Po ostatniej kłótni pomiędzy OyAz Oyku podejmuje decyzję, by rozpocząć od nowa od podstaw. Wraca z matką do dzielnicy.
Zamierza wrócić do prawdziwej siebie.
Oyku i Seyma podwijają rękawy i otwierają nowy sklep w dzielnicy.
Ayaz jest przekonany, że Oyku nie może być długo bez niego.
Para podejmuje zabawny zakład.
Wszystkie pozostałe pary również się w niego angażują.
Czy kobiety poradzą sobie bez mężczyzn albo mężczyźni bez kobiet?
W celu zdobycia Mete Seyma zaczyna zaciętą walkę.
Zazdrość Burcu o Selale trwa nadal. Emre jest w trudnej sytuacji w związku z tym.
Sibel w celu zachowania zdrowia psychicznego sprowadza po pomoc bardzo przystojnego mężczyznę.
Lecz Ilker nie siedzi bezczynnie.
Natychmiast reaguje w postaci seksownej kelnerki.
Źródło - teleforum
Niestety to już koniec.
Widziałaś filmik , który wrzuciłam?
Takie podsumowanie całego sezonu :-D
Siedzę i płaczę . Tyle pięknych chwil było. Tyle emocji.
No nam się też wierzyć nie chciało, ale cóż wiem złośliwa jestem, ale serial załatwili sami scenarzyści....odgrzewanymi kotletami;)
Siedzę i płaczę.
Piękny filmik od monicaweronica z teleforum
https://youtu.be/_JysST1fjxQ
Piękne filmiki zapodajesz Siostra ;))
ostatnia scena 58 jakim im się grunt pali pod nogami to potrafią.... gdzie byli od 53 odcinka;))) ne?
Filmik o MonicaVeronica jak zwykle piękny.
Ciężko się nie wzruszyć.
Muszę nakupić więcej chusteczek ;)
Tyle się wydarzyło w życiu serialowych par. Przede wszystkim u Oyku i Ayaza.
A, jak pomyślę, że jeszcze teraz będą mieli bejbika, to chyba naprawdę się rozpłaczę ;))))))
Merhaba!
Wiem, że to dziwne, że dopiero teraz piszę na zakończenie serialu, ale to forum śledzę dobre 2 miesiące i chociaż się nie udzielałam strasznie zżyłam się z Waszymi wpisami i tak przed ostatnim odcinkiem postanowiłam się ujawnić i napisać wam, że jesteście niesamowite i w życiu tyle się nie śmiałam co czytając to forum. Chciałam podziękować za Kiralik, bo w życiu bym go nie odkryła gdyby nie Wy. Wielkie dzięki za genialne scenariusze przez Was pisane (naprawdę powinnyście pisać scenariusze) i za najlepszą śmiechoterapię na świecie!
Witam.
Bardzo mi miło , że czytasz nasze komentarze i że potrafimy komuś poprawić humor.
Jeszcze nie raz będziemy komentować sezon i często do niego wracać ,wiec jeszcze nie wszystko stracone.
Zapraszam do wspólnej dyskusji zarówno o KM jak i KA.
A dziękuję :) do niedawna był u mnie Ayaz ale Omer... cud miód i orzeszki. Nie żebym przestałam być ayazoholiczką, ale omeroholizm przybiera u mnie na sile :D
A witamy koleżankę ;))) Ogromnie się cieszymy, że sprawiamy radość innym ;)
Zapraszamy do komentowania KM i KA co prawda masz jeszcze limity dzienne, ale dasz radę... znam ten ból jakie ja tu harce wyprawiałam jak już zdjęli mi kaganiec;)
Awatar mniód ;)))
margoargo, widziałaś?
Na teleforach tez wczoraj pisały zabawne scenariusze porodu Oyku ;))))
Tak jak my ;))
Jeszcze nie ... wiesz, że ja muszę ostrożnie do nich podchodzić, bo mnie znowu będą chciały zabić;))
Poczytam je pewnie wieczorem..... to znaczy, ze ciąża Oyku wywołuje poruszenie.... popatrz Siostra, że ci scenarzyści nas nie posłuchali.... widzowie tureccy rozkoszowali by się ciągiem dalszym serialu, my byśmy ostro komentowały.... ahhh życie .... ja ty jesteś niesprawiedliwe ;))) hahahha ale poszłam w filozofię ;)
Posty na teleforach o rodzącej Oyku ;)))
s. 713 http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie-b-font-color-red-nowe-font-b,136/ sezon-na-milosc-tv-puls-2014,30576-10680.html
s. 714 http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie-b-font-color-red-nowe-font-b,136/ sezon-na-milosc-tv-puls-2014,30576-10695.html
s. 715 http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie-b-font-color-red-nowe-font-b,136/ sezon-na-milosc-tv-puls-2014,30576-10710.html
Przeczytasz sobie, jak będziesz miała czas
I to jaką radość! Dzięki na pewno będę się udzielać ;). A właśnie ile jest tego limitu i jak długo trwa?
Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa ;)
Ten irytujący imit trwa 3 miesiące
1 miesiąc - 6 komentarzy dobowo, i 3 tematy.
2, 3 miesiąc - 12 komentarzy dobowo, i 6 tematów.
Oraz przez te 3 miesiące nie możesz wklejać linków.
:O czekaj to jak skończę ten komentarz, to zostaną mi dzisiaj 2? Czyli chyba będę tylko was czytać i napiszę 2 porządne elabusie ;D
Tak, elabusie to najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji ;)
Np. margoargo, gdy miała limit, to często serwowała elabusie ;))
Nie wiem, po co ten limit. Zbędna i wkurzająca sprawa.
Niby, żeby walczyć z trollami.
