PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50750
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Zniknęła Karen i od razu zrobiło się ciekawiej. Po 8 i 9 odcinku myślałam że serial już się
nie podniesie, tym razem było trochę lepiej.

Byłam przekonana że Lip jest ojcem dziecka Mandy. (dodam też że wciąż nie mogę
pogodzić się z myślą o nowej aktorce grającą Mandy). Monica coraz bardziej irytuje, myślę
jednak że wkrótce się z nią pożegnamy. Obstawiam samobójstwo. Martwię się jedynie o 3
sezon. Jak tyle dzieci się urodzi będzie już nieciekawie.

headlong

Też nie mogę się przyzwyczaić do tej aktorki nowej : /
Od początku czułem, że ta forsę prędzej czy później ktoś znajdzie i zapierdzieli z tej szafki kuchennej.
Ogólnie to odcinek w porządeczku :) szkoda Fiony

ocenił(a) serial na 8
headlong

Monice wystarczyły dwa odcinki, żeby znaleźć się wysoko na liście denerwujących kobiet z "Shameless". Co prawda może nie wygra z Karen, ale mocno ją "goni".

http://seryjnie.blogspot.com/2012/03/wszystkie-kobiety-franka-gallaghera.html

ocenił(a) serial na 8
headlong

Lip za ostro potraktował Fione szkoda mi jej :(

ocenił(a) serial na 10
headlong

Dla mnie naprawdę dobry odcinek.. czułam że będzie katastrofa ale żal mi Fiony... już była tak blisko czegoś dla siebie... Może jednak Monica będzie powodem pogodzenia się Fiony i Lipa ( Swoją drogą uwielbiam tego gościa , zresztą tak samo jak Iana)

ocenił(a) serial na 8
headlong

W moim odczuciu ten odcinek był po prostu zajebisty. Irytowały mnie wszystkie odcinki, prócz 9, który był już w miarę, powiało trochę starym klimatem z pierwszego sezonu. 10 to po prostu bomba. To był właśnie taki shameless, którego chciałem widzieć, bardzo wysoki poziom, zakończenie też świetne.

Obawiam się tylko, że twórcy nie osiągną już takiego efektu przy następnych odcinkach.

ocenił(a) serial na 6
lucasnoline

no 11. już wyskakuje poziomem ponad ten ;d