PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25520
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Widzialem pierwszy odcinek i nic specjalnego...

FenrirLokeson

Może warto poczekac na kolejne :)

ocenił(a) serial na 1
kamilxxx09

Jak pierwszy odcinek zniecheca to nie mam zamiaru czekac, wole przeczytac ksiazki.
Mam duzo seriali do ogladania i pilot wlasnie ma za zadanie zachecic i tego nie robi, czytajac ksiazki badz ogladajac pierwsze odcinki innych seriali, chcialem kontynuowac.

FenrirLokeson

A czytałeś Dary Anioła? Jesli nie, polecam :)

ocenił(a) serial na 1
kamilxxx09

Czytalem polowe jedynki, wciagnelo mnie, duzo bardziej niz to, zmienili za duzo rzeczy za bardzo.

FenrirLokeson

Polecam całe 6 tomów :)

ocenił(a) serial na 1
kamilxxx09

Np. w pierwszym odcinku wyjawili twisty ktore zdarzaja sie pozniej.

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Wszyscy narzekali, ze film jest niezgody z ksiażką to dostaliśmy serial jeszcze mniej zgodny. Bardzo mi się nie podoba, a jestem wielkim fanem Darów Anioła.

ocenił(a) serial na 1

Ogladam jeszcze raz na spokojnie, zobacze wiecej i ocenie, czytam teraz ksiazke, ale widzialem film wiec spoko, tym bardziej ze widze ksiazke a film/serial na jej podstawie jako dwie rozne rzeczy, moim problemem jest wrzucenie do odcinka za duzo rzeczy, zamiast poprowadzenia akcji ciekawiej, bo nie spodoba sie to osoba ktora nie czytala ksiazki, oraz te ktora czytala, ale moze bedzie lepiej potem, znam seriale ktore nie sa dobre na poczatku a potem sa lepsze, wiec daje mu szanse, nic nie place bo jest na Netflixie (ktory jest platny i bym za niego i tak placil) wiec dostep tez latwy.
Ma wychodzic co srode, wiec nie mam problemu z poswieceniem 40 minut raz w tygodniu.
Wiec jeszcze zobacze.

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Ja z pewnością będę oglądał. Jak mam być szczery to w dwóch odcinkah upchneli z 1/3 całej ksiażki. Dlatego tyle sie dzieje.

ocenił(a) serial na 1

Mi sie wydaje ze moga zrobic jeden sezon z calej serii

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Wydaje mi się, że upchną pierwsze trzy części Darów Anioła w jednym sezonie. W drugim kolejne trzy części. Ja osobiście bym wolał tak, że jeden sezon to jedna książka.