PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25521
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Podsumowanie tych dwóch ostatnich odcinków. Co o nich sądzicie , co wam się podobało a co nie. Czy jest coraz lepiej ? Zacznijmy też pomału podsumować część pierwszą sezonu 2 gdyż jeszcze 2 odcinki i przerwa w emisji.

ocenił(a) serial na 10
Molly_06

Jak dla mnie 8 był mega ze względu na Magnusa <3 Najlepsza walka jaką pokazali! To jak Iris uciekała w popłochu a Magnus tak po prostu szedł, w spokoju, pokazało jak jest pewny siebie i swojej mocy. Świetna scena, gdy Magnus pokazał swój znak czarownika ( choć jakoś wkurzał mnie Max w tym odcinku, uwielbiam go ale przez Maryse stał się taki niewdzięczny :< ). I to jak Mag, gdy zaczęła się familly drama po prostu się ulotnił :D I wgl ten odcinek skradł Magnus! Choć dla mnie ( jako że wielbię go najbardziej!) to on skrada każdy odcinek ^^
Co do 7 to świetne sceny Jace'a i Simona :D Malec byli mega! Choć zawiodłam się, że naprawdę to zrobili, myślałam że jednak Magnus powstrzyma Aleca. I zgadzam się z większością fanów, że to niesprawiedliwe, że u jednej z głównych par, w takiej scenie nie pokazali kompletnie nic, a Jace z jakąś tam fearie, która nie wnosi nic do fabuły, pokazana bardzo intymna scena. Tak samo Climon w 9 odc, pokazani półnago a u Maleca nic... Powinni na równi traktować pary hetero jak i pary LGBT. Ale mam nadzieję że to jakoś naprawią w 2B. Oczywiście nie chodzi mi nie wiadomo o jaki erotyzm, ale liczyłam że chociaż w 8 odc pokażą ich wspólny poranek, jak wstają z łóżka czy coś a tu nic :( Ale chociaż mają częste sceny szczerych rozmów, widać że ich relacja się rozwija :3
Wyszło, że głównie napisałam o Malecu, ale co mogę zrobić, haha :D