PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50733
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Szczerze powiedziawszy jestem załamany. 8 i 9 seria to kompletna porażka w porównaniu do swoich poprzedników, nie widzę sensu kontynuowania tej żenady.
Niektórych może cieszyć powrót Camerona, który najwidoczniej za odpowiednią kasę zgodził się wrócić do kręcenia tej farsy. Nie wierzę, że tak dobry aktor nagle zmienił zdanie, bo stwierdził, że z serialu da się coś jeszcze wycisnąć. Życzę mu dużego sukcesu i sporo kasy, ale nie w tym szambie. Czy twórcy trzymają asy w rękawie apropo historii Iana? Nie sądzę. Mój ulubiony niegdyś serial aktualnie jest kompletną porażką której nienawidzę. Życzę wszystkim twórcom Shameless, aby 10 sezon miał słabiutką oglądalność, na jaką zasługuje. Chyba dam sobie spokój z tym syfem po odejściu Fiony.

ocenił(a) serial na 9
cehennem

Noel powraca, było słabo bo nie było Mick'a, a Frank sporo przeszedł, więc ile gówna może robić. Poza Jezusem Shaim'i to była Fi, która coś na siłę odwalała. Ian próbował się pozbierać i spoko , ale po zażyłości z Mickey'em to trudno zrobić.On był skomplikowany i był wbrew temu, co się wydaje idealnie do niego dopasowany, byli jak "śmieciowa jedność".Ian pragnął desperacko znaleść kogoś, przez co, była opera mydlana samotnego desperata . Choć kierował się rozsądkiem i nie pojechał to zawsze szukał w każdym facecie tego bandyty z facka'mi . Teraz Fi odeszła, wraca śmieciowa parka. Lip ma swoje sprawy. Zobaczymy co zrobi Ian po kryminale.Jego życie po powrocie do Mickie'go, oraz jak stawać będą na nogi. Jak zajmą się domowym bajzlem ?

edziupatisonmojimrzyciem

Jest zwiastun!
https://www.youtube.com/watch?v=8WhFwSy62xk
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery