Po ostatniej kłótni pomiędzy OyAz Oyku podejmuje decyzję, by rozpocząć od nowa od podstaw. Wraca z matką do dzielnicy.
Zamierza wrócić do prawdziwej siebie.
Oyku i Seyma podwijają rękawy i otwierają nowy sklep w dzielnicy.
Ayaz jest przekonany, że Oyku nie może być długo bez niego.
Para podejmuje zabawny zakład.
Wszystkie pozostałe pary również się w niego angażują.
Czy kobiety poradzą sobie bez mężczyzn albo mężczyźni bez kobiet?
W celu zdobycia Mete Seyma zaczyna zaciętą walkę.
Zazdrość Burcu o Selale trwa nadal. Emre jest w trudnej sytuacji w związku z tym.
Sibel w celu zachowania zdrowia psychicznego sprowadza po pomoc bardzo przystojnego mężczyznę.
Lecz Ilker nie siedzi bezczynnie.
Natychmiast reaguje w postaci seksownej kelnerki.
Źródło - teleforum
Ayaza gooowno to obchodzi ;)
(przy okazji dziś niezłą bekę maiłąm, jak faceci zmieniali pampersa Batikanowi. Ayaz upaprał sobie białą koszulkę, miał sporą brązową plamę hahaha)
o mój komputer się martwię ;)
że u mnie coś się porypało
nieeeeeeee, spokojnie ;)
mój laptop też dziś zamula i strasznie się grzeje ;) taki dzień
a stronka i u mnie się nie włączyła
ŁAŁ SUPER WIADOMOŚĆ ...... no nareszcie...... coś spektakularnego zrobili w tym odcinku..... czyli kończą wątki .....
u mnie też czarny ekran na foxie na bieżąco.... więc oblężenie konkretne.... a już chyba koniec ? czy jeszcze coś ma być ?
dzięki dziewczyny za uspokojenie mnie ;)))
nie, wszystko co najważniejsze już było.
Odcinek się skończył.
Tylko liczyłam, ze mjeszcze może zwiastun następnego odcinka zobaczę.
Ale to można potem na yt.
O ile jest w oóle jakiś zwistun finałowego odcinka, bo oni chyba go dopiero nagrywają
muli foxa konkretnie , bo weszłam na Star tam gdzie oglądam na żywo kiralik i normalnie leci jaki talk show.... tak więc turcy i nieturcy zajechali w internecie foxa ;)))
Ayaz duszący Oyku poduszką w jej koszmarze sennym hahahhaa ;)
https://pbs.twimg.com/media/CUW4jG-WcAAwmIE.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CUW4jXfWUAEc8Oi.jpg
Witajcie siostry. Wiec tak:
Oglądałam odcinek na bieżąco, ale zmuszona byłam na komórce i strasznie mi zacinalo, ale widzę , że nie tylko mnie.
Nie dałam rady komentować na bieżąco, bo w miedzy czasie robiłam jeszcze inne rzeczy.
Końcówkę widziałam tylko jak Sibel pisała na tablicy i wyszło, że to ciąża Oyku i potem już nie szło włączyć w ogóle.
Odcinek mi się bardzo podobał.
Jednak ten rozwód to sprawka Onem.
Biedni byli na początku jak się tak kłócili.
Jak Ayaz biegł , słyszał Oyku a potem zasnął ze łzami w oczach. Smutno mi się go zrobiło.
Scena jak Ayaz dusil Oyku poduszką i ten jego śmiech genialna.
Potem jak przyszedł do pokoju i z nią tak słodko rozmawiał była jeszcze cudniejsza.
Widzicie Siostry jak mają nóż na gardle, to potrafią fajny odcinek zrobić.... a trzeba ich było szantażować od 53 odcinka to by tego nie spieprzyli..... chyba w nocy looknę na niektóre sceny jak już będzie na YT
Włąśnie, jak chcą, to potrafią ;))
Odcinek 57 i dzisiejszy 58 były superaśne.
Szkoda, że wcześniej tak nie było.
Ojej, tak się podekscytowałam tą ciążą Oyku, że chyba nie usnę ;))))
hahahhahhahh ;) taka jestem szczęśliwa jakbym to ja była w ciąży z Ayazem ;)))
hahahha Vanessa bo jeszcze będziesz mieć ciążę urojoną .... uważaj na objawy :)))
dokładnie jak chcą to potrafią..... już dawno, dawno temu chyba jeszcze przed zakończeniem I serii napisałam , że chciałabym całość KM zamknąć w 60 odcinkach pokończyć wątki i niech Ayazowi i Oyku urodzi się dziecko..... Siostra przerażam się ja jestem prorok...... cholera i nie puściłam dziś totka ufff ja uff
hahhahaha ;) może zajdę w ciążę z Ayazem siłą umysłu hahahhaha ;)
Potem jakby wyszło w badanicach genetycznych, ze dzieciak naprawdę jego, to serkan byłby zszkokowany hahahha ;)
prorokini z Ciebie (i ze mnie) jak nic.
