PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1722
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 57

ocenił(a) serial na 9

Po słowach Ayaza "Musimy przemyśleć jeszcze raz nasze małżeństwo" Oyku i Ayaz, którzy żyją w tym samym domu oczekują wzajemnie od siebie przeprosin. W celu uregulowania długów "Atlantistu" Oyku zgadza się na zaprojektowanie sukni ślubnej dla pary Ayse i Huseyin'a. Jednak widząc kłócących się Oyku i Ayaza, Ayse i Huseyin decydują się na rozstanie. Producent Saffet otwiera Emremu drzwi do kariery. Ilker zachęca go do zostania gwiazdą popu. Pojawienie się dawnego przyjaciela Emrego z przeszłości komplikuje sprawy. Po rozstaniu z Tankutem Seyma wciąż szuka księcia. Tym razem pojawiają się bardzo obiecujący kandydaci. Naz zaczyna być zazdrosna o Seymę. Ale czy uczucia Metego wobec Seymy naprawdę zmieniły kierunek?

‪#‎MonicaVeronica‬

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

No właśnie z tym domem Meral to wielka zagadka.
Jednak scenarzyści sezonu są z tego znani :-D

sloneczkO_1

Masz rację ;))) gubią psy , wymyślają niestworzone wątki, powielają wątki i mają oglądalność jaką mają .... ja jak w końcu obejrzę te odcinki KM pokuszę się na analizę przyczyn porażki II serii.... a co znowu Wam elabuś walnę ;))))

Margoargo

Lubimy Twoje elabusie ;))

Vanessa100

Wiem staram się jak mogę ;))) jak już porzucę mój ukochany zawód zostanę pisarką z bożej łaski.... rozumiem, ze Siostry na Was mogę liczyć i kupicie moją powieść.... no chyba, ze stanie się ona bestsellerem, wtedy macie u mnie osobiste dedykacje ;))))

Patrz na mnie przez te elabusie i komentowanie walnęłam już ponad 1700 postów ;)

Margoargo

gratulacje z okazji ilości postów ;) szalejesz ;)

Vanessa100

nawet mnie prześcignęła z tymi postami,a jest miesiąc krócej niż ja hehe

madzik_867

Bo się Madzik ukrywałaś i czaiłaś to Cię przeskoczyłam :))) hahahha

Margoargo

człowiek raz troche przysnął i już go dogonili hahaha :)
ale to dobrze :P

madzik_867

"człowiek raz troche przysnął i już go dogonili hahaha :)"
buhahhahahhahaa ;)
nie śpij, bo cię okradną ;))

Vanessa100

Vanessa idziemy na rekord i świętowanie TY 10 000 a ja 2000 ..... a że zbliżają się dramatyczne sceny w kiraliku..... to znowu będę szaleć jak kiedyś przy szmapecie tylko wtedy miałam kaganiec;))) założony;))) .....

Margoargo

poświętować zawsze można ;))))
ty lubisz imprezki ;))

Vanessa100

dokładnie lubię;))) a teraz w listopadzie posucha u mnie z imprezami, więc dobra i taka;))))

sloneczkO_1

Ayaz w twoim awatarze biegnie i biegnie, i biegnie.
Jeszcze zemdleje :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Jeszcze trochę wytrzyma :-D

sloneczkO_1

hahahhaha na pewno ;)
on ma dobrą kondycję.
Ale jakby co, to będziemy go reanimować :D

Vanessa100

jak zwykle Vanessa pierwsza do metody usta usta jeśli chodzi o Ayaza ;)))) hahahha

Margoargo

Tak, hahhahaha ;)
Miło mi, że bez sprzeciwu dajecie mi pierwszeństwo do niego ;)

Vanessa100

W moim przypadku gdyby chodziło o reanimowanie Omera nie miałabyś żadnych szans hahahaha taka stara jestem a taka powalona;))) nie mylić z napalona , bo też jestem ;)))

Margoargo

przy Omerze bedziesz miała konkurencję moja Droga :)

Margoargo

ojej ;)
Nie martw się, Omera bym Ci odstąpiła bez walki.
On mnie nie kręci ;)

Vanessa100

Vanessa,co Ty piszesz. Omer nic a nic Cię nie kręci? pewnie dlatego,ze nie widziałaś go w akcji.

madzik_867

możliwe ;)))
Ale przynajmniej na razie macie jedną mniej konkurentkę do ewentualnego reanimowania Omera/Barisa ;)

