PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1721
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 57

ocenił(a) serial na 9

Po słowach Ayaza "Musimy przemyśleć jeszcze raz nasze małżeństwo" Oyku i Ayaz, którzy żyją w tym samym domu oczekują wzajemnie od siebie przeprosin. W celu uregulowania długów "Atlantistu" Oyku zgadza się na zaprojektowanie sukni ślubnej dla pary Ayse i Huseyin'a. Jednak widząc kłócących się Oyku i Ayaza, Ayse i Huseyin decydują się na rozstanie. Producent Saffet otwiera Emremu drzwi do kariery. Ilker zachęca go do zostania gwiazdą popu. Pojawienie się dawnego przyjaciela Emrego z przeszłości komplikuje sprawy. Po rozstaniu z Tankutem Seyma wciąż szuka księcia. Tym razem pojawiają się bardzo obiecujący kandydaci. Naz zaczyna być zazdrosna o Seymę. Ale czy uczucia Metego wobec Seymy naprawdę zmieniły kierunek?

‪#‎MonicaVeronica‬

Margoargo

No chyba, że naprawdę nas wezmą do scenariusza.
to wtedy OyAz mogliby jak najbardziej mieć dzieci.
Małego Ayazka i małą Ayazkę ;)))))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Myślę,ze moga zrobic tak,ze przy koncowce serialu zrobia np: 5 lat poźniej i pokaża szczesliwa rodzinke Oyku i Ayaz z dziecmi i pozostałych bohaterów.
Moze Emre i Burcu tez beda mieli dzieciatko :D

sloneczkO_1

Też mi się tak wydaje - Ayaz dowiadują się, że zostaną rodzicami, a potem przeskok czasowy

Vanessa100

hahah końcówka będzie taka jak prorokują dziewczyny z teleforów.... Oyku obudzi się ze snu.... i ucieknie ze ślubu..... ( chyba tak to szło ) ......

Margoargo

złośliwa dziś jestem;)))

Margoargo

albo pisały
"Oyku obudzi się i spotka Ayaza przy taksówce, a wiadomo sny Oyku się sprawdzają"

Vanessa100

I Turcy zaczną wszystko od nowa...... hahahaha

Margoargo

o boże, oby nie ;))
cała historia od nowa, dżizys ;)))

Vanessa100

Spokojnie .... wtedy do akcji wkraczamy my i piszemy prawdziwy porządny scenariusz...... którego każdy odcinek ogląda 97 % Turków.....

Margoargo

Dokładnie ;)

Pierwsze odcinki KM były super (chyba najlepsze pierwsze 13), bo potem różnie.

Przypomniała mi się akcja z łazienką w drugim odcinku 1. serii.
Jak Ayaz rozpinał spodnie, by wyjąc komórkę z rozporka, a Oyku jak się przeraziła, jej mina boska hahahahahahah ;)

Vanessa100

A jak ją wtedy przyciskał do ściany i jaki męski był achhhh a teraz....
a później jego mina jak patrzył na śpiąca Oyku..... hmmm przynajmniej jest co wspominać ;)))

Margoargo

oj tak, jak na nią patrzył przy tej ścianie, achhhhhhhh ;)))

Vanessa100

Widzisz Siostra nasza telepatia nadal działa.... dalej wiemy które sceny były najlepsze

Margoargo

W obecnych odcinakch przydałaby się znowu ta scena w łazience ;))
Tylko zamiast komórki, Ayaz wyjąłby coś innego ;))))
...znowu kosmacę :D

Vanessa100

Dobrze prawisz.... ale siostra ta scena już była w II serii tylko bez przyciskania do ściany..... Ayaz ściaga spodnie i idzie pod prysznic, a dziecko Oyku zamyka oczy.... to jak wygląda ich życie erotyczne w końcu młodego małżeństwa, ze ona dalej zachowuje się jak cnotka.....

ja bym to rozegrała inaczej.... Ayaz prowokująco ściąga spodnie....a Oyku z chytrym uśmieszkiem podchodzi do niego z rzuca piżmę czy co tam miała..... chwyta go ( wiadomo za co) o widzę i czuję....że prawidłowo reagujesz na dotyk żony.... taki się robisz sprężysty w moich rękach..... uwielbiam to, a Ayaz dyszy coraz głośniej..... teraz ja kosmacę ;))))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Coś czuję ,ze nasz scenariusz będzie mozna ogladac tylko po północy od lat 18 ha ha

sloneczkO_1

Zdecydowanie.... Sezon na czereśnie wersja dla dorosłych.....

sloneczkO_1

Tak, najlepsze rozwiązanie z ta wersją dla dorosłych ;))

Wtedy zaszalejemy ze scenariuszem ;)
Serkan będzie się mógł wykazać ;)

Margoargo

hahahahha Twoja wizja z łazience genialna ;)))
tak, tak, tak, powinni tak zrobić :D

Vanessa100

Staram się ;))) jak mnie podpuszczasz to masz ;))) wizje po których potem spać nie możesz z wrażenia;))) hahaha

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Tez mi się podobały pierwsze odcinki I serii.
Te ich docinki były ekstra.

