Shameless - Niepokorni: Sezon 7 Shameless - Niepokorni sezon 7, odcinek 9
odcinek Shameless - Niepokorni (2011-2021)

Shameless - Niepokorni | Uroboros

Ouroboros 52m
8,4 298  ocen
8,4 10 1 298
Shameless - Niepokorni
powrót do forum s7e9

S07E09

ocenił(a) serial na 9

A jednak Mickey wraca :D Zarąbiście, ciekawe czy sprawdzi się ten scenariusz i zaproponuje Ianowi ucieczkę. Zaskakujący powrót Monici, pewnie wszyscy jej wybaczą. Lip wraca do picia :( Debbie dalej jest taką mega su ką w stosunku do tej ex dupeczki Lipa :( Trochę nie rozumiem dlaczego musieli się rozstać, ale widocznie tak to w życiu już bywa :(

pitixpl

Ciekawe jak to się rozwiąże wszystko, w 7 sezonie czuć zmianę. Robi się ciekawie, mam nadzieję że wróci klimat z pierwszych sezonów ;)

pitixpl

Dlaczego Sierra i Lip się rozstali? Bo Lip to popapraniec, a ona ma dziecko i widocznie nie ma zamiaru bawić się w jego alkoholowe problemy. Wcale jej się nie dziwię.
Najlepszy moment dzisiejszego odcinka to Svetlana - tak myślałam, że w końcu ich wyroluje:)

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

Lip jeszcze nie upadł na dno, potrzebuje pomocy. Ona go olała, bo pobił jej ex ćpuna, który zostawił dziecko, bo musiał iść przyćpać. No bez przesady. Sierra też nie ma lekko, ale rzeczywiście Lip ją lekko zgasił tym tekstem 'You are good for me' XD Ona go mylnie zinterpretowała.

Ja akurat się nie spodziewałem tego, że ich wyroluje. :/