PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50742
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Ogólnie rzecz ujmując mam lepsze przeczucia odnośnie tego sezonu niż poprzedniego. Odcinek był przyjemny, na pewno lepszy niż większość 8 i 9 sezonu, ale bez rewelacji. Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 9
cehennem0

Jak od sezonu 6 serial stawał się coraz gorszy, to dziewiąty był już nawet znośny, a ten zapowiada się rewelacyjnie. Nie nudziłam się w czasie odcinka, akcja nie stała w miejscu, tylko wątek Kevina jest trochę wymuszony. Ale za to w następnym czeka nas Gallavich, więc tam dopiero będzie czas na dyskusje. Nie zmienia to jednak faktu, że odcinek 9/10.

ocenił(a) serial na 10
cehennem0

jest gdzieś z napisami pl ?

ocenił(a) serial na 9
Anna_0604

Wczoraj nie było i raczej przez najbliższy tydzień nie będzie ;/

ocenił(a) serial na 9
cehennem0

A gdzie obejrzeć bez napisów? :D
Na stronie na której oglądałam 9 nie ma :(

ocenił(a) serial na 9
livial

https://projectfreetv.fun/episode/shameless-season-10-episode-1/

Proszę :)

ocenił(a) serial na 9
AlyWosk

Dziękuję ;)

cehennem0

Nie podoba mi się czołówka, to zastąpienie Fiony przez Debbie

ocenił(a) serial na 10
cehennem0

Ale moment , w tym sezonie ma nie być wgl Fiony ?? Ja słyszałem że było starcie z nią a z produkcją bo chciała tyle hajsu zarabiać ile odtwórca Roli Franka. I Z tego co wiem studio się zgodziło. Pani zagrała sezon 9-ty i co ? To Tyle ?? Fiona powróci ktoś wie co kolwiek wiecej zza kulis ?? Zaś jesli chodzi o fakt że fabularnie Debbie weszła w buty Fiony to jest świetne, Bo jest osobą bezwzględną i totalnie pragmatyczną kiedy Fiona każdemu ostatecznie serca by użyczyła. Debbie w końcu wypieprzy Franka i jego kolegę Murzyna na bruk zobaczycie xD

ocenił(a) serial na 9
mordarg

Taki rozwój fabuły byłby genialny! Jeśli to się stanie, to już niedługo po 3 odcinku, bo tam ma się na maksa wkurzyć. Chciałabym więcej jej "bezwzględności", z tego wyjdą jakieś dobre akcje, bo te obecne są dość nudne