Po słowach Ayaza "Musimy przemyśleć jeszcze raz nasze małżeństwo" Oyku i Ayaz, którzy żyją w tym samym domu oczekują wzajemnie od siebie przeprosin. W celu uregulowania długów "Atlantistu" Oyku zgadza się na zaprojektowanie sukni ślubnej dla pary Ayse i Huseyin'a. Jednak widząc kłócących się Oyku i Ayaza, Ayse i Huseyin decydują się na rozstanie. Producent Saffet otwiera Emremu drzwi do kariery. Ilker zachęca go do zostania gwiazdą popu. Pojawienie się dawnego przyjaciela Emrego z przeszłości komplikuje sprawy. Po rozstaniu z Tankutem Seyma wciąż szuka księcia. Tym razem pojawiają się bardzo obiecujący kandydaci. Naz zaczyna być zazdrosna o Seymę. Ale czy uczucia Metego wobec Seymy naprawdę zmieniły kierunek?
#MonicaVeronica
dokładnie Siostra , bo jak widzisz kiralik powala ze swoimi osiągnięciami;) i mam nadzieję, że pozostaną przy wersji 39 odcinków i koniec żadnych II serii oby,oby ;)
"Wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeń. Gdy czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz."
Tak mi się znowu skojarzyło ha ha
Ha ha
Jeszcze jedno
"To już jest koniec , nie ma już nic. Jesteśmy wolni , możemy iść. "
No widzisz ksywę już masz ;)))
a jak tam sprawy komputerowe..... czy komp odzyska moc?
bo moja klawiatura chwilowo przestała szaleć..... ale chimery ma jak baba przed okresem ;))) normalnie moja klawiatura ma PMS hahhaa
http://images77.fotosik.pl/87/9b47e13b87b188a6gen.jpg
Ayaz na różowo ;))
Różowa koszulka w sam raz do ciapowatego, bezjajecznego obecnego Ayaza ;))
A melepeta się modli;))) czy patrzy na jakąś lecącą łopatę ;))))
Żeby nam się lepiej gadało Siostry przesyłam Wam pyszne czekoladowe wirtualne muffinki.... chandra mnie tucze to sobie upiekłam ;)))
"A melepeta się modli;))) czy patrzy na jakąś lecącą łopatę ;))))"
hahhahahahahahahha ;)
Tak się przyglądam, Mete ma na tym zdjęciu jakąś plamę na spodniach w kroczu? ;))
nie, to chyba światło tak padło ;)
Albo Mete się posikał i modli się, żeby nikt nie zauważył? :D
dzięki za muffinki ;)
Pyszne, mmm ;)
muszę popić, bo mnie zatka ;))
Teraz widzę, że Ayaz ma jeszcze większą plamę na spodnich haha ;)
Też się posikał, bo mu Oyku nie pozwoliła iść do wc ;))))
Wydurniam się ;))
ja też się śmieję ;)))
uważajmy, bo zadławimy się muffinkami ;))
to dlatego Ayaz i Mete mają takie dziwne miny i są zakłopotani :D
Ayazowi trzeba majtki zmienić, już biegnę ;))
( ale najpierw trzeba z nim pod prysznic :D:D)
A Szmaper to niech se sam zmienia :D:D
hahahah;)))
Szmapet wznosi oczy do nieba i myśli...... założyłem pampersa tyle miał wchłonąć a tu plama.......
hahhahahahahahaa, margoargo chcesz mnie zabić? :D
zaraz się popłaczę ze śmiechu przed kompem.
ale jednak trochę wchłonął u metego ;)
bo u ayaza to masakryczna plama ;)))
a przecież Ayaz jest bez pampersa ;))) czy mu założyłaś;))) a ja myślałam, ze on tak hojnie obdarzony ;))))
no nie, uduszę się ze śmiechu ;))))
hahahaa ;)
Ty już w ogóle w Ayaza nie wierzysz ;)
Ale ja jeszcze trwam przy jego boku... tylko niech mnie nie obsika ;)))
To fajnie :-D
Juz wiem co dolega mojemu komputerowi. Grubsza sprawa. Nie wiem kiedy będę miała naprawiony.
Kurcze jak człowiek szybko się uzależnia. Kiedyś nie było komputerów i jakoś się żyło a teraz bez niego ani rusz.
Dobrze , że wynaleziono smartfony ha ha
hahah pisałam co Ciebie w sprawie kompa powyżej ;))) hahha
no rzeczywiście uzależnienie straszne..... ja jak dzień miałam laptop w naprawie czułam się jak bez ręki ;)))
hmmmm niech pomyślę...
w odcinku z plażą miał jeszcze całkiem długie, a potem w jednym z następnych, bodajże w tym napisem na czole już krótsze miał
nam też;))) Słoneczko jak tam szampan schłodzony bo przyniosłam muffinki czekoladowe;))) przepraszam tortu nie zdążyłam zrobić..... wybacz .....
Jeszcze raz Sto Lat Siostra ;))))
Dobra Siostry świętujcie tylko, żeby mi żadna pod stół nie wpadła;))) albo nie zachowywała się jak pijana Oyku .... chociaż śpiewanie Ayaz złośliwiec mi się akurat podobało;))) i jakie miny Ayaz wtedy robił ;)))
Tak śmiesznie się zachowuje jak jest pijany.
Tak jak wtedy gdy krzyczał przez megafon , kiedy byli dziadki Oyku.