Öykü robi test ciążowy, ale nie sprawdza jego wyniku.
Żeby było zabawniej, Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem. Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?
Şeyma podejrzewa, że Mete chce się oświadczyć Naz.
Sibel myśli, że İlker ma romans z İvanką.
Burcu nie jest pewna, czy powinna ufać Emremu, skoro ten jest byłym chłopakiem Şelale. We trójkę urządzają przyjęcie z okazji otwarcia sklepu, by znaleźć odpowiedzi, na to co ich gryzie.
Źródło - teleforum justyn173
Mam znajomych, który są bliźniętami to chłopak i dziewczyna i byli dwujajowi..... być może jeśli dziewczyny tłumaczą z rosyjskiego znowu jakiś Wania, albo Sasza albo jakaś Tania pomylili pojęcia ;)))
aktualnie mój internet doprowadza mnie do szału... teraz działa, ale przez ostatni tydzień praktycznie wcale...
wybieram się do T-Moblie po jakiś porządny mobilny, bo szkoda słów...
a błąd mógł wynikać z tłumaczenia, często tak jest, chociaż scenarzyści KM to też nie zawsze byli pilni (jak można zgubić psa?)
A nawet mi nie wspominaj o tym psiaku taki uroczy był a oni go zgubili.... jacy byli scenarzyści KM każdy widzi..... II seria miała być na 30 odcinków czy prawie 50 skończyli po 8 ..... hahaha jaka złośliwość
No z internetem róznie bywa.... mój czasem się zawiesza, ale na szczęście tylko na kilka minut no i mam drugi w odwodzie.... ale muszę mieć łączność ze światem więc nie mogę nie mieć netu ;)))
Tak moja droga forum nie śpi działa dalej, chyba widziałaś, że w kiralik ask wykończyłyśmy wątek spojlery.... 1000 postów i kaboom ;))) takie agentki z nas ;)))
A Vanessa jak nas dziś odwiedzi... to imprezujemy, bo będzie mieć 10 000 postów natrzaskanych.... oj zdolne z nas dziewczynki, powiem bardzo zdolne ;)))
Zdolne z Nas bestyjki ha ha
A tak a propos ile ja mam , bo jestem na komórce i nie widzę?
"Bo jej się pic chciało" hahah głupawka mnie naszła ;)))
Albo" Jesteś szalona mówię ci "
hahaha DJ Słoneczko rozwijamy się na całego ;)
No ba.
Przez nasze forum robimy się coraz zdolniejsze i mądrzejsze ha ha.
Ile my tu juz rzeczy się dowiedzialysmy.
myślał indyk o niedzieli, a w sobotę mu łeb ucieli ;)
scenarzyści KM dostali nauczkę, że się z widzami nie pogrywa ;D
Dokładnie w KM wszystko jest możliwe.
Zgubienie psa,nie dokonczone wątki , Ayaz super bohater ha ha było tego sporo.
Ja tez myślę , że bliźnięta jednojajowe to osobniki tej samej płci i niemal identyczne a dwujajowe to inna płeć lub ta sama , ale nie podobni.
Wydaje mi się , Serkan i Erkan właśnie są dwujajowe.
Niekoniecznie znam bliźniaczki, które jak były małe były nie do odróżnienia, a teraz w kwiecie wieku są różne, oczywiście bardzo podobne, ale nie identyczne;)
Ale całkiem możliwe, że Serkan i Erkan są dwujajowi...
wszystko zależy od indywidualnego wzrostu, czynników środowiskowych, chorób, różnie bywa
ale też mi się wydaje, że Serkan i Erkan to dwujajowcy
Witaj :-D
Za dużo postów napisałaś i twój licznik zrobił kaput ha ha
Cieszę się ,że wrocilas.
A jak tam Serkan? Zawitał do Ciebie ?
Już dawno zauważyłam, że licznik na filmwebie nie tylko u mnie, ale i innych osób jest opóźniony.
Cóż, może w końcu wyskoczy magiczne 10 000. Czekam na oficjalne potwierdzenie ;)))
Miło mi, że się cieszysz ;))
Ja też się cieszę, że znów tu jestem z Wami :D (choć nie było mnie zaledwie od wczoraj wieczorem hahaha)
Przeczytałam dziś Wasze posty, to się roześmiałam :D
Czekam na Serka, czekam na słodziaczka, może dziś przyleci ;))
Jak nie, to się upiję szampanem do nieprzytomności z rozpaczy hahaha :D
Jeszcze nie przyleciał?
No ja nie mogę. Chyba przez Afrykę leci.
Strasznie długo mu to zajmuje czasu.
