PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 51132
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Emmy Rossum

ocenił(a) serial na 9

Ciekawi mnie, ile w prywatnym zyciu, ma w sobie z Fiony. Wyluzowana, inteligentna i wyzwolona babka z niej chyba jest.

Patt1980

przeczytalam kiedys o niej taka anegdotke, ze podarla fance gazete bez zadnego zapytania, czy moze, a poproszona o zdjecie z ta fanka poleciala najpierw do lazienki i wrocila w pelnym makijazu ;p jakas dziewczyna spotkala ja w samolocie, link do historyjki http://laineygossip.com/Articles/Celebrity/20271/Details/9201/Emmy-Rossum-on-a-p lane

ocenił(a) serial na 9
Melody86

Moral z tego artykulu jest taki: "kobiety przestaja racjonalnie myslec, kiedy wpadnie im w oko nowa para butow" ;). Generalnie Rossum wydaje mi sie taka nietypowa. Nie jest klasyczna pieknoscia, ale ma w sobie cos magnetycznego. Jakbys miala jeszcze jakies smaczki na jej temat, to poprosze :)

Patt1980

dlaczego nie jest klasyczna pieknoscia? Jest przepiekna :) nie znam wiecej "smaczkow" na jej temat, wiem tylko, ze jest po rozwodzie i obecnie spotyka sie z tym blondynem z shameless, ktory gra policjanta.

ocenił(a) serial na 9
Melody86

Dla mnie klasycznie piekne to m.in. Monica Bellucci, Audrey Hepburn. Takie troche bez wad, po prostu ikony. Emmy okreslilbym jako atrakcyjna, intrygujaca, ale nie z tych klasycznie pieknych :). Jej urok w pelni dostrzegam, kiedy slucham co ma do powiedzenia, jakie ma poczucie humoru itp. Kobieta z krwi i kosci zapewne z charakterkiem (dodatkowy atut). Tym bardziej obsadzenie jej w roli Fiony uwazam za strzal w 10.

Patt1980

Moim zdaniem najmocniejszym punktem jest jej uśmiech.