Musimy wziąć się za tego totka ;)))
hahahaha ciąża na odległość ..... byłabyś w księdze guinessa hahha
ale przecież czy to nie Wy planowałyście porwać serkana a czy to nie my planowałyśmy.... zabawić się z serkanem..... kiedy Ty siostra przeszłaś od słów do czynów..... no pochwal się ;)))
dokładnie, ciąża na odległość hahahhahaha ;)))
Cóż, moja miłość do Serkana jest bezgraniczna i pokonała wszelkie odległości ;)))
ooooo, coś się niewyraźnie od żołądka czuję.
Ale w ciąży to normalne.
Serkan mi zaraz przyniesie herbatkę i krakersy ;))
hahahah padnę zaraz przez Ciebie.... jeszcze jak Cię weźmie na śledzie i ogórki chłopak jak nic piękny po mamie i egzotycznej urody po tacie .... i inteligentny po mamie i po tacie też w końcu Serkan to nie Ayaz.... i mamy cudne Serkaniątko..... tylko proszę Cię nie nazwij go Burak ;)))) bo to dość popularne imię w Turcji hahahhaa teraz ja dostałam głupawki ;)))
głupawka na całego ;)))))
Oczywiście, że nie Burak, broń boże ;))
ooooo, małe serkaniątko chyba mnie kopnęło ;))
aaa, nie, wydawało mi się ;)
jestem przewrażliwiona ;)
ale wiadomo, burza hormonów ;))
Vanessa dopiero dowiedziałaś się , ze jesteś w ciąży masz objawy z I trymestru i już chcesz żeby Cię serkaniatko kopało... kobieto ta Twoja ciąża jest ekspresowa ;))) hahaha
tak ;))) hahahha ;)
bo to niezwykła ciąża ;))))
z niezwykłym facetem, na odległość i ekspresowa hahhahaha ;)
;))))))
Czyli za kilka godzin już będziesz czuć bóle porodowe.... uważaj , żeby Ci wody nie odeszły....... niech Serkan trzyma Cię za rękę i oddycha z Tobą ...... i niech nie zrobi tak Ayaz w naszej wymyślonej scenie z porodem..... hahahahah
a swoją drogą jak pokażą w ostatnim odcinku.... akcje po kilku miesiącach i poród Oyku i jakieś akcje z Ayazem... to chyba jak będę siedzieć tak padnę ...... żeby się tylko nie okazało, ze jesteśmy większymi prorokiniami niż nam się wydaje ;))))) hahaha
hahhahahahahahahahahaha ;)))
dobra, zrobiłam test i to był jednak fałszywy alarm ;)
No dokładnie, my przecież napisałyśmy super scenariusz z rodzącą Oyku i zestresowanym Ayazem ;))
Właśnie, możliwe, że mogą nagrać to w podobny sposób.
Ostatnio się sprężyli i napisali dwa fajne odcinki.
Ja jak nasz minister obrony podejrzewam udział jakichś detektywów.... nie ma innej opcji przetłumaczyli nasze forum.... zobaczymy czy dobrze ;)))
hahahhahah :D
dochodzi ci kolejna funkcja, już nie tylko Emre forum, ale i prorok ;p
oj co tych funkcji mam już tracę rachubę;))) hahahhaa
jeszcze ostatnio mam zapędy militarne.... ale to w związku z pewnym szogunem w kiraliku ....
czas się zbroić, ciężkie czasy mogą nastać niestety
Kiralik nadrobię, pewnego dnia, a ten cały czas się oddala...
chciałabym mieć z tydzień wolny, wtedy byłabym na bieżąco ;<
tez Ci życzę żebyś miała tydzień wolny i nadrobiła kiralik bo warto oj warto ja jestem w Umusiu zakochana na zabój.... a im bardziej wkurzony tym bardziej seksowna cholera z niego ;)))
nie dziwię się, naprawdę ;)
ja już się znudziłam moim avatarkiem, muszę coś nowszego znaleźć, bardziej hot :D
znajdź,znajdź będziemy podziwać;)))
czytasz naszą głupawkę z Vanessą ;)))) dostałyśmy niezłego odpału ;)))
Dobre jesteście.
Bravo Wy :-D
A tak a propos nowego zwiastunu nie dali. Będziemy mieć niespodziankę.
Znasz nas już trochę.... jak mamy fazę jesteśmy nie do zatrzymania ..... hahhaha ;)))
No raczej nie spodziewam się zwiastuna.... bardziej liczę na rating, ze może w końcu nie dwudzieste któreś tylko w 1 dziesiątce chociaż..... tak na otarcie łez ;)))
Jak było zdjęcie scenariusza finałowego odcinka, to widniała data - 18 listopada.
Więc dopiero co napisali i dopiero co nagrywają,
I dlatego nie ma zwiastuna.
I przy okazji chcą nas zaciekawić