jw. Gdzie oglądacie? Ostatnio wpadłem na ten serial przypadkiem na N Seriale. A z racji że nie wiedzialem że jest tam emisja to dla tych którzy nie wiedzą - Tak można go oglądać na N Seriale w platformie cyfrowej N. Emisja rozpoczęła się od 1 czerwca.
Tam leci II sezon? Mogę oglądać II jak nie oglądałem I? Chyba nie bardzo, musze nadrobić zaległości i wskoczę na II!
Te seriale są tak pisane że nie musisz oglądać I sezonu aby coś wiedzieć. Z reguły nowa akcja rozpoczyna się od nowego sezonu natomiast napięcie z poprzedniego rozładowywuje się na poczatku drugiego. Śmiało możesz oglądać. Zresztą kolekcja jest dostępna cały czas.
sporo seriali oglądamy. I z Nki i takie których aktualnie nie mają w swoim katalogu. Shamaless dostępne jest w kolekcjach od czerwca. Tutaj masz wiecej info http://n.pl/co-ogladac/wypozyczalnia-vod/nseriale/s/shameless-ii Bardzo lubię też Weeds czy Dextera (Dexter dopiero po wakacjach będzie).
wiesz co ja zaczęłam oglądać II bez pierwszego i lepiej jednak zahaczyć o pierwszy bo w 2 pojawiają się wątki i nie wiesz o co chodzi możesz wydedukować coś tam, ale nie jesteś pewien i mnie to strasznie wkurzało, więc obejrzałam pierwszy i polecam o wg mnie jest świetny...