PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50759
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Jak odebraliście ostatni odcinek? Moim zdaniem Stevi w końcu zginął, ale uważają, że w serialu nie było to dobrze pokazane i nie wiadomo...
Co wy na to?

lucymaud

jasna sprawa że został zabity przez tego mafioza.. nie ma innej opcji.

lucymaud

http://tvline.com/2013/06/04/shameless-season-4-justin-chatwin-not-returning/
Oficjalnie przyznano, że 4. sezon będzie bez Steve'a-Jimmy'ego.

ocenił(a) serial na 7
greena

Trochę szkoda.

TheAmazingPudding

Noo. Była z niego troche pussy, ale lubiłam gościa.

ocenił(a) serial na 8
greena

I bardzo dobrze, w 3 sezonie dało się mocno odczuć, że twórcy nie mają już pomysłu na tę postać.

ocenił(a) serial na 9
lucymaud

Może tez tak być , ze on jeszcze wroci bo nie pokazano jak umiera w sumie .....

ocenił(a) serial na 7
majlo85

co za naiwnosc

ocenił(a) serial na 9
lucky_bastard

??? czytales scenarisz??? - serial to serial ...... mogą wszystko zrobić , co im się podoba , wiec kazda opcja jest możliwa .....

ocenił(a) serial na 9
majlo85

Może zostawili sobie furtkę, ale mam nadzieję że już nie wróci, bo znudziła mi się już jego postać

ocenił(a) serial na 7
majlo85

jakies pomysly? moze poplynal na rejs dookola swiata w nagrode za wychujanie bossa i wroci na wiosne

lucky_bastard

Pomyśl trochę... gdyby chcieli go całkowicie usunąć z serialu to by nie zostawiali niedopowiedzenia, więc tym samym obstawiam iż wróci w 5 sezonu, a może nawet w środku 4, kto wie...

ocenił(a) serial na 7
Spidey_

To jest rzeczywiscie niedopowiedzenie, ale tylko dla dzieci z filmwebu.

Co mialo czekac dzimiego za lecenie w chuja z mafiozem? Oczywiscie wedlug twojej logiki mogl pojechac w rejs na ktorym dostal drugie ostrzezenie. Co za nonsens. A moze jakis inny pomysl? Takie typy jak ten gangster nie prowadza goscia ktory im podpadl w nocy na jacht zeby sobie podyskutowac, tym bardziej ze to juz sie zdarzylo wczesniej.

ocenił(a) serial na 7
lucky_bastard

Oczywiscie samo pokazanie aktu odjeb@nia Dzima jest zbedny bo kazdy wie o co kaman, oprocz zidiocialych internautow.

lucky_bastard

Ehh, myśl trochę... to jest kwestia scenariuszu, Scenarzyści chcą mieć w zapasie możliwość powrotu Jimmiego, więc nie pokazują jego śmierci by mieć taką możliwość jeśli będą chcieli jego powrotu... To jest typowe zagranie serialowe...

Ps: nie doruchany jesteś że tak się rzucasz gnoju? O_o

Spidey_

"Niedoruchany" piszemy razem. Jak już kląć to poprawnie.

greena

Piertol się panie :)

greena

;D

ocenił(a) serial na 10
lucymaud

Wsiadł na jacht swojego teścia i znikł. Nie wiadomo czy go zabił w co wątpię bardzo. Podejrzewam ,że zabrał go do tej swojej córki żeby załatwić znowu papiery imigracyjne itd.

ocenił(a) serial na 8
Askaa

Witam niby wszystko jest oczywiste i jeszcze scena wyrzucenia telefonu do wody przesądziła sprawę ale szczerze mówiąc ten serial wiele razy mnie już zaskoczył więc kto wie ,trochę zepsuli jego postać stał się trochę babą,szkoda .pozdro