Ale ten limit utrudnia życie na forum porządnym forumowiczom ;)
Jak sobie przypomne moje limity to mnie krew zalewa :D
A wtedy na elabusie nie wpadłam jeszcze,dopiero margoargo zaczęła pisać swoje :)))
Ale teraz wreszcie się można wyżyć do woli :)))
No niestety ten limit jest denerwujacy. Znamy twój ból.
Spokojnie mozesz pisać elabusie.
My chętnie je czytamy :D
Ami_26, witamy Cię serdecznie ;)
Twoje słowa są bardzo miłe ;)
Naprawdę się cieszę, że naszą pisaniną sprawiamy komuś radość ;)
Vanessa pozostaje nam stworzyć jeszcze scenariusz jak Ayaz przy porodzie staje na wysokości zadania.... myśl Siostra, bo ja będę myśleć nad tym dopiero wieczorem.... teraz wpadłam tylko przelotem;)
Może po prostu Ayaz przywiezie Oyku do szpitala, a potem będzie czekał na korytarzu ;)
Może to najlepsze rozwiązanie, żeby nie było Ayaza przy rozwiązaniu haha ;)
Dobra, będę jeszcze myśleć nad tym scenariuszem :D
Lubię wymyślać nasze scenariusze ;)
Kobieto taki facet musi stanąć na wysokości zadania na 200 % przy panikarze Oyku musi być ostoją dla niej i niewzruszoną skałą..... głos powinien mu się załamać dopiero jak zobaczy dziecko..... łzy w oczach też;) a wcześniej kojący czekoladowy głos Ayaza uspokaja Oyku i wzrok pełen miłości też ..... teraz poszłam w lukier ..... przesłodziłam konkretnie ;)
ojej, wzruszyłaś mnie serio.
Piękna ta Twoja wizja, może i przesłodzona, ale co tam ;)
Tak, oby tak właśnie Ayaz się zachował, jak prawdziwy mężczyzna.
Ale jak będzie, to się wyjaśni w sobotę :D
Na teleforach piszą, że "Ayaz musi dać radę, bo to przecież kahraman (bohater) :D
Kto jak nie on? :D"
Właśnie, Ayaz potrafił wyłowić obrączkę z morza, rozprawić się z uzbrojonymi mężczyznami (gdy porwali Oyku), w ostatniej chwili przypłynąć łodzią, by zabrać spóźnioną Oyku na jej pokaz mody, to co to dla niego poród.
Tym bardziej, że to nie on rodzi hahahahahhaa ;)
..... chociaż, chociaż...... czasem Ayaz zachowuje się jak miękka faja.
Wtedy na wsi, co ich związali w stodole albo jak Seyma przygotowała tą akcję z nawiedzonym domem.
Albo, jak Sibel rodziła, to był nieźle przerażony.
Albo jak ulegał Onem.
Także nie wiem, szanse są pół na pół, wszystko okaże się w sobotę hahaha ;)
Niech Ayaz się zachowa po męsku, bo wystarczająco nabył się ciapowaty w tej 2. serii :D
Ostatnio się przebudził, oby na stałe :D
Walnęłam elabuś ;))
I jeszcze jedno dzięki Wam na tym forum trzasnęłam już ponad 2000 komentarzy ;))) ja jednak pozytywna wariatka jestem ;)
Po tych elabusiach ,ktore tu pisała to teraz się rozpędziła.
Za niedługo pobije mistrzyni i Vanesse.
Bravo Margo :D
Dziękuję Siostry ;))) staram się już nie pisać elabusiów, ale jak wiecie u mnie to walka z wiatrakami;)))
Ilość komentarzy wynika też z fajnych rozmówczyń;))) przecież sama do siebie postów nie piszę ;))) hahaha
A z Vanessą jak się czasem rozkręciłyśmy w kwestii scenariuszów KM to trudno nas było zatrzymać ;)))
My po prostu inaczej nie umiemy ;)))
Dobra Madzik ;))) zamilknę przez tydzień.... to może zmniejszysz różnice w postach..... hahahah ;))))
Myślę, że troszkę byście tęskniły za mną ..... czy raczej odtańczyłybyście dziki taniec radości ;))) hahhaha
Tylko ja uzależniona jestem od forum, więc terapia odstawienia na tydzień forum nie wchodzi w grę ;)))
No chyba, że wyjadę gdzieś bez dostępu do internetu....... chciałybyście ;)))) hahhaa ale się nie zanosi ;)
Margo,nie chcemy,żebyś zamilkła :P Najwyżej ja zwiększe tempo :)))
Też jestem uzależniona od forum,więc ciężko będzie na nie nie zaglądać. Poza tym trudno Ci będzie wyjechać,gdzieś gdzie nie ma internetu.Teraz internet jest wszędzie. Chyba,że przepadniesz w jakiejś głuszy :D
Dzięki Siostrzyczki ;))) no właśnie ciężko znaleźć miejsce bez internetów ;)))
A głuszy nie lubię;)))
Z teleforum:
Fajny ma kubek MonicaVeronica ;))))
https://www.facebook.com/787044641422672/photos/a.789143374546132.1073741828.787 044641422672/796062837187519/?type=3&theater
ciekawe, czy robią też takie kubki z Barisem z Kiralika ;)
Pewnie tak, tylko trzeba zamówić
Widziałam ładny :D
Fajnie ,ze dziewczyny nagrywaja z lektorem,bo szybciej i lepiej im to idzie.
Mi nie przeszkadza ten kobiecy głos.
Lepsze to niz nic.
Widziałyscie to?
Kurier tv :D
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/12244626_1524225117889 817_2576223448084463201_o.jpg
Wcześniej też był artykuł o tym , że źle się dzieje i nie wiadomo jak długo poleci w Turcji.
No i dziennikarz wykrakal.