Po ostatniej kłótni pomiędzy OyAz Oyku podejmuje decyzję, by rozpocząć od nowa od podstaw. Wraca z matką do dzielnicy.
Zamierza wrócić do prawdziwej siebie.
Oyku i Seyma podwijają rękawy i otwierają nowy sklep w dzielnicy.
Ayaz jest przekonany, że Oyku nie może być długo bez niego.
Para podejmuje zabawny zakład.
Wszystkie pozostałe pary również się w niego angażują.
Czy kobiety poradzą sobie bez mężczyzn albo mężczyźni bez kobiet?
W celu zdobycia Mete Seyma zaczyna zaciętą walkę.
Zazdrość Burcu o Selale trwa nadal. Emre jest w trudnej sytuacji w związku z tym.
Sibel w celu zachowania zdrowia psychicznego sprowadza po pomoc bardzo przystojnego mężczyznę.
Lecz Ilker nie siedzi bezczynnie.
Natychmiast reaguje w postaci seksownej kelnerki.
Źródło - teleforum
No widzisz Siostra jakie im się turbodoładowanie włączyło.... a mogło być tak pięknie z całkiem świeżymi wątkami... z minimalną ilością kłótni Oyku i Ayza.... ehhhh życie .... życie
Nie za Szoguna podziękuję :D
Jak to zachłanna? Przecież ja mam 2 chłopaków w domu ha ha
Dużego Ayaza i małego Umusia albo na odwrót ,jak kto woli ha ha
hahahah za szoguna to wszystkie dziękujemy ;)) a widziałam zdjęcie tego aktora bez tego dziwnego kucyka i sprawia dużo lepsze wrażenie....
hahah wiem, że masz rzeczywistych Ayazów i Omerów.... ;)))
ja tez narzekam jak diabli, ale i tak obejrzę odcinki.... jak tylko się odkopię.... teraz mam zamiar chociaż sceny o tej ciąży i pogodzenie się protów pooglądać.... na razie widziałam urywek jak się Ayaz wydziera na matkę...... heheh powiem bardzo mi się to podobalo..... szkoda, ze sobie teraz przypomniał, że ma jaja;)))
Dokładnie.
Za późno się zorientował co ta małpa wyprawia.
Nie spodziewałam się , to właśnie Onem będzie chciała pogodzić naszych bohaterów.
Uśmiałam się jak Oyku rozmawiała z Ayazem przy tańcu.
Oyku: Jesteś moim bohaterem
Ayaz : Musisz nacisnąć mój słodki tylek
( uwielbiam tlumacza Google)
hahahaha tak, pisały o tym na teleforum :D
jak tłumacz google czasem coś przetłumaczy, to można się popłakać ze śmiechu ;))
Ale to racja - czyż Ayaz nie ma słodkiego i zgrabnego tyłeczka? :D:D
dziwne właśnie
ale zdziwiło mnie również to, ze przy 59 nie ma słowa finali
przy innych seriach było....
Jest opublikowane na tt takie zdjęcie
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12243104_152313299799 9029_8622283290669940862_n.jpg?oh=2e3d7b1a638502b118cab2018ffde85a&oe=56EFBA14
O MIstrzyni piesio gryzący Ayazka wrócił;)))
Nota bene do dziś nie wiadomo co stało się z psiakiem.... zaginął jakoś w okolicach 30 odcinka i już nie powrócił ;)))
ja też nie zapomniałam... spokojna Twoja rozczochrana.... chyba nawet z Tobą albo z Vanessą wymyśliłyśmy powrót pieska w scenariuszu..... chyba z Vanessą już tyle tych komentarzy napisałam, ze zaczynam się gubić ;)
chyba z Vanessą ;D
ale co to za problem, pewnego dnia Ayaz otwiera drzwi, a pies wbiega ;> wystarczy ;ppp
no szkoda trochę, ale i tak dziw bierze, że przy takich wynikach oglądalności jeszcze leci ;D
Właśnie dziwią mnie te słabe wyniki oglądalności jak w internecie wielka wrzawa.
E Siostra my byłyśmy bardziej twórcze.... była tam nieszczęśliwie zakochana pani weterynarz i porwanie przez nią psa i jeszcze pare innych szaleństw .... ;)))
znajdź tylko nasza twórczość z Vanessą jest tak wielka, ze trochę Ci zajmie znalezienie.... tego wątku.....
Może Vanessa wie gdzie to pisałyśmy, bo ona jest zawsze dobrze zorientowana....
Kto szuka ten znajdzie ha ha
Trzeba by założyć nowy temat i tam po wrzucać te wszystkie opowieści co napisalyscie a potem znaleźć jakąś dobrą duszyczke , która by to wydała.
wiesz co, namówiłaś mnie i poszłam spojrzeć na te skoki ;)
szkoda, że Kamil tak słabo w drugiej serii
oj Kobieto .... ja też miałam kiedyś w planie przeczytać nasze forum prawie całe, nie mówię, ze wszystko, ale nie wiem kiedy znajdę czas..... jest tego trochę....
No to życze powodzenia :D
Żeby przeczytać całe nasze forum to trzeba tydzień urlopu ha ha
hahaha prawie 13 000 komentarzy... toż to kniga na 500 stron wyjdzie jak nic ;)) faktycznie trzeba urlop wziąć, żeby to ogarnąć ;)
Dzięki uprzejmości copodenieve z teleforum wiadomo mniej więcej co powiedział Ayaz matce :
Powiedział jej, że szanował ją i słuchał aż do teraz, nawet został jej wspólnikiem wiedząc, że nie była to słuszna decyzja; i że nie rozumie jak matka może zrobić coś tak okropnego swojemu dziecku. Oszukiwała go, grała w swoje gierki i chciała, żeby się rozwiódł, ale on nie pozwoli jej na tego typu gry. Jeśli się nie zmieni to jest to ostatni raz, kiedy widzi syna. Ayaz dodał, że decyzja należy tylko do niej.
Oj jaka szkoda, ze Ayaz dopiero teraz połapał się w gierkach swojej mamuni..... gdyby nie koniec serialu, to scenarzyści uraczyliby nas tym wątkiem ok. 100 odcinka..... tak myślę....
wściekać nam się pozostaje na scenarzystów, bo to oni spieprzyli ten sezon dokumentnie......
Oczywiście, że pamiętam doskonale ta wizję z ciężarną Oyku z 48 odcinka.
Uwielbiam ją ;))))
haha ;)
Liczę w finale będą podobne sceny ;))
Miało być ale nie będzie... popatrz jak im się grunt pali pod nogami, to potrafią składne wątki pokończyć w jednym odcinku..... da się da się.... więc ponawiam pytanie.... teraz otrzeźwieli ci scenarzyści i poszli po rozum do głowy, ze widz to nie idiota i w podrasowanymi wątkami które już były szybko się znudzi.....