poczuciem humoru ty za rozkapryszonego bachora widocznie mamy inne gusta .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

no najwidoczniej tak, ale ja sobie nie przypominam by to był serial SF?

darjaa

Dla mnie Sezon na miłość - to komedia romantyczna .

Ale najwidoczniej oglądamy dwa różne seriale .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

ale nie oderwana od rzeczywistości, że wszystkie surrealistyczne sytuacje tłumaczysz ...

darjaa

Dla mnie są to śmieszne sytuacje, a nie żadne oderwanie od rzeczywistości .

Rozumie że tobie się serial nie podobna , nie rozumiem tylko po co dalej go oglądasz jeżeli jest taki beznadziejny .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

nie oglądam, obejrzałam pojedyncze sceny , bo mi się podobały ale w początkowych odcinkach:)

darjaa

Nie oglądasz ale widzę że wszystko na temat serialu wiesz , proponuje obejrzę najpierw cały serial zanim zaczniesz go oceniać .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

dwóm na raz zakneblował usta? i żadna nie miała czasu by krzyknąć? nie robiła innego hałasu? trochę dziwne

ocenił(a) serial na 1
HotChocolate90

zgadzam się w 100 %