Öykü robi test ciążowy, ale nie sprawdza jego wyniku.
Żeby było zabawniej, Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem. Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?
Şeyma podejrzewa, że Mete chce się oświadczyć Naz.
Sibel myśli, że İlker ma romans z İvanką.
Burcu nie jest pewna, czy powinna ufać Emremu, skoro ten jest byłym chłopakiem Şelale. We trójkę urządzają przyjęcie z okazji otwarcia sklepu, by znaleźć odpowiedzi, na to co ich gryzie.
Źródło - teleforum justyn173
Bo napisałaś,że nawet Cię palcem nie dotknie,więc się zastanawiałam gdzie on te ręce trzyma haha
Spoko,żadnych podtekstów ani dziwnych skojarzeń
:D
Octavio to się do mnie kleił, przytulaliśmy się, a Serek jak mi się przyśni, to nic, chłód, nawet na mnie nie patrzy :D
śnią mi się tylko urywki z Ayazem z KM i tyle.
Madzik ale zapodajesz teksty .... splułam laptop ide po ściereczkę ;))) hahahah
wielokąty, trójkąty co figur geometrycznych hahaha można zrobić ;)))
haha My też ostatnio pisałyśmy troche o trójkątach,tyle że filmowych i serialowych.
Wybacz,Margo,możesz mnie poprosić o odszkodowanie za szkody Twojego laptopa
"wielokąty, trójkąty co figur geometrycznych hahaha można zrobić ;)))"
....buhahhahahhahaa.... a może zrobimy koło :D
Wszystkie za rączki, a Serkan z nami za rączki i kółeczko i śpiewamy "la la la la Kiraz Mevsimi "
:D:D
Albo Serkan w środku kółka, a my dookoła hahhahaha ;)
Jeszcze mu się w głowie zakręci, jak będzie tak patrzył na kobiety kręcące się wokół niego :D:D:D
hahah nie będziemy śpiewać piosenki kiraz bo ona do tańca się nie nadaje..... zaśpiewamy " ale w koło jest wesoło" - chociaż to do tańczenia też beznadziejne ;)))
jak nim zakręcimy to odleci w kosmos ;))) hahaha takie nam okrąg wyjdzie ;)))) Serkan odleci w kosmos jak go do naszego haremu wciągniemy..... oj będzie miał chłopak przegwizdane ..... mam nadzieję, że jednak biegając po Stambule wyrobił tę kondycję.... z niewyżytmi Polkami będzie miał nie lada problem..... jak będziemy chciały z nim kamasutrę przerobić od początku do końca .... a potem od końca do początku ;))) hahaha oj teraz już kosmacę ;)))
hahhahahahaha ;))
Głupawka dawno zaczęta, teraz zaczyna się kosmacenie ;)
Pora się zbliża :D
Serkan mówił w wywiadach, że lubi książki, to i Kamasutrę powinien polubić ;))))
W szkole chyba żadnej lektury tak intensywnie nie przerabiał, jak to będzie przerabiał z nami ;)
No to kamasutrę z nami przerobi, mam nadzieję, że oprócz kondycji to wygimnastykowany też jest;))) bo z nami mu tak łatwo nie pójdzie ;))))
jak to co zabawy z Serkanem z wykorzystaniem wiedzy z kamasutry.... jak się bawić to się bawić.... drzwi wywalić okno wstawić ;))) hahaha
Oj wyjątkowo wiesz ponoć w nocy Mikołaj będzie rozdawał prezenty.... a ja gdzieś przeczytałam, że do grzecznych dziewczynek przychodzi Mikołaj, a do niegrzecznych pomocnicy Mikołaja ( tylko wiesz kto jest pomocnikiem Mikołaja..... nie efly.... chippendalesi ;))) więc wolę być niegrzeczna ;))) hahaha
Jak będzie umazany sadzami, to możesz zaproponować, żebyście razem poszli pod prysznic i że mu pomożesz się umyć ;))
hahhahaa no właśnie, dziś specyficzna noc, jutro od północy mikołajki przecież ;)
Super, może pomocnikiem Mikołaja będzie dziś m.in. Serkan ;))
Skoro wszystkie tu takie niegrzeczne jesteśmy to mam coś dla Was :D
http://bebzol.com/pl/Chyba-Ktos-ty-byl-niegrzeczny.45103.html
I jeszcze jedno :D
https://bebzol.com/pl/Jesli-bedziesz-niegrzeczna.97615.html
łał aleś sierozpędziła;))) ale jak masz jeszcze coś w zanadrzu zapodaj ;))) hahaha całkiem, całkiem te mikołajki ;)))
ale taki to się do komina nie zmieści. Za bardzo napakowany haha. Trzeba go zaprosić od frontu. Macie mleko i ciasteczka? :DD
Nie znasz możliwości mojego komina hahahhaa ;)))
Ale faktycznie po co się męczyć przez komin..... okno uchylone.... mleko przygotowane i tureckie ciasteczka też ;))) hahaha taka jestem zapobiegliwa ;)))
hahaha właśnie wstanę a tu mleko wypite, ciastka zjedzone a ja mruczę pod nosem..... co to za tępy Mikołaj przylazł ..... ja w seksownych czerwonych koronkach a on zeżarł ciastka i poszedł, zamiast zjeść mnie a chociaż polizać ;))) hahahah ale kosmacę ;))
https://bebzol.com/pl/Czasem-warto-byc-niegrzeczna-dziewczyna.97595.html
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__28_mm.jpeg
Starczy,bo nie będziecie mogły potem zasnąć :D
A możesz zapodać jeszcze sen ma po takich obrazkach bardzo dobry a sny jeszcze lepsze ;))) mnie się chociaż octavio nie śni hahahhaa
A co tylko Wam wolno?
Za momencik coś znajdę :D
A teraz tylko dla Vanessy :D
Moja skromna osoba składa Ci gratulacje z okazjii 10.000 postu :D
http://i1.memy.pl/obrazki/75f0369518_.jpg
słoneczko, serdecznie dziękuję za gratulacje i mema :D
Bardzo mi miło :D
Gratulacje i impreza niczym w tamtym tygodniu na finale KM, co najpierw klasklai i ściskali się przed sklepem, a potem bujali się na scenie ;)))
hahaha Słoneczko Ty agentko trochę nieuczesana jesteś na tym memie ;))) hahhaa
i wiatr Ci włosy rozwiewa ;)))
hahah zapisz się na lekcje do Serkana / Ayaza on miał zawsze nienaganną fryzurę nawet jak rano oczy otwierał ;))) hahaha
No będę musiała.
Tylko nie wiem jakie ma terminy.
Pewnie grudzien 2020 rok ha ha
Coś Ty pogadaj z Vanessą jak będzie u niej to od razu podleci do Ciebie .... w Polsce już będzie miał rzut beretem ;)))
buhahahhahahahhahaa, margoargo, padłam :D
w samej czapce ;)
Szybko zawołam go do łóżka, bo przecież biedak zmarznie ;))
"Niegrzeczne jesteście :DDD"
madzik, kobieto, Ty nas chyba dobrze jeszcze nie poznałaś :D
Z margoargo takie tu wizje nieraz snujemy, że po prostu hot :D
"50 twarzy greya przy nas to bajeczka dla grzecznych dzieci ;))))"
Otóż to :D
Przywołajmy chociażby nasze słynne wizje z prysznicem....... ;))