Vanessa100

Omer i jego zarywanie do Defne...mnie przed kompem kolana miękną,wiec jak sie może czuć ta biedna dziewczyna :D
Omer ma moc,trzeba przyznać

madzik_867

Właśnie..... chyba go nie widziała.... i klatę prezentuje częściej niż Ayaz;)))) hahahah

Margoargo

widziałam scenę, jak Omer zapinał Defne sukienkę.
I jak w windzie coś tam gadali.
I ostatni zwiastun w deszczu

Margoargo

O,tak :D
Ale cały ogólnie jest uroczy. Coś w sobie ma. I te jego uśmieszki,podchody.Długo by tak wypisywać...

madzik_867

On nawet jak jest mega wkurzony to jest seksowny jak diabli ;)))) rozjuszony jak byk na corridzie a ja odpływam z zachwytu ;))))

Margoargo

zwłaszcza jak jest wkurzony :))))

Vanessa100

"przy Omerze bedziesz miała konkurencję moja Droga :)"

widzisz Vanessa uderz w stół a nożyce się odezwą;))) czyli mam konkurencję i jeszcze jak Paula to zauważy to też nie odpuści..... łał już 3 na jednego co to będzie ..... zgon zamiast reanimacji ;))))

Margoargo

będziecie się bić, która ma reanimować i w końcu Omer się obudzi, wstanie i pójdzie ;)

Vanessa100

Myslę, ze się podzielimy reanimacją, tylko żeby Omerowi później za mocno tętno nie skoczyło i ciśnienie nie wzrosło;)))) hahahha znowu zaczynam .....

Margoargo

obawiam się, że w trakcie reanimacji zrobi wam się słabo z emocji i to Wy będziecie potrzebować reanimacji :D

Vanessa100

Może tak być..... chociaż ja zdrowia słusznego jestem :))) hahha ale kto wie..... kto wie.... i Omer w końcu będzie miał dylemat którą pierwszą reanimować .... i stwierdzi dobra trzem nie dam rady nie uratuję żadnej..... trochę mroczności tu wprowadzę ;))))

Margoargo

hahhaha no mroczno ;)

a wtedy przybiegnie Szmapet z KM i będzie was reanimował ;hahaha ;)

Vanessa100

to ja wole umrzeć

madzik_867

hahahahhahaha, madzik ;)
Nie chcesz poczuć na swych ustach seksowne powykrzywiane usta Szmapeta? D::D:D;d

Vanessa100

Nawet za milion dolców odmówię.
I jeszcze te jego zęby o których swego czasu tyle dyskutowałyśmy

madzik_867

Ja też odmówię ;))

Vanessa100

Obejdziemy się smakiem

madzik_867

ja już straciłam apetyt ;))))

madzik_867

Madzik sorry, że tu piszę .... ale mam tu link do tańca Szazimet z Kontraktu na miłość

https://www.youtube.com/watch?v=5ByrICwllLI

wygląda na to, że tak wygląda ;)))

Margoargo

Hahaha co ona tu wyrabia. Dzięki na linka. Dobra jest. I rozwiązała się największa zagadka tego serialu :D

madzik_867

dokładnie - jak wygląda Szazimet ;)))

Margoargo

Podobna do matki. Nie tylko z wyglądu ale i charakteru ;))))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Ha ha
W końcu się udało ja poznać.

Vanessa100

Vanessa wypluj to słowo.... szmapet Ty cholero, bo się fochę i zobaczysz wrrr .....
hahaha jak mnie ma szmapet reanimować to ja muszę mieć łopate pod ręką on się nade mną nachyla sprawdzić mój puls a ja mu łup łopatą .... tylko się muszę szybko odsunąć, żeby o nie daj Boże spadł na mnie ......

Margoargo

dokładnie hahhahha ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Jak tak teraz się przyglądam temu zwiastunowi to wydaje mi się , że ta kłótnia będzie na początku odcinka , ponieważ mają takie same ubrania i jest kocyk. Sprawdzę końcówkę poprzedniego i zrobię małe dochodzenie.

sloneczkO_1

No włąśnie już to dziś pisałam ;)
I na teleforach tez to pisały ;)
że te kłotnie i smutki będą na początku odcinka, a potem sceny z pierwszego zwiastuna
Oni w zwiastunach dają poprzestawiane sceny, żeby zmylić i zaciekawić widzów :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Zgadza się

Mam nadzieję ,ze Ayaz pobiegnie do Oyku powie jej ,ze nie moze bez niej zyc,ze swiata po za nia nie widzi i się pogodzą.

Ach ten turecki chwyt marketingowy ha ha