PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25520
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Jak podobał wam się ten odcinek ? Co się w nim najbardziej wam podobało a co najmniej ?Jak z biegiem czasu odbieracie bohaterów serialu i sam serial ? I pamiętajmy serial a film i książka to zupełnie inne bajki tylko podstawa się zgadza. Reszta idzie swoją stronę aby serial miał szansę rozwoju i nie wszystko da się pokazać na ekranie a kolejnej nie dostaniemy. Co do efektów budżet nie mieli duży bo film nie zarobił a i musieli dołożyć aby było na wszystko. A ludzi przy takim projekcie pracuje bardzo dużo. Jak wszystko pójdzie dobrze to na pewno z sezonu na sezon będzie lepiej pod tym względem ale na to muszą zarobić aby tak było amerykanie i reszta świata musi oglądać na kanałach gdzie to oficjalnie puszczają inne sposoby się nie liczą :P

Molly_06

a gdzie oglądałaś? bo nie mogę znaleźć ;(

Molly_06

Tylko mnie STRASZNIE odrzuca to, że Clary i Jace już zachowują się jakby czuli do siebie nie wiadomo co, a znają się kilka dni? Nie pamiętam ile czasu znali się w książce przed pierwszym pocałunkiem, ale jednak na stronach książki takie rzeczy się rozkładają inaczej, a inaczej w serialu, gdzie od pierwszych odcinków na siłę pchają ich sobie w ramiona. Najbardziej rozwaliło mnie stwierdzenie Aleca, że Clary go kocha. Śmiać się chciało. Przez takie głupie wątki serial wiele traci.