Spoko dopiero jutro będziesz widzieć ponad 10 000 postów.... filmweb jest dziwny pokazuje licznik z poprzedniego dnia.... to mówiłam ja Margoargo..... filmwebowy statystyk ;)))
"internetowe rodzeństwo syjamskie hahahaha ;)))"
padłam :D
To z nagrywania odcinka rzymskiego:
https://www.facebook.com/serkancayogluArabFan/videos/1637232169866039/
Co Ozge trzyma na kolanach i tak się w to wpatruje?
To laptop? Czy lusterko? :D
Czy ogląda nakręconą scenę ze swoim udziałem?
Serkan z boku jak się gapi hahhahahhaa ;)
Dziewczynki,liczniki nie są opóźnione tylko aktualizują się raz na dobę,to dlatego wyświetla się dopiero na drugi dzień :)))
No,Vanessa,nieźle natrzepałaś tych postów. Szalona :D
Czyli tak jakby opóźnione były haha ;)
Dobra, aktualizują się raz na dobę, bo inaczej by oszalały jakby chciały się aktualizować na bieżąco. My tyle nieraz piszemy :D
Szaleję, szaleję haha ;)
Wyobrażasz sobie aktualizacje po każdym Twoim poście??? Ja nie... hahaha.Naprawdę liczniki by wtedy oszalały :D
No oszalałyby, zrobiłby się chaos liczbowy, apokalipsa komputerowa taka jak wtedy miała być w sylwestra 2000 r., gdy przewidywano koniec świata haha :D
Znowu na teleforach się ekscytują
http://vk.com/kirazmevsimi2sezon2015?z=photo-90116129_396360806%2Falbum-90116129 _00%2Frev
komentarz jest taki:
Serkan Cayoglu i Ozge Gurel serialowa para stala sie prawdziwa. Serkan czekal n aOzge kolo drzwi. Wzieli z soba Fatme i wsiedli do taksowki. Zwrocil uwage, aby nie robiono im zdjec.
Dziewczyny napisały, że "Fatma robi za przyzwoitkę ;)"
"Może wysadzili ją dwie ulice dalej"
"Wysadzili" - Wypad Fatma - z buta wracaj"
hahahhaa ;)
hahahhaha ;)
To dopiero by było ;)
Serek w wywiadach taki speszony, wstydliwy, nieśmiały, a po kryjomu trójkącik z dwiema koleżankami z pracy :D:D
Cóż, cicha woda brzegi rwie :D
A trójkąty teraz w modzie. Nawet do Turcji ta moda dotarła :)))
To już wiesz jak się Twój ukochany po pracy zabawia :DDD
hahahhahahaha, rozśmieszasz mnie dziś, madzik ;)
Muszę się rozmówić z Serkiem i ustawić go do pionu:D
I skończy z trójkątami ;)
I zacznie...... wielokąty, jak mu się ja i inne fanki z różnych krajów zwalimy do domu :D:D:D
Tylko postaw sprawę jasno jak będziesz z nim rozmawiać :) niech się nie łudzi :)))`
Skoro Ci wielokąty nie przeszkadzają to idź na całość :D Ale nie znałam Cię od tej strony.Ty też taka cicha woda jesteś
hahhahahahahha ;)
Z wielokątami nawiązałam do naszej wizji haremu ;))
Trzeba się dzielić ;)))
Jednak serio oczywiście nie akceptuję wielokątów ;)
Wybiję je Serkowi z jego użelowanej główki :D
Wiesz,u nich zwyczaje haremu są na porządku dziennym,więc pomysł z wielokątem wcale nie jest taki znowu głupi :D
Serkan jeszcze się zdziwi,że Europejka a takie zwyczaje ma...może mu się spodoba taka opcja,także zastanów się jeszcze raz :))))
hahhahahahahha ;)
Dzięki madzik za rady ;)
Ja rozumiem, że do takiego ciacha jest lawina chętnych kobiet, ale wielokąty mi nie odpowiadają jednak ;)
marzenia nic nie kosztują :D:D
Choć w sumie kosztują trochę, już to pisałam kiedyś - marzysz, marzysz, bujasz w obłokach, a potem spadasz na ziemię do szarego realu i można sobie nieźle tyłek potłuc :D
Serkan nadal Ci się nie śnił?Czy koszmar Octavia znowu powrócił? Przez Was jak głupia śmieję się na każdej reklamie Skody :)
:D:D
Octavio już mi się nie śni ;)
Serkan śni mi się czasem, ale to tylko jakieś urywki z KM.
W tych snach nawet mnie kurde, palcem nie dotknie ;(