Wibrujaca komórka w spodniach Ayaza bomba

Tekst Ayaza do Metego :
"Co myślisz o posadzce w kuchni ?"

Jeszcze długo będe wracać do tych odcinków

sloneczkO_1

A pierwszy taniec;))) uhha
a pierwsza randka i Ayaz w czarnym looku;)))
a spanie na plaży.....

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

O tak :D

Długo by tak można wymieniać :
Pierwszy , choć 2 był o niebo lepszy pocałunek

sloneczkO_1

No dokładnie.....a rysowanie u Ayaza..... i tak dalej, tak dalej..... i kaboom II seria i wszystko spieprzyli..... dziś mam nastawienie bojowe...... ale Ty mnie rozumiesz Siostra dlaczego;))))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Rozumiem ,rozumiem

Nic Ci juz dzis nie pomoze ha ha

sloneczkO_1

nic nawet ziółka ......

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

fabularny restart :D
akurat Sezonowi by się przydało ;pp

mistrzyniF1

Mistrzyni chodź tu do nas znowu pyszne muffinki czekoladowe zapodaję ;)))) nie ukrywaj się ;))) a widziałaś link ode mnie ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ooooo kuszące ;)
wybaczcie ale aktualnie muszę naprawić internet, doprowadza mnie do szału, bo non stop się rozłącza ...
mam nadzieję że szybko to rozwiążę, i nadrobię wasze posty ;)

i wiadomość widziałam, ale nie zdążyłam Ci odpisać ;D

mistrzyniF1

spoko rozumiem, mnie z kolei znowu pada klawiatura ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ehhh, technika się z nas naśmiewa...

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Wolałabym ,zeby tak nie było.
Nie lubie takich zakonczeń

Kiedys ogladałam serial " Zagubieni " Tam tez końcówka była bezsensowna
Ogladałyscie?

sloneczkO_1

Oglądałam Zagubionych.
Najbardziej podobał mi się 1 sezon, był super.
Potem było coraz gorzej.
Od czwartego wclae nie oglądałąm, bo zrobiła się głupocizna.

Choć wiele fanów twierdzi, ze do końca był świetny, pokręcony, zmuszającuy widza do myślenia.
No nie wiem, dla mnie Lost z czasem zaczęło przypomnać halucynacje ćpuna ;))))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Ja ogladałam wszystkie sezony,bo rzeczywiście był pokręcony,ale chciało sie wiedzieć co będzie dalej
Jednak końcówka mnie rozbroiła totalnie,bo okazało się ,ze głowni bohaterowie zgineli w morzu po katastrofie lotniczej i te wszystkie ich przygody rozgrywały się mniej wiecej w " poczekalni " między niebem a ziemia :D
Porażka.

sloneczkO_1

Podziwiam Cię, że obejrzałąś wszystkie sezony Lost ;)))
Ja wymiękłam po 3

Tak się skończył Lost? To faktycznie porażka

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Nie ukrywam ,ze w pewnym momencie miałam dość,ale jakos potem się przemogłam i zobaczyłam do końca ha ha

sloneczkO_1

szacun, naprawdę, szacun dla Ciebie ;))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Dzięki.
Razem z mężem oglądałam ha ha

sloneczkO_1

W takim razie szacun także dla męża :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Przekaże mu ha ha

Lubimy razem ogladac rózne seriale i filmy :D

sloneczkO_1

Ja też NIE chcę w finale KM żadnych snów !!!
Chcę, żeby to jakoś logicznie i szczęśliwie się wszystko zakończyło

Vanessa100

ja też Vanessa, ja też ;))) przecież ile się upisałyśmy o tym, żeby zrobili całość czyli I serię i skończyli na ślubie, albo nocy poślubnej....

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Jezu no jakby okazało się Ze to sen to rozwalila bym chyba telewizor, wszystko i wszystkich dookoła .. Tylko nie was :>

Vanessa100

A jeszcze jedno..... turecczyzna dopada mnie czy tego chcę czy nie.... wpisała się w moje życie na stałe chyba już ;)) hahha

Dziś stoję sobie grzecznie w kolejce w aptece, a jednej z klientek przed mną dzwoni telefon....moje pierwsze skojarzenia skąd znam ten dzwonek..... druga chwila.... jak to skąd z I serii sezonu na miłość Ayaz i Oyku mieli takie dzwonki..... powiem Wam aż się szeroko uśmiechnęłam;)))

Margoargo

Turecczyzna everywhere ;)))

Vanessa100

Dokładnie;))) właśnie kolejny raz przejrzałam 11 odcinek Kiralik ;))) bo cały z napisami już oglądałam rano ;))) to już uzależnienie;))))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Nie tylko ty tak masz.
Za mną też ciągle "chodzi "Turcja : w filmach, grach .
Mam dzwonek na telefonie z piosenka co Ayaz tańczył z blondynką ( 8 odcinek)
Nam już żaden psycholog nie pomoże ha ha

sloneczkO_1

Nawet renomowani profesorowie psychiatrii na konsylium przy naszym uzależnieniu wymiękną ;)))) hahaha

Margoargo

Jeszcze się zarażą od nas i też zgłupieją na punkcie tureckich seriali ;))))

Vanessa100

hahah no właśnie i kto ich będzie leczył ;)))