Po słowach Ayaza "Musimy przemyśleć jeszcze raz nasze małżeństwo" Oyku i Ayaz, którzy żyją w tym samym domu oczekują wzajemnie od siebie przeprosin. W celu uregulowania długów "Atlantistu" Oyku zgadza się na zaprojektowanie sukni ślubnej dla pary Ayse i Huseyin'a. Jednak widząc kłócących się Oyku i Ayaza, Ayse i Huseyin decydują się na rozstanie. Producent Saffet otwiera Emremu drzwi do kariery. Ilker zachęca go do zostania gwiazdą popu. Pojawienie się dawnego przyjaciela Emrego z przeszłości komplikuje sprawy. Po rozstaniu z Tankutem Seyma wciąż szuka księcia. Tym razem pojawiają się bardzo obiecujący kandydaci. Naz zaczyna być zazdrosna o Seymę. Ale czy uczucia Metego wobec Seymy naprawdę zmieniły kierunek?
#MonicaVeronica
No właśnie z tym domem Meral to wielka zagadka.
Jednak scenarzyści sezonu są z tego znani :-D
Masz rację ;))) gubią psy , wymyślają niestworzone wątki, powielają wątki i mają oglądalność jaką mają .... ja jak w końcu obejrzę te odcinki KM pokuszę się na analizę przyczyn porażki II serii.... a co znowu Wam elabuś walnę ;))))
Wiem staram się jak mogę ;))) jak już porzucę mój ukochany zawód zostanę pisarką z bożej łaski.... rozumiem, ze Siostry na Was mogę liczyć i kupicie moją powieść.... no chyba, ze stanie się ona bestsellerem, wtedy macie u mnie osobiste dedykacje ;))))
Patrz na mnie przez te elabusie i komentowanie walnęłam już ponad 1700 postów ;)
"człowiek raz troche przysnął i już go dogonili hahaha :)"
buhahhahahhahaa ;)
nie śpij, bo cię okradną ;))
Vanessa idziemy na rekord i świętowanie TY 10 000 a ja 2000 ..... a że zbliżają się dramatyczne sceny w kiraliku..... to znowu będę szaleć jak kiedyś przy szmapecie tylko wtedy miałam kaganiec;))) założony;))) .....
W moim przypadku gdyby chodziło o reanimowanie Omera nie miałabyś żadnych szans hahahaha taka stara jestem a taka powalona;))) nie mylić z napalona , bo też jestem ;)))
możliwe ;)))
Ale przynajmniej na razie macie jedną mniej konkurentkę do ewentualnego reanimowania Omera/Barisa ;)
Omer i jego zarywanie do Defne...mnie przed kompem kolana miękną,wiec jak sie może czuć ta biedna dziewczyna :D
Omer ma moc,trzeba przyznać
widziałam scenę, jak Omer zapinał Defne sukienkę.
I jak w windzie coś tam gadali.
I ostatni zwiastun w deszczu
O,tak :D
Ale cały ogólnie jest uroczy. Coś w sobie ma. I te jego uśmieszki,podchody.Długo by tak wypisywać...
On nawet jak jest mega wkurzony to jest seksowny jak diabli ;)))) rozjuszony jak byk na corridzie a ja odpływam z zachwytu ;))))
"przy Omerze bedziesz miała konkurencję moja Droga :)"
widzisz Vanessa uderz w stół a nożyce się odezwą;))) czyli mam konkurencję i jeszcze jak Paula to zauważy to też nie odpuści..... łał już 3 na jednego co to będzie ..... zgon zamiast reanimacji ;))))
Myslę, ze się podzielimy reanimacją, tylko żeby Omerowi później za mocno tętno nie skoczyło i ciśnienie nie wzrosło;)))) hahahha znowu zaczynam .....
obawiam się, że w trakcie reanimacji zrobi wam się słabo z emocji i to Wy będziecie potrzebować reanimacji :D
Może tak być..... chociaż ja zdrowia słusznego jestem :))) hahha ale kto wie..... kto wie.... i Omer w końcu będzie miał dylemat którą pierwszą reanimować .... i stwierdzi dobra trzem nie dam rady nie uratuję żadnej..... trochę mroczności tu wprowadzę ;))))
hahahahhahaha, madzik ;)
Nie chcesz poczuć na swych ustach seksowne powykrzywiane usta Szmapeta? D::D:D;d
Madzik sorry, że tu piszę .... ale mam tu link do tańca Szazimet z Kontraktu na miłość
https://www.youtube.com/watch?v=5ByrICwllLI
wygląda na to, że tak wygląda ;)))
Hahaha co ona tu wyrabia. Dzięki na linka. Dobra jest. I rozwiązała się największa zagadka tego serialu :D
Vanessa wypluj to słowo.... szmapet Ty cholero, bo się fochę i zobaczysz wrrr .....
hahaha jak mnie ma szmapet reanimować to ja muszę mieć łopate pod ręką on się nade mną nachyla sprawdzić mój puls a ja mu łup łopatą .... tylko się muszę szybko odsunąć, żeby o nie daj Boże spadł na mnie ......
Jak tak teraz się przyglądam temu zwiastunowi to wydaje mi się , że ta kłótnia będzie na początku odcinka , ponieważ mają takie same ubrania i jest kocyk. Sprawdzę końcówkę poprzedniego i zrobię małe dochodzenie.
No włąśnie już to dziś pisałam ;)
I na teleforach tez to pisały ;)
że te kłotnie i smutki będą na początku odcinka, a potem sceny z pierwszego zwiastuna
Oni w zwiastunach dają poprzestawiane sceny, żeby zmylić i zaciekawić